idziesz czyścić Kraków z wislackiego ścierwa?
-
-
[14kolejka]gts-Cracovia,7 listopad(niedziela), godz.20.00
Trzeba tonować wszelkie zarówno optymistyczne jak pesymistyczne nastroje i niestety warto przypomnieć, że Probierz przegrał aż 5 meczów derbowych pod rząd, w tym raz zaliczył największą ligową klęskę derbową w historii 1-4 na własnym boisku. Probierz nie ma więc szczęśliwej ręki do tego typu meczów.
Przed chwilą policja weszła na sektor gtsu i zabrała elementy oprawy :rolleyes:
Może rozwieszą na Mogilskiej?
[quote='farciarz2' pid='1510365' dateline='1636305413']
Trzeba tonować wszelkie zarówno optymistyczne jak pesymistyczne nastroje i niestety warto przypomnieć, że Probierz przegrał aż 5 meczów derbowych pod rząd, w tym raz zaliczył największą ligową klęskę derbową w historii 1-4 na własnym boisku. Probierz nie ma więc szczęśliwej ręki do tego typu meczów.
[/quote]
Lekko i złośliwie parafrazując klasyka:
"Michał Probierz uczy pokory"
jedyna nadzieja w tym, że "W piłce coś co wczoraj było prawdą dzisiaj już nią nie jest"
> Trzeba tonować wszelkie zarówno optymistyczne jak pesymistyczne nastroje i niestety warto przypomnieć, że Probierz przegrał aż 5 meczów derbowych pod rząd
Trzeba też trzymać się faktów. Cztery mecze pod rząd, piąty był wygrany. Dalej dużo, to też fakt.
[quote='gusto' pid='1510378' dateline='1636307195']
> Trzeba tonować wszelkie zarówno optymistyczne jak pesymistyczne nastroje i niestety warto przypomnieć, że Probierz przegrał aż 5 meczów derbowych pod rząd
Trzeba też trzymać się faktów. Cztery mecze pod rząd, piąty był wygrany. Dalej dużo, to też fakt.
[/quote]
To fakt 4, ale jak przypomnimy sobie Jugasa z ostatnich meczów to....uff.
[img]https://pbs.twimg.com/media/FDm_0wVWQAYDc5s?format=jpg&name=large[/img]
Dwoma młodzieżowcami, odważnie.
Teraz to juz nie wazne kim byleby do celu.
Czułem na podobne zaskoczenie co było z Piastem jak wyszliśmy Siplakiem i Alvarezem,Jeszcze jak Michal trenowal ostatnio ale widocznie dopiero dochodzi do siebie ale mimo wszystko Tylko 3 punkty!
jedno resortowe ścierwo już 1:3 ze Stalą,
teraz czas na nas
Ale Knap, Rakoczy? Udźwigną to emocjonalnie..? Szczerze to się boję..
Myślę że lepiej czują Derby niż (przy całym szacunku) Sadikovic
Jak druga qrwa dziś polegnie to będzie piękna niedziela.
Żeby się tylko nie okazało, że któryś z naszych młodych dostanie czerwo - jak kiedyś Kapustka :sleepy:
https://www.youtube.com/watch?v=0NUyXBTfRqE
Materiał z derbów Sarajewa w których w barwach Zeljeznicara Sadikovic grał kilka razy (do tego jako wychowanek). Atmosfera śmiem twierdzić bardziej derbowa niż u nas.
[quote='PrzemoWZG' pid='1510386' dateline='1636309058']
Ale Knap, Rakoczy? Udźwigną to emocjonalnie..? Szczerze to się boję..
[/quote]
Na wojnie hartuje się stal.
[quote='maciek72' pid='1510391' dateline='1636309659']
Jak druga qrwa dziś polegnie to będzie piękna niedziela.
[/quote]
Dokładnie tak samo pomyślałem.
Myślę że 2:0 dla NAS
Mnie też nosi od rana. Z braku laku zamówiłem sobie C+ jak któryś kolega wyżej radził (polecam, spoko pakiecik, można dołączyć później hbo albo netflixa) i pośmigałem sobie na rowerku po Krk. Wokół komisariatu na reymonta same żule się ciskają między sobą, jakoś nie widziałem poruszenia ale może to przez młodą porę (+- 18).
Jak był przemarsz kibiców to nawet słyszałem jak któryś policjant śpiewal WTSK xD
Studio przed meczowe i tendencyjne postaci: czereśniak z Teuskolasów, i hazardzista ......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)