Na naszym nacjonalistycznym forum nie ma takiego państwa jak Kosowo, Serbia jest. 😉
-
-
Miedź Legnica vs Cracovia, niedziela 16 października, godz. 12:30
Spacer, poźniej kolacja i drink . Bez tego chłamu Zielinskiego. wtedy bedzie udany dzień. Dla mnie. Nie zamierzam męczyć oczu tym i tracic czasu w niedziele na to co Jacula i jego Kono zaserwuje kibicom. Pozdrawiam.
- Edytowany
[quote]#post1552894 Spacer, poźniej kolacja i drink . Bez tego chłamu Zielinskiego. wtedy bedzie udany dzień. Dla mnie. Nie zamierzam męczyć oczu tym i tracic czasu w niedziele na to co Jacula i jego Kono zaserwuje kibicom. Pozdrawiam.[/quote]
Jprdl, następny... Załóżcie sobie wątek: "Dlaczego nie chodzę/nie ogladam Cracovii" i tam piszcie.
Miedź do tej pory grała słabo w obronie i nieźle w ataku, taki słabszy Radomiak.
Idealnie na 3:0 dla nas.
Wygramy 3;1
Taki sam wynik będzie dla bruk-betu
[quote]#post1552875 Na naszym nacjonalistycznym forum nie ma takiego państwa jak Kosowo, Serbia jest. 😉 [/quote]
I pewnie dlatego wypomina mu się to Kosowo.
Jak ja bym chciał żebyśmy przełamali się w grze ze słabym zespołem Miedzi...
PS
Nigdy nie uważałem, że nasze Forum jest nacjonalistyczne, było ogólnie kibicowsko-sportowe, a tu taka niespodzianka...
A wiecie co sie stalo pod Legnica?..Typ sie zesral jajecznica...
HAHAHAHA....
No to przywitanie i zarty mamy za soba - jak nie bedzie rehabilitacji po Lechii (3-0 dla nas) to bede "zniesmaczony"
Kuponik na nie poszedl wiec bedzie dobrze.
Inna sprawa , ze mi Sloniki go spierdolily, bo remisu nie obstawialem lecz ich wygrana.
Nie wierzysz w SOBOL-PROJECT?!
|
Uffff nie ma Floriana :)
[quote]#post1553012 Kuponik na nie poszedl wiec bedzie dobrze.
Inna sprawa , ze mi Sloniki go spierdolily, bo remisu nie obstawialem lecz ich wygrana.[/quote]
A ja Termalice 1X, Cracovia II 1, Puszcza 1X😀
- Edytowany
Jaroszyński zamiast Jablonskiego.. No nie wiem.. Konoplianka wejdzie obrażona w 2 połowie i *uja będzie grał.. Trzeba było go dać od początku.
Wie ktos cos moze o co sie rozchodzi z Jablonskym ze jest ostatnim z ostatnich wyborow ??
Gramy w Niedziele o 12:30 z beniaminkiem będącym na ostatnim miejscu. Nie oszukumy sie, to sie nie może udać
3.15 na Miedź no no.. 😀
7 minuta, a oczy krwawią.
Celność podań na tragicznym poziomie, czy my w ogóle wiemy co mamy grać?
Kopanina jak sku****yn
Na trzezwo ciezko wchodza nasze mecze. Jeszcze po drugiej stronie w ramach walki z gender pay gap biega jakas Karolina.
- Edytowany
Jaroszyński to jest dramat... idę po piwo bo na trzeźwo się nie da.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)