Czyżby w obecnej sytuacji kadrowej " długo oczekiwany" debiut Tabisza Juniora????
Masakra
-
-
Cracovia vs Lech Poznań, niedziela 23 października 17:30
a czy Wy możecie dać sobie spokój z tą obsesją dotyczącą młodego Tabisza?
Santo, o nim już legendy chodzą po drugiej stronie błoń. Jeśli chociaż część jest prawdziwa to jpr.
Ja będę . głównie dlatego że uznałem że dobrze to już było i nadchodzą straszne czasy. Nie mam ochoty pluć sobie za 3,4 lata wbrodę że na nieosiągalnym wtedy ekstraklasowym meczu z Lechem nie byłem jak można było.
O jakim Wy mówicie młodym leszczu tabiszu?
[quote]#post1553983 a czy Wy możecie dać sobie spokój z tą obsesją dotyczącą młodego Tabisza? [/quote]
Ja nie mam obsesji przeciętnego juniorka u17. Ja mam obsesję pana Vicka von Kańczuga. Moim zdaniem najbardziej szkodliwej osoby jaka w Pasach za 10i lat się "zalęgła"
[quote]#post1553974 ... Hebo zapalenie Achillesa...[/quote]
No to jedyny srodkowy pomocnik poszedl sie leczyc do konca rundy... brawo 😆 😆
Ciekawe gdzie te osoby co pisaly ze nie trzeba srodkowego pomocnika bo moze Kono tam grac 😆 😆 😆 Kolejny wielbiciel piniondza z ZUSu... czy tam krusu... czy gdzie on tam jest ubezpieczony...
Na Lechu można się grubo wzbogacić w weekend. Przy tych kontuzjach nie mamy szans jak dla mnie..
to stawiaj dom ogrodek nerki a nawet kobite bo jak sie wzbogacisz to se kupisz nową...
Oho zabłysnął gość 😀
Ja jest tyle kontuzji to wygramy tylko 2-0
[quote]#post1553985 Santo, o nim już legendy chodzą po drugiej stronie błoń. Jeśli chociaż część jest prawdziwa to jpr.[/quote]
chętnie poznam te legendy, skrupułów mieć nie musisz bo jego tata to zwykły kutas,
dajesz…
- Edytowany
.
Jedna historyjka:
Trener zmienia juniora w drugiej połowie. Ten idzie do szatni prysznic i jeszcze przed końcowym gwizdkiem odjeżdża z Tatusiem samochodem. Mając wyraźnie w du** kolegów i trenera. Trener po tym meczu ma przejechane.
Zmielimy ich na pierogi :D
pewnie ze wzgledu na te ostatnie mecze nie jestesmy faworytem u bukow. 3.18 do 2.40 w Ewinner, jak
patrze teraz. fakty sa takie, ze Lech u nas zawsze traci gole i mysle, ze mamy spore szanse na 3 oczka.
[quote]#post1554128 Zmielimy ich na pierogi :D[/quote]
zrobimy z nich pyry z gzikiem 😂
zmiażdżymy Lecha......
wygrana to obowiązek
Na obronę wstawi się że 3 słupki i gitara. Można by też zrobić łapankę wśród kibiców, może ktoś grał na obronie kiedyś na podwórku lub chociaż widział jakiś mecz w tv.
Curva, ale kiszka.
może ci kibice mieliby czasami więcej chęci do do gry......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)