[quote='hank' pid='1510842' dateline='1636367886']
Najemnicy nie będą umierać za trenera . Jak powinno się grać to pokazał wczoraj Rakoczy . [b]I w młodzież trzeba inwestować a nie odwalających pańszczyznę dziadów ![/b]
[/quote]
W słowniku comarchu nie ma takiego sowa jak inwestowanie - ma być tanio !!!!!!!!!!
A o młodzież się nie obawiaj, jest młody Tabisz, co zawojuje ligę niedługo
-
-
Probierz ignorancie wynoś się z Cracovii! 6 przegrane derby z ubeckimi kolaborantami
Nic a nic Pan Probierz nie jest wstanie zmienic z tym skladem osobowym. Przypomne tylko wszystkim, ze przez ostatnie 4 sezony, odeszlo i przyszlo do klubu kilkudziesieciu pilkarzy... Nie jestem pewien, ale jak sobie policzylem, to juz ponad 50 peklo. W zadnym klubie nie ma takiej rotacji jak u nas. Do tego michalek nie zna sie na pilkarzach i jak widac nie umie wynalezc mlode talenty. Co jeden to lepszy leser przychodzi bez umiejetnosci...
Wiem, ze na chwile przy zmianie moze byc lepiej, ale za Zielinskiego przynajmniej przez dwa lata rexy nie byly wstanie z nami wygrac nawet raz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlatego Probierz Won!
Panowie !!! Blagam - nie wypisujcie nowych postow o jakims bez znaczenia nastepnym meczu, tylko ladujmy w ten beben o tym jak wczoraj sie skmpromitowali i z hanbili barwy Cracovii !!!!!!!!!!!!!
Nie mozemy przejsc nad tym do porzadku dziennego i ble ble ble....tu trzeba sie zjednoczyc i pokazac srodkowy palec !!!!
ch..j mnie obchodzi jakis rakow, tylko niech teraz wypierd...a michalka bo jest przerwa na reprezentacje i kazdy nowy trener ma troche czasu. Niech ten pajac spierd...a do rexow i tam buduje i sadzi sadzonki....
Naki jak sobie wyobrażasz, że v-ce prezes zwolni trenera? Dokona samogwałtu?
Obsadzenie stanowisk w ten sposób jest z góry przemyślane., będziemy trwać.
[quote='hank' pid='1510842' dateline='1636367886']
Najemnicy nie będą umierać za trenera . Jak powinno się grać to pokazał wczoraj Rakoczy . I w młodzież trzeba inwestować a nie odwalających pańszczyznę dziadów !
[/quote]
Jakoś taki Jebała potrafił zapierdalać wczoraj w wisle..Tylko u nas nikomu się nie chcę, przypadek?
[img]https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/s261x260/254302533_699085041066351_5868486584136159842_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=aee45a&_nc_ohc=-zL6TCkxysEAX-VaXje&_nc_ad=z-m&_nc_cid=0&_nc_ht=scontent.xx&oh=184deffe1e60d29675cee6d825f736af&oe=61B00920[/img]
Tak sobie to wyobrazam, ze nie jest swieta krowa. I jesli ktos go zatrudnil, to ta sama osoba moze go wypier...c na zbity pysk i tyle !!!!!!
- Edytowany
No nie może na zbity pysk, bo Probierz ma kontrakt 30.06.2023. To nie umowa zlecenie, dzieło, o pracę z okresem wypowiedzenia, tylko kontrakt. A kontrakt obowiązuje obie strony. Albo się dogadają co do warunków rozstania, albo jedna ze stron buli. Domyślam się, że niemało. Podstawą jest wola OBU stron.
A jest wola chociaż jednej strony?
- Edytowany
Oni w tych kontraktach jakiś wymagań/warunków nie zapisują? dyscyplinarnie go wyjebać nie mogą?
Nie wiem jaka jest wola. Nie wiem co zapisują, nie widziałem kontraktu, ale wydaje mi się, że nie ma tam nic o kompromitacji w derbach ani wrzutkach Rupy, bredzeniu na konfch ani wadze dzika. Choć kto ich tam wie, korpopatologia niejedno ma imię.
O to, to. Cygan tak pier.doli na tych konfach, że to akurat wygląda jakby miał wpisane w kontrakt.
Paragraf 44 , ustęp elegancki:
- pier.dolić na konfach wszystkich trzy po trzy, tak aby słuchający popadali w osłupienie i siłą rzeczy zapominali, że za bredzącym sygneciarzem stoi człowiek, którego ego walczy właśnie na planetoidzie LV240 z Obcymi (nieopadal leży rozczłonkowana por. Ripley i resztki Nostromo)
- wymaga się regularnie przerywać stek bzdur mlaskaniem
etc etc...
To mam sens.
No wlasnie.. wracajac do konferencji i wywiadu przedmeczowego.... myslal ze przykozaczy ze w Cracovii jest stabilnie a w ubekach juz 6czy tam 7 trenerow bylo... a tu prosze ... stabilnie go wydymal prawie kazdy pokazujac jakim pajacem jest a nie trenerem... przychodzi bylo kto do ubekow i rucha go bez jakichkolwiek problemow.... a on taki stabiliny...taki zayebisty...
do zamknięcia....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)