Mam mieszane uczucia. Martwię się o wuja. Wujo jest nam potrzebny. Manto na gołą pupę wuja może sprawić iż zwątpi on w swoje umiejętności 😁
-
-
2021/22 Pozostałe mecze kolejki nr 34
Póki co piękna feta na Stadionie Miejskim ;-)
Brakuje tylko zeby Łęczna strzelila na 1-0 ;)
Łęczna nie, ale Termalica strzeliła 😀
Jeszcze parę minut i Brukbet przeskakuje gts i już żaden wałek im nie pomoże ;)
No to za tydzień, gts już na pewno wygra....a nie czekaj...to koniec sezonu 😁 😁
[quote]#post1535384 Łęczna nie, ale Termalica strzeliła 😀 [/quote]
Chciałem, żeby gwardyjni byli ostatni 😪
Cudnie byłoby jakby teraz faktycznie ktoś ( np Radomiak) wyleciał z powodu braku kasy i utrzymała się ekipa z 16 miejsca :)
Rekord zgonów i przemocy rodzinnej w czarnej wsi ;)
I to jest najlepsza wiadomość spadają na przedostatnie miejsce, nawet jak jakąś drużyna zbankrutuje to Bruk Bet Termalica zostanie w Ekstraklasie 😁
Bylaby niezla beka :)
[quote]#post1535400 Cudnie byłoby jakby teraz faktycznie[b] ktoś wyleciał z powodu braku kasy[/b] i utrzymała się ekipa z 16 miejsca :)
Rekord zgonów i przemocy rodzinnej w czarnej wsi ;) [/quote]
Wraz z ich spadkiem na 17 miejsce prawdopodobieństwo takiego zajścia znacznie spadło.
Zły wynik na Czarnej Wsi. W naszym interesie jest aby rodzina na swoim trzymała się gts-u jak najdłużej, a tak może dojść do jakiegoś tąpnięcia.
To tylko ostatnia kolejka była nudna, wiosna była arcyciekawa, jakiej nie widziano w ekstraklapie od lati na górze i na dole tabeli.
Wątpię, one dalej wierzą w swojego fajfusa , wszyscy winni tylko nie on !
50 dni później
Zapraszam do otwierania wątku dla pierwszej kolejki sezonu 22/23, komu się chce.
Ja sobie biorę dziekankę od biedofilipiaka.
pozdr
Eeeeeee tam. Mniej roboty będziesz miał , nie musisz kombinować z jednym herbem.
Jak to leciało kopiuj -> wklej 😉
[quote]#post1540899 Zapraszam do otwierania wątku dla pierwszej kolejki sezonu 22/23, komu się chce.
Ja sobie biorę dziekankę od biedofilipiaka.
pozdr[/quote]
Nie rób ,że se jaj. F-T F-Tem a koledzy z forum Pasiakami z forum.
Jak mawiają [b]Cracovia to MY [/b]😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)