Łęczna 1:0, ale bramka Janusza BRAWO !!!
-
-
21/22 Pozostale mecze kolejki nr 23
i zomo na przedostatnim miejscu w tabeli
gts i cwks na miejscu spadkowym, wygląda to cudownie 😎
Stal gra w piłkę a Górnik strzela bramki .Już 2 : 0 .
Lęczna gra o wiele lepiej niż cwele i ubecy. W zasadzie nieciecza też ale ma duża stratę. Ta łęczna to naprawdę solidna drużyna. Jeste tam Janek, Drewniak którego cenię, Rymaniak który po tych 200 meczach w lidze wie kiedy się mniej więcej potykać o swoje nogi zeby był faul a nie strata. Gostomski solidny bramkarz, Spiączka który jest stworzony do gry w łęcznej.
2 : 0 jest pięknie :D
Strefa spadkowa w tej chwili jest moją wymarzoną. Swoją drogą cieszę się że dożyłem czasow, że Legia I Wisła drżą o utrzymanie.
Brawo Lech, dobry mecz w 2 połowie. Good job Icshak i Kownacki.
A komentator w czasie przerwy zachowywał się tak, jakby to była klubowa telewizja Pogoni - dywagował z Robakiem i Moskalewiczem, co też ta Pogoń wspaniałego zrobi w 2 połowie w ataku🙄
[quote]#post1524794 Brawo Lech, dobry mecz w 2 połowie. Good job Icshak i Kownacki.
A komentator w czasie przerwy zachowywał się tak, jakby to była klubowa telewizja Pogoni - dywagował z Robakiem i Moskalewiczem, co też ta Pogoń wspaniałego zrobi w 2 połowie w ataku🙄 [/quote]
komentatorów nc+ nie można brać na poważnie, gdyby każdy z nas tak olewał swoje przygotowanie do pracy jak oni to forum byłoby pełne bezrobotnych
Na dzień dzisiejszy największą kichę w ludzie gra Nieciecza, Zagłębie, GTS
[quote]#post1524796 Na dzień dzisiejszy największą kichę w ludzie gra Nieciecza, Zagłębie, GTS [/quote]
A także cwks .
hehe, znowu barbórka 😆
ZDYCHAJ...
Jutro jeszcze zagłębie niech wygra i kolejka marzenie bez względu na nasz wynik. Łęczna punktuje ostatnio bardzo dobrze i jeżeli to podtrzymają to szybko zapewni sobie utrzymanie. Gts w tym roku 0,25 pkt na mecz i 3 ciężkie mecze. Jest lepiej niż dobrze
No to w tej kolejce wyniki wymarzone, choć wolałbym remis na ległej, psom i tak moim zdaniem en punkt by nic nie dał, a cwelka może dostać teraz jakiś mały podmuch w żagiel.
No taka tabelę (ekstraklasy nie exela) to ja lubię😂
Dla psiarni, z niewiadomych dla mnie powodów mylnie przez niektórych nazywana rzeką, przewiduję 2 scenariusze. Albo najbliższe 3 bardzo ciężkie i 2-3 ciężkie mecze spowodują że się mocno podłamią, rywale coś ugrają, uciekną parę punktów a psiarnia będzie szorować o dno aż do końca albo jak mi się wydaje, przeboleją kilka porażek tłumacząc trudną serią i w między czasie popracują na trudnych rywalach nad brzęczkową taktyka bronić, bronić, bronić i coś strzelić. Tak by zaatakować na ostatnie kolejki. A mają na to dosyć łatwy terminarz. Chyba tylko w tym upatrują psie końcówki swoją szanse. Decydować bedą chyba ostatnie minutu sezonu . Obym się mylił. Choć nie wierzę w dziejową sprawiedliwość.
Ileż to razy już swietowalismy ich rychly upadek, spadek itd radzę się wstrzymać aż będzie przyklepane.
Liczę że jeden z gwoździ do trumienki wbijemy podczas derbów.
https://youtu.be/Yg2jk4e3Q4w
teraz my
Ta tabela jest tak piękna, że chyba sobie zrobię z niej pulpit. No chyba że z tygodnia na tydzień będzie to jeszcze lepiej wyglądać ;)
Sierp mlot i purin na zakazach
skrót Pogoń - Lech
https://streamable.com/6bso2v
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)