Idź Pan w chu..... Z taką grą
-
-
[18] Korona Kielce - Cracovia 06.02.2023 g. 19.00
COMARCHOVIA TO JEESST DOOOOPA NIECH filipiak O TYM WIE.
JANUSZ KOŃCZ.
[quote]#post1564771 No to zobaczymy w Kielcach, czy drużyna osiągnęła pewien poziom dojrzałości , czy dalej jesteśmy w trybie dobry mecz po czym w pałę z leszczami.[/quote]
No to już wiemy :(
3 minuty w doliczonym leżeli a ten konczy w 99 jak kontra szła
Żenujące widowisko w naszym wykonaniu , oddali mecz za darmo 😡
Wstyd , nie porażka ale gra i jej styl ! 😠
Niech ten Konoplianka już idzie w pi..u.
Frajerzy
spoko utrzymamy się..... a zapytam czy mecz z Górnikiem był lepszy? według mnie nie, poprostu Górnik był słabszy,,,,,
Jaro ma chyba kwity na kogoś, powiem szczerze oglądałem jego wszystkie mecze u nas, i zawsze miałem takie zdanie że jest mało zwrotny i finezyjny. Druga rzecz japoniec, jedyne co potrafi to grać na alibi i tyle. Covilo, Javi, Dąbrowski, Gol...
Jacek co ty kurła nam tu serwujesz za pokraki
Nic się nie stałuo filipiok nic się nie stauo.
[quote]#post1565031 Jaro ma chyba kwity na kogoś, powiem szczerze oglądałem jego wszystkie mecze u nas, i zawsze miałem takie zdanie że jest mało zwrotny i finezyjny. Druga rzecz japoniec, jedyne co potrafi to grać na alibi i tyle. Covilo, Javi, Dąbrowski, Gol... [/quote]
Zaraz Ci ekspert statystykę sprintów przedstawi tego bałwana.
Tak głupiego piłkarsko gościa jak Jaroszyński dawno nie widziałem
2 celne strzały z ostatnią drużyną w tabeli. Jestem wzruszony... Niestety katastrofa. Na Cracovię wystarczy dużo pobiegać i nie mamy żadnego antidotum. Zakupy niewidoczne. Po strzeleniu na 2-1 wyglądało na to, że liczymy bramki strzelone na wyjeździe podwójnie, bo nie stworzyliśmy grama sytuacji.
Dziady i tyle.
Swoją drogą jaki jest sens rozgrywania meczów przy minus 10.
WSTYD
- Edytowany
[quote]#post1565019 3 minuty w doliczonym leżeli a ten konczy w 99 jak kontra szła[/quote]
Daj se spokuj, oni już mieli i tak w doopie grę...
Nie mamy środka pola a kupujemy se stopera ,defensywnego pomocnika i skrzydłowego (gdzie nie gramy taktyką z typowymi skrzydłowymi)
MKS Comarchovia w pełnej krasie
Spoko, teraz 0:3 z legiunią.
- Edytowany
Nasza gra to ułomna gra z kontry. Jak się uda, to po uj rozgrywający😁😁😁
[b]Edycja z 06.02.2023 o godz. 21:18 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1565046 Spoko, teraz 0:3 z legiunią.
[/quote]
Please, tylko nie pisz le...ą...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)