[quote]#post1549986 Tu Kolegę fantazja nieco poniosła. Ze Spartą był fajny mecz, bo Czesi nas totalnie lekceważyli.
Przypominam, że jeszcze dobrze nie usiedliśmy na swoich krzesełkach, a już było 2:0 dla Sparty, potem Czesi włączyli tryb zabawowy i dlatego udało nam się nawiązać walkę.
Co do meritum to się zgadzam, była zbieranina, jest zbieranina, a mistrzostwa ni ma.[/quote]
Bez [b]wątpienia masz rację[/b] ale własnie na tym polegają wygrane "egzotycznych" drużyn w CHL.
"Hokejarze z lepszego hokejowego świata " są w okresie przygotowawczym albo na olewce itp.
Nie zmienia to jednak faktu ,że Straubing to była dość przeciętna drużyna. (zresztą oni chyba w tej bundeslidze "nie rządzą" ;) )
-
-
CHL 2022/23 - Where Europe comes to play!
[quote]#post1549997 Pewnie, PK, CHL to są takie wisienki na torcie i oby były w naszym wykonaniu co roku.
Ale kurwa Rudolf, Majstra nie mieliśmy od 2017, więc zepnij się chłopie i pokaż ten słynny błysk trenerski....
[/quote]
Rudiemu ta liga odjechała ,nie ma ukrywać nasz trener za długo pracuje na Siedleckiego coś się ewidentnie wypaliło. Poza tym rywale znacznie mocniejsi niż 10-13 lat temu. CHL pokazuje i obnaża nasze braki. Choć buki w "fortunie" stawiają nas w roli głównego faworyta do mistrzostwa przed sezonem to jakoś mam obawy.
Jeśli co ro zmienia się 4/5 zespołu to szanse na sukces sa niewielkie . Stabilizacja składu, zwłaszcza mocnego to klucz do sukcesu .
Ciekawe ze Brynkus dostał karę za grę bez kasku a Austriak nie jak go kijem po twarzy lał
Dziwna kara dla Brynkusa - ale bramka słusznie nieuznana…
Jaka dziwna? Bez kasku stał i blokował krążek.
Ja bym tam dał obustronna - ale inna rzecz ze widziałem sytuacje katem oka wiec się nie upieram
Brynkusowi należała się. Trzymał lyżwą krążek.
Trener ubrał okulary, może zobaczy jak archaiczny hokej gramy.
jest jakiś link do transmisji?
Mamy remis 😊 Walczyć Pasy walczyć!
Co znaczy repolonizacja kadry, dwie bramki Polaka :D
Szybki powrót na Ziemię :(
Ten Rohacek już dawno powinien być wyje*any.. Pupilek Błazna i Idioty..
Rudi pytał co to jest nowoczesny hokej na konferencji, dziś dostał odpowiedż...
Aleśmy mecz za..bali 😡 Ja pier.... 🤬
Przy 2:2 były szanse, końcówka słaba, a wyprowadzanie krążka grając bez bramkarza to kabaret.
nie jestem zdziwiony to roznica klasy
Ci nowi zawodnicy co poniektórzy to szczerze mówiąc nie są jacyś wybitni..
Rudolf, stawiam na niezłe piąte miejsce w lidze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)