To nie pierwszy mecz gdzie te zmiany są nietrafione ale to trener je robi i on bezpośrednio za nie odpowiada.
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
Ja jestem zwolennikiem zmian ofensywnych , wchodzi na boisko dwójka świeżych , żądnych gry , wilczków .To znak, że nie chcemy tylko murować bramki ale też chcemy coś ugrać w ofensywie . Wczoraj manewr może i nie wyszedł ale w kolejnym meczu ? Może już tak . I wolę Cracovię grającą do przodu aniżeli broniącą medalików .
Panowie, wiem ze temat niewłaściwy, ale co się dzieje z Myszorem?? Kontuzja jakaś czy co ??
[quote]#post1565862 Panowie, wiem ze temat niewłaściwy, ale co się dzieje z Myszorem?? Kontuzja jakaś czy co ??[/quote]
Kontuzja, przerwa 4-5 tygodni
[quote]#post1565867 [quote]#post1565862 Panowie, wiem ze temat niewłaściwy, ale co się dzieje z Myszorem?? Kontuzja jakaś czy co ??[/quote]
Kontuzja, przerwa 4-5 tygodni [/quote]
Uraz stawu skokowego, ciągnie się juz od obozu przygotowawczego .
https://www.youtube.com/watch?v=B0GuquGgJW0
Bardzo ciekawa rozmowa chłopaków z Weszłopolskich z naszym trenerem (od 8:15)
11 dni później
Dziś maszyna losująca trenera Zielińskiego wylosowała porażkę...
najbardziej archaiczny futbol w lidze,
WYPIERDALAĆ
To znaczy kto ma wypier..lać?
Zieliński rzecz jasna.
Gramy tak prosty i głupi futbol ,że głowa mała.
Abstrahując od poziomu panienek z zespołu Zieliński nie daje wartości dodanej.
Oczywiście w pierwszej kolejności do wypierdo.lenia jest okupant
Wypierdalać wszyscy MY będziemy lepiej kopać.
Zmiana trenera na ten moment nic nie da! Dopuki nie zmieni się sposób prowadzenia klubu to nic z tego nie będzie!
Panie Zieliński fajny z Pana człowiek ale nie można grać ultra defensywną piłkę z każdym.
Jestem na nie w sprawie nowego kontraktu.
zmiana trenera oczywiście nic nie da, ale nie dziwi, że Zieliński nie miał pracy od lat
Mieliśmy już tylu trenerów że nie jestem w stanie ich policzyć a efekt jest za każdym razem ten sam więc jaki z tego wynika wniosek?
Jako człowiek sympatyczny , jako trener - doczekacz , do emerytury , po co ma się kopać z koniem i podpadać prezesowi , spokojnie doczeka do 65 lat i emerytura .
Inny trener by o solidne wzmocnienia walczył , tu tego nie ma bo aby trwać to ten skład wystarczy .
Do wora go... Janusz spelnij zyczenie kibicow...znow bedziesz mial spokoj do jesiennych meczow a nawet do pierwszych wiosennych gier na wiosne przyszlego sezonu bo przeca nowa miotla bedzie potrzebowala czasu na ulozenie wszystkiego dwoch okresow przygotowawczych by wreszcie nauczyl grac zespol po "swojemu" ... janusz nie badz fiut... zrod se dupochron a uszczesliwisz kibicow swoja dobrocia zwalniajac trenera 😆 😆 😆 😆 😉 😉 😉
Ciekawostka.... widzac ze bramke strzelil nowy Fin... wszyscy nasi srdokowi obroncy maja gola w tym sezonie... Jablo,Jugas,Ghita,Hoskonen i Rodin...
Zmienić trenera, wzmocnienia przecież nie są nam potrzebne! Będzie samograj z tymi samymi grajkami.
- Edytowany
Dr laptop w gotowości 😜
A panu prezesowi nie zawracajcie głowy klubem , on w tej chwili buduje centrum Comarchu bodajże w Phoenix, więc nie ma czasu dla sportu .☹️
- Edytowany
[quote]#post1567206
Inny trener by o solidne wzmocnienia walczył , tu tego nie ma bo aby trwać to ten skład wystarczy .[/quote]
Na pewno trenerzy comarchowii podpisują w kontrakcie że nie mogą stawiać żadnych żądań i muszą być pozbawieni ambicji.
Jakbym był na konferencji przedmeczowej to bym wprost o to zapytał😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)