3:3 jest szansa
-
-
Mistrzostwa Świata w hokeju Dywizji IA w 2023 r.
Ankieta: Czy hokejowa reprezentacja Polski awansuje do Elity?
Ankieta jest anonimowa. Nikt nie zobaczy głosujących.
11 głosów
19 głosów
1 głosów
Brawo Pasiut. Zamiast wygrać w regulaminowym czasie to przegrywamy.
- Edytowany
"Brawo" Pasiut. Nie ma to jak złapać karę niecałe 3 minuty przed końcem meczu.
Ale jaja 4:4!
Dogrywka.
Jest 4-4!!! jest dogrywka!!Super trzecia tercja. Wyrównał na 4-4 Bartosz Fraszko kolejny którego bardzo szkoda że Go puszczono z naszej drużyny!
No i chuj bombki strzelił.
niestety... choć kara dla Murarza z ...doopy
Fajnie chłopaki zagrali. Awansują nie awansują, ale sceptykom nosa przytarli.
Cóż, sędziowie starają się pomóc gospodarzom. Zgaduję, co Murray im powiedział: "wybiłem krążek - i co miałem zrobić z kijem? wypuścić? no bez jaj".
Jestem pod wrażeniem naszej gry.
Fajnie chłopaki zagrali, w ostatecznym rachunku na 33%
- Edytowany
dla sceptyków Utrzymanie chociaż raczej pewne, więc sukces jest 😝
Bardzo dobry mecz istny rollercoaster .
To co zrobili sędziowie dając karę w dogrywce za co???!!! To jest czyste chamstwo!
[quote]#post1574237 dla sceptyków Utrzymanie chociaż raczej pewne, więc sukces jest 😝
. [/quote]
No nie wiem czy pewne, choć 4 punkty w pierwszych dwóch meczach narobiło zamieszania, a szczególnie te 33% normy z dnia dzisiejszego :)
Ja bym powiedział, że 70 % normy. Zdobyliśmy punkt z faworytem, ten punkt może mieć w ostatecznym rozrachunku duże znaczenie.
Wygrana z Brytolami (jako gospodarzami) byłaby raczej sensacją.
Murray znany jest z aktorzenia, ale kara wątpliwa.
Nic ten punkt nie da jeśli przegramy z Włochami. Żeby awansować trzeba było wygrać jeden mecz z Brytyjczykami lub Włochami.
Wartość tego punktu może być olbrzymia.
Dla tych którzy uważali, że powalczymy tylko o utrzymanie, ten punkt w zasadzie dał już utrzymanie. Dla tych którzy uważali/uważają, że w tym roku jest szansa i potencjał na awans ten punkcik może być szalką u wagi.
Ależ oczywiście, trzeba wygrać z Włochami. Jeżeli nam się marzy gra w elicie, trzeba wygrywać z Włochami.
Mecz pierwsza klasa, pełen emocji, blędy sędziowskie ehhh, Paś, Łyszka i Murarz.
Cały czas awans jest w w naszym zasięgu, najtrudniejszy mecz był dziś i urwaliśmy punkt.
Dla sceptyków kara 4 w w Katowicach 3 w Cracovii za co kara? gdzie jest nasz mvp? Murray w PHL uchodzi ci na sucho i oto efekty.kara jak najbardziej słuszna.
Mówisz o karze dla Murraya? Nonsens. Murray wybił krążek kijem, kiedy Angol był jeszcze metr od niego. Nie było absolutnie ataku na nogi przeciwnika, Angol upadł, ileż razy zdarza się, że hokeista upada po kontakcie z przeciwnikiem czy z kijem własnego kolegi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)