14 grudnia odszedł od nas kibic Cracovii Piotrek Hołań.
Chłopak z Prokocimia Na forum pisał pod nickiem "krejzi". Miał na utrzymaniu dwójkę dzieci.
Przyjaciele zorganizowali zrzutkę dla jego rodziny:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4657652037627717&id=109126042480362&comment_id=4658113837581537¬if_t=feedback_reaction_generic¬if_id=1640071192374973&ref=m_notif
Proszę adminów o przyklejenie wątku na kilka dni
-
-
Zbiórka dla rodziny Piotrka Hołania.
Link bezpośrednio do zbiórki - https://zrzutka.pl/zwbpsr
Wpłacajcie Bracia i Siostry, Piotr do zacny Pasiak i Człowiek był.
Piękna inicjatywa, poprzyjmy .
hop, zbieramy kasę na różne dziwne rzeczy, a tu cel jest naprawdę szczytny, nie żałujcie grosiwa, jestem pewien, że większość starych forumowiczów dobrze pamięta krejziego.
Swiat strasznie maly... okazalo sie ze bardzo czesto jezdzilem z jego zona i dzieciakami...najpierw dzieci do szkoly na Podwaweslkie a pozniej zona do pracy...
Zona prowadzila bardzo duzo spraw roznych moich znajomych...
Kolega z Liceum.
Ja znam tylko po nicku z forum. Szkoda że go już nie ma wśród nas. Dorzuciłem się chętnie także.
Latami widywałem go na Pasach , nie wiedziałem ,że to krejzi.
poszło.
Pamiętacie jak fascynowaliśmy się takimi filmikami z Bombay TV , do których można było dopasować napisy? To był swojego czasu hit forum. Ne raz ryłem ze śmiechu jak potłuczony , Krejzi robił te filmiki wybitne.
Co mogłem to dorzuciłem.
Czy Piotr chodził do XIII LO bo nie wiem czy dobrze kojarzę osobę ?
[quote='maciek72' pid='1516917' dateline='1640122651']
Czy Piotr chodził do XIII LO bo nie wiem czy dobrze kojarzę osobę ?
[/quote]
Tak.
No to poznaliśmy się w tamtych czasach w okolicznościach towarzyskich, nawet nie wiedziałem, że kibicował Pasom, niech spoczywa w pokoju.
Czasami , niezależnie od wysokości wymienienie kwoty wpłaty potrafi uruchomić lawinę.
Tak więc z mojej strony przed momentem poleciało 100 zł.
Podbijam,
Zbiórka trwa jeszcze 2 dni.
Otwórzcie przyjaciele serca i portfele dla rodziny pasiaka którego już z nami nie ma.
Dobijemy do 20 tysięcy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)