Dopiero teraz zauwazylem ze wszedl w ostatnim meczu na 10 minut.. jak po kontuzji wygladal?
-
-
Jakub Myszor - powodzenia!
Niski , dość szczupły z niezbyt przystojną twarzą 🛶
[quote]#post1574621 Dopiero teraz zauwazylem ze wszedl w ostatnim meczu na 10 minut.. jak po kontuzji wygladal? [/quote]
Wszedł napakowany jak kabanos. Z werwą znaczy się mówiąc inaczej 😉
110 dni później
Obserwowałem go od wejścia na boisko w meczu z piastem. Wg mnie bramka na jego konto.
Strata, podanie do rywala, latał jak żyd po pustym sklepie. Wniósł chaos i niepewność.
Ja nie dostrzegłem tego, ale nie grał długo to go "załatwili". Pewnie w Rakowie "odpali".
[quote]#post1585529 Obserwowałem go od wejścia na boisko w meczu z piastem. Wg mnie bramka na jego konto.
Strata, podanie do rywala, latał jak żyd po pustym sklepie. Wniósł chaos i niepewność.[/quote]
Długa przerwa bez grania robi swoje.Mam tylko nadzieję że będzie grał i dawał z siebie wszystko a nie wyczekiwał na transfer.
[quote]#post1585529 Obserwowałem go od wejścia na boisko w meczu z piastem. Wg mnie bramka na jego konto.
Strata, podanie do rywala, latał jak żyd po pustym sklepie. Wniósł chaos i niepewność.[/quote]
Czy tylko on , wczoraj większość naszych zawodników odnotowała masę niecelnych podań , cos z tym trener powinien zrobić .
Będzie naszym największym wzmocnieniem w Grodzisku
[quote]#post1585590 [quote]#post1585529 Obserwowałem go od wejścia na boisko w meczu z piastem. Wg mnie bramka na jego konto.
Czy tylko on , wczoraj większość naszych zawodników odnotowała masę niecelnych podań , cos z tym trener powinien zrobić .[/quote]
Waleczny Japończyk i Ghita mieli problem z celnością.
11 dni później
Jeśli Myszor będzie w takiej formie, jak w ost. dwóch meczach, to jego zostawienie jako opcja "poszerzenia ławki" była bez sensu i można na nim było zarobić cokolwiek... Ani szybkości, ani waleczności sprzed kontuzji. Lepiej wpuszczać Kacpra, któremu się na pewno chce.
Oczywiście, łatwo mi teraz oceniać.
Mam nadzieję, że to kwestia formy, a nie żadne fochy, bo jego pozycja przed kolejnym sezonem pikuje w dół i jak się przyklei na ławce, to nie zdziwię się, jak w nast. sezonie wyląduje w 1 lidze.
Inna sprawa, że gość cały czas moim zdaniem ma ogromny potencjał i chciałbym, żeby wrócił do dyspozycji z poprzedniego roku.
Ja bym brał te 650 tyś i tyle w temacie.
Ja też, tylko pod warunkiem że za tą kasę przyjdzie do nas inny zawodnik, bo inaczej to zaraz nawet sztuk nam do gry będzie brakowało.
Jak odejdzie, to może w końcu szansę dostanie Filip Rózga , który ma serce w Pasy, a nie w niebieskim kolorze :(
Zamknie się okienko transferowe to cudownie odzyska formę.
Odejdzie czy nie odejdzie, chce grać, czy nie chce, to się jeszcze obaczy; ale chłopina stosunkowo od niedawna trenuje na pełnych obrotach, ma widoczne zaległości o formie nie wspominając. To nie maszyna. Obiektywizmu trochę.
[quote]#post1587261 Ja bym brał te 650 tyś i tyle w temacie.[/quote]
Ty tak, ale żul wpisze w koszty, zapierdoli i tyle będzie z tej kasy
- Edytowany
650 tysięcy jak Raków karę za brak młodzieżowca 2 melony lekką rączka zapłacił?
Poza tym Myszor jest po długotrwałej kontuzji i bez motywacji ale to grojek na którym
to 0,65 mln z dużym prawdopodobieństwem WPR odrobi i może z naddatkiem.
Co do Myszora od jutra grac będzie już tylko na wysokość swojego kontraktu w sezonie 24/25.
Jakoś tak myślę ,że formę złapie, może nie od razu ale złapie ;)
A może go jeszcze smierdziele podkupią, bo jemu to tam ponoć bardzo tęskno.🤦🏽
Nie stać ich
[quote]#post1587319
Co do Myszora od jutra grac będzie już tylko na wysokość swojego kontraktu w sezonie 24/25.
[/quote]
U nas czy u medalików ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)