Może przesadzili z treningiem i grają "na ciężkich nogach", żeby złapać formę na puchary?
-
-
(17) Podhale - Cracovia | 29.10.2021,godzina 18:00
Rozumiem , że PP po tej wpadce mamy już z głowy?
Niestety.
nie do końca, mamy jeszcze 2 mecze wiec mozemy miec 29pkt, wyprzedzamy tym samym Torun i jestesmy na 3 miejscu, przegrac właściwie nie możemy bo przeskoczyć nas moga i Tychy i JKH
gramy z Sankiem, w teorii powinnismy wygrac,no ale to ta sama teroria ktora mowila ze wygrywamy z Podhalem...i bezposrednio z JKH
JKH w lekkiej zadyszce, grają mecze pucharowe, a w lidze też nikt się przed nimi nie kładzie.
To jak to jest napiszcie wreszcie kto to kuma. Na głównej stronce Cracovii piszą że jak wygramy to mamy pewny awans do PP...
Własnie ich o to zapytałem. Bo wg mnie bzdury piszą. Nawet jak dziś wygramy to JKH gra dziś z Zagłębiem i jeżeli też wygra to my jesteśmy na 5 miejscu. Więc nie rozumiem jak możemy sobie już tym zwycięstwem zaklepać awans do PP...
Jakiś idiota siedzi na tej oficjalnej.. Liczyć nie umie? Czy pociotek nie kumaty?
- Edytowany
Szukałem regulaminu PP 2021/22 - bez skutku. Jeśli przyjąć zeszłoroczny to awansuje pierwsza czwórka po dwóch rundach, czyli w tym sezonie po 16 meczach. Aktualnie jest tak:
Katowice, Toruń i Unia już awansowały.
4. JKH - 14 meczy, 24 p.
5. Tychy - 16 m., 24 p.
6. CRACOVIA - 15 m., 23 p.
JKH ma dziś mecz u siebie z Sosnowcem i we wtorek u nas. Tychy niby już są po dwóch rundach, ale dziś też grają z Podhalem, My mamy mecz dziś z Sanokiem. Przez te przekładanie/rozgrywanie awansem meczy, ciężko się połapać, które mecze będą brane pod uwagę.... czy po prostu pierwsze 16 rozegranych, czy tylko formalnie należące do pierwszych dwóch rund. Sprawiedliwa wydaje się ta druga wersja, ale w takim razie trzeba by zrobić nową tabelę nie uwzględniających meczy rozegranych awansem z trzeciej rundy, no i poczekać na rozegranie zaległych meczy z dwóch pierwszych rund :)
W każdym razie wydaje mi się, że jak JKH wygra dziś z Sosnowcem, to "żegnaj Gienia".
JKH też miało mecze awansem
To są jaja piękne nikt noc nie wie ?
Chuck Norris na pewno wie :)
- Edytowany
[quote='Leesior' pid='1509639' dateline='1635694320']
Szukałem regulaminu PP 2021/22 - bez skutku. Jeśli przyjąć zeszłoroczny to awansuje pierwsza czwórka po dwóch rundach, czyli w tym sezonie po 16 meczach. Aktualnie jest tak:
4. JKH - 14 meczy, 24 p.
5. Tychy - 16 m., 24 p.
JKH ma dziś mecz u siebie z Sosnowcem i we wtorek u nas. Tychy niby już są po dwóch rundach, ale dziś też grają z Podhalem, My mamy mecz dziś z Sanokiem. Przez te przekładanie/rozgrywanie awansem meczy, ciężko się połapać, które mecze będą brane pod uwagę.... czy po prostu pierwsze 16 rozegranych, czy tylko formalnie należące do pierwszych dwóch rund. Sprawiedliwa wydaje się ta druga wersja, ale w takim razie trzeba by zrobić nową tabelę nie uwzględniających meczy rozegranych awansem z trzeciej rundy, no i poczekać na rozegranie zaległych meczy z dwóch pierwszych rund :)
W każdym razie wydaje mi się, że jak JKH wygra dziś z Sosnowcem, to "żegnaj Gienia".
[/quote]
Ja to już sprawdzałem. JKH przekładał mecze ale wszystkie z dwóch pierwszych rund. Ostatni, który im został z tych pierwszych rund to ten wtorkowy z nami i będą mieć wtedy 16 rozegranych meczów. Tychy mają już 16 bo zagrali z nami awansem z 3 rundy. Dlatego ich dzisiejszy mecz z Podhalem jeszcze się liczy do tabeli za pierwsze dwie rundy a odpadają im 3 punkty za wygraną z nami awansem. Wszystko podsumowywałem w innym wątku.
Na tą chwilę zmieniło się tyle, że Unia i Toruń są już pewne. Jeżeli rzeczywiście liczą się tylko mecze należące do dwóch pierwszych rund to pozostało tak:
4. JKH........ [b]24[/b] (Zagłębie - D, Cracovia - W)
5. Cracovia.. [b]23[/b] (Sanok - D, JKH - D)
6. Tychy...... [b]21[/b] (Podhale - D)
Rohacek jak Probierz sprowadził szrot hokeistow *uj wie skąd.. Tychy ich już w 1 tercji 4:0 jadą..
Nie ma co usprawiedliwiać. Słaby mecz i tyle
Dzisiejszy mecz nam jeszcze nic nie daje, musimy go wygrać a potem nie przegrać z JKH- wiec albo za 3 albo za 2 pkt i wtedy gramy w PP, jak przegramy z JKH to zagra tam Toruń i JKH
Nie wiem na ile Toruń pewny bo jakbyśmy wygrali z JKH za 2 pkt to będą mieć 28 czyli tyle samo co Torun
[quote='bodzio969' pid='1509647' dateline='1635697328']
[quote='Leesior' pid='1509639' dateline='1635694320']
4. JKH - 14 meczy, 24 p.
5. Tychy - 16 m., 24 p.
[/quote]
Ja to już sprawdzałem. JKH przekładał mecze ale wszystkie z dwóch pierwszych rund. Ostatni, który im został z tych pierwszych rund to ten wtorkowy z nami i będą mieć wtedy 16 rozegranych meczów. Tychy mają już 16 bo zagrali z nami awansem z 3 rundy. Dlatego ich dzisiejszy mecz z Podhalem jeszcze się liczy do tabeli za pierwsze dwie rundy a odpadają im 3 punkty za wygraną z nami awansem. Wszystko podsumowywałem w innym wątku.
Na tą chwilę zmieniło się tyle, że Unia i Toruń są już pewne. Jeżeli rzeczywiście liczą się tylko mecze należące do dwóch pierwszych rund to pozostało tak:
4. JKH........ [b]24[/b] (Zagłębie - D, Cracovia - W)
5. Cracovia.. [b]23[/b] (Sanok - D, JKH - D)
6. Tychy...... [b]21[/b] (Podhale - D)
[/quote]
Dzięki Bodzio.
W takim razie myliłem się pisząc że jak JKH wygra z Sosnowcem to pozamiatane. Sorry.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)