Psy wychodzą czterema młodzieżowcami.
Ja się tam o Rakoczego nie boję, na temat Knapa nie mam zdania. Spodziewałem się Myszora, ale pewnie wejdzie jako dżoker.
-
-
[14kolejka]gts-Cracovia,7 listopad(niedziela), godz.20.00
Raczej bardziej bym liczył na Myszora niż na Knapa, ale może wejdzie na drug[size=small]ą[/size] po[size=small]ł[/size]owe.
Młodzi może mniej doświadczenia maj[size=small]ą[/size], ale będą walczyć, to pewne.
Grajcie w końcu tak, żeby nie było jak zwykle.
[quote='wrobelson' pid='1510370' dateline='1636306099']
Przed chwilą policja weszła na sektor gtsu i zabrała elementy oprawy :rolleyes:
[/quote]
Niemożliwe że swoi kroją swoich.
Ja dziś podwójnie zestresowany bo mam podwójne derby, jestem kibicem AC Milan ale coś czuje jak nigdy że Cracovia wygra :)
Probierz: 9 derby Krakowa za kadencji w KSC, gra w derbach przeciwko kolejnemu 7memu już trenerowi gtsu.
[quote='TOM76' pid='1510398' dateline='1636310384']
Studio przed meczowe i tendencyjne postaci: czereśniak z Teuskolasów, i hazardzista ......
[/quote]
Nawet prowadzący studio: "...to przechodzimy teraz do naszego rywala" :D
Dajcie linka
Tak na wszelki wypadek możemy się podbudować, że jak (odpukać!) byśmy przegrali trzema bramkami to i tak będziemy wyżej od nich w tabeli.
Na C+ w studiu przed meczowym w komisariacie póki co naszych lepiej słychać :P
Każdy to powie, Cracovia rządzi w Krakowie !
A mój 8 letni syn obstawia, że będzie najpierw 2:0 w plecy ale wygramy 3:2. Chyba chce żeby ojciec dostał zawału
[quote='pasiak91' pid='1510402' dateline='1636310655']
Ja dziś podwójnie zestresowany bo mam podwójne derby, jestem kibicem AC Milan ale coś czuje jak nigdy że Cracovia wygra :)
[/quote]
Mnie wystarcza stres jako kibicowi Cracovii .Ciśnienie 200 na 140 .
duży plus dla sędziego, gramy w pasiakach :)
https://www.youtube.com/watch?v=Jgk3u44W2i4
"Maciuś dobrego meczu"
Kwiatkowski do Sadloka :D
[quote='TOM76' pid='1510409' dateline='1636311347']
A mój 8 letni syn obstawia, że będzie najpierw 2:0 w plecy ale wygramy 3:2. Chyba chce żeby ojciec dostał zawału
[/quote]
Wierzę w to że ma rację ::D "Stary" nauczony doświadczeniem nie takie zawały na Pasach przechodził pewnie przechodził :D
[quote='MSC' pid='1510404' dateline='1636310813']
[quote='TOM76' pid='1510398' dateline='1636310384']
Studio przed meczowe i tendencyjne postaci: czereśniak z Teuskolasów, i hazardzista ......
[/quote]
Nawet prowadzący studio: "...to przechodzimy teraz do naszego rywala" :D
[/quote]
"Bezstronni profesjonaliści"
Siadać na kurwy i gwałcić. Ten aut pokazał, jacy są zjebani.
Dajcie jakiegoś dobrego linka
http://strumyk.tv/WislaKrakowCracovia.php
- Edytowany
Kurła ... jak następnym razem znowu zobaczę Rakoczego w mcdonaldzie to jak Boga kocham zabiorę mu całe jedzenie ... za ten strzał
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)