Nie powiem, bym lubił jego często subiektywne komentarze, ake powód zwolnienia- żenujący .
-
-
Żałośni polscy komentatorzy...
Jagoda był jaki był.
Ale w magazynierów z Łodzi walił bez trzymanki.
No więc Rudy do spółki z € Dobrzyckiego wymusili zwolnienie specyficznego okularnika w dokerce.
Huj im wszystkim w dupsko.
Zwolnienie zwolnieniem, ale koniec końców stało się coś czego chyba zdecydowana większość oczekiwała, czyli koniec komentarza Jagody.
Komentator czy jako "jedynka" czy "dwójka" musi mieć pewną smykałkę, być elastycznym, mieć dobrą gadkę, łatwość w wyszukiwaniu odpowiednich słów, grę słowem, odpowiednią dykcję. Do tego musi czuć mecz, potrafić przekazać emocje, dobrać odpowiednią tonację itp.
W tym zawodzie pracuje się dla ludzi i ich komfortu, to muszą być osoby z umiejętnościami, a nie jakieś byle melepety.
Jakby tego było mało to jeszcze stacje na siłę pchają na komentatorów byłych piłkarzy, którzy dość, że często nie mają tego drygu, a nawet czasami pół poprawnego zdania nie potrafią złożyć.
Ale za co go w końcu wyrzucili? To akurat jeden z gorszych komentatorów, a byli piłkarze mi nie przeszkadzają (oprócz Węgrzyna). Rosloń wg mnie jeden z lepszych kiedy komentował premier league a piłkarzem był beznadziejnym. Jagoda był najgorszym komentatorem jeszcze 20 lat temu i potem zamiast się rozwinąć był coraz bardziej irytujący. Akurat nie mówił o nas negatywnie ale zawsze denerwował głupimi komentarzami. Lepiej że go nie będzie.
Powiem szczerze jestem już za stary żeby zrozumieć o co chodzi, nie przepadam za Jagodą, ale jak przeczytałem za co go wyrzucili, to mi wszystko opadło, to jest straszne jakich czasów dożyłem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)