Przy wyniku 4:0 można ogrywać młodzież. A nie czekaj....
-
-
Kolejka 9: Cracovia - Pogoń ; sobota 23.09.2023 , 17:30
[quote]#post1589065 [quote]#post1588995 Jak tak dalej pójdzie to będzie 0:5. Pula szczęścia z pierwszych meczy się skończyła.[/quote]
Prorok jakiś czy co?[/quote]
Realista.
O pokazali dziada z Bydgoszczy
po bramce na 5:0
Wypierdalać!!!
Hahaha cóż za spektakl. I tak już 20 rok pod rządami Filipiaka.
Wszyscy wypierdalać
"To już jest koniec nie ma już nic
Jesteśmy wolni możemy iść
To już jest koniec możemy iść
Jesteśmy wolni bo nie ma już nic"
Przestaje oglądać mecze bo to grozi zawałem albo wylewem.Tylko suchy wynik i chwila wkurwienie niż 90 minut
No to jesteśmy we wszystkich serwisach informacyjnych.
Prezes, trener, piłkarzyny - wy.... wiecie co!
Nie ważne jak, byle mówili. Medialność będzie się zgadzać.
https://m.youtube.com/watch?v=bBwiUbuXgPI&pp=ygUSd2VzZWxlIHdzenlzY3kgd29u
Kończ waść.....wstydu...
Wyszedłem po 5 bramce dla szczecińskich pedałów. To nie na moje nerwy.
Nic się nie stało...Haha.
Z możliwych opcji to trener do odszczalu bo wszystkich zawodników nie wymienimy a prezesa to jak sam nie zrezygnuje to tylko szejk z grubą kasą nas uratuje.
Jeeest! Robimy lokomotywke
[quote]#post1589087 No to jesteśmy we wszystkich serwisach informacyjnych.[/quote]
Może Interia poda nawet nazwę klubu na głównej!1 :D
Janusz zapal cygaro, jest super.
Trzeba mieć nadzieję, że taki wynik nimi wstrząśnie. Na początku sezonu graliśmy nieźle i liczę, że obecna forma to tylko chwilowa zapaść. Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak Kocham Cię! W sercu moim Pasy, i na dobre i na złe! Ogromne brawa dla naszych kibiców
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)