:)
nie chodzi o teorie, trzeba bylo pomoc ubecji, to pomogli, jesli pamietasz ten sezon i kolejny rozwoj kolejek to nie sposob sie nie zdziwic
byli w gazie, a tu nagle zaniemogli :)
-
-
2021/22 Pozostałe mecze kolejki nr 11
[quote='Diabel' pid='1507496' dateline='1634199179']
:)
nie chodzi o teorie, trzeba bylo pomoc ubecji, to pomogli, jesli pamietasz ten sezon i kolejny rozwoj kolejek to nie sposob sie nie zdziwic
byli w gazie, a tu nagle zaniemogli :)
[/quote]
Czepiasz się Diable Żaboli niegodnie :P
Akurat Górnik był tym Klubem ,który w latach 60-ych "spuścił" ówczesny GTS po raz pierwszy w historii
w bezpośrednim meczu. Zrobił to ku zdziwieniu całej ligi przekonanej ,że mecz będzie ustawiony.
Z zasłyszanych z drugiej ręki opowieści starych tamtostronnych kibiców wynika ,że faktycznie był ustawiony ale niektóre gracze żaboli ...o tym nie zostały poinformowane;) :D
Ten "gaz" trwał u nich od 26 kolejki, gdy wygrali z nami (potem przerwa pandemiczna i dalej w gazie wygrali z ŁKS, którego lał każdy poza Cracovią, zremisowali z Piastem i Lechią i wygrali z LZS i to były trzy mecze gazu, później zwycięstwa ze zdegradowanymi Koroną i ŁKS-em. 7 meczów bez porażki. To się rzadko w naszej lidze zdarza, więc statystycznie musieli przegrać :)
Ja mam teorię, że owe zwycięstwa GTS wynikały raczej z polityki władz ligi, które zabezpieczały środki na pokrycie kosztów wynajmu stoczni.
Ale każdy tworzy teorie pod swojego bzika ;)
Pozdrawiam.
- Edytowany
spoko, tak czy siak, tu szmaty albo tam
dla mnie ten klubik nie istnieje, po tej akcji i ponadto po tym jak po podlizywaniu sie przez jakis czas kiedy trzymali mordy w kuble znowu zaczeli nas z trybun wyzywac /tfu
ps. po prostu calosciowo mnie ten klub napelnia obrzydzeniem, druzyna, kibice...
W międzyczasie przegrali też z walczącym o utrzymanie Płockiem, po prostu grali w kratkę jak 90% tej ligi. I porażka z gts-em na pewno nikogo nie ucieszyła, więc teoria o dziwce z d*py wzięta.
z ich du.py prosto
a pamietacie co ostatnio spiewał kurnik na meczu z nami: kazdy to powie, ze sa 2 kvrwy w Krakowie....
Wiec mówienie o kurniku jako o dziwce gtsowskiej jest błedne
ale Diabeł nie mówi o kibicach tylko o piłkarzach
[quote='zejniov' pid='1507518' dateline='1634212880']
a pamietacie co ostatnio spiewał kurnik na meczu z nami: kazdy to powie, ze sa 2 kvrwy w Krakowie....
Wiec mówienie o kurniku jako o dziwce gtsowskiej jest błedne
[/quote]
No to mnie uspokoiłeś, jak bluzgają na gts, to na nas też sobie mogą poużywać. Górnik jest super!
(sarkazm)
Eeeeeeee, krva
Nie spojrzałem wcześniej na terminarz, siadłem zmielony po tygodniu z piwem, żeby się odmóżdżyć.... a tu meczu żadnego nie ma
Pierwszy post polubiłem, potem odlubiłem, Diable sorry ziom ;)
Był rok czy dwa neutrala z górnikiem i było wg mnie spoko. Yebią ruch i gts. Wróg naszego wroga mógłby być nam obojętny.
No, ale jest jak jest. Ja to se mogę :D
Plus braku Eklapy dziś taki, że psg póki co wyłapuje bęcki od klubu, o którego istnieniu nie wiedziałem.
No to chill...
Na Kędziorze już trzy żółte kartki!
Taki Śpiączka strzelił by więcej niż Balaj, Riva, Alvarez itp.. A gość w Lecznej zarabia wielki *uj..
I kibol Lecha. Dobrze by się czuł w Cracovii.
Już nie tylko my straciliśmy punkt w Łęcznej ;)
Słucham hymnu w Niecieczy i stwierdzam po raz kolejny, że tam słowa są jedne z najciekawszych w Polsce, jeżeli chodzi o hymny klubów sportowych.
Lechia po zmianie trenera dostała wiatru w żagle. Wygląda na to, że brukbety też ogolą.
[quote="PrzemoWZG" pid='1507682' dateline='1634388038']
Taki Śpiączka strzelił by więcej niż Balaj, Riva, Alvarez itp.. A gość w Lecznej zarabia wielki *uj..
[/quote]
[quote="yarassch" pid='1507685' dateline='1634388939']
I kibol Lecha. Dobrze by się czuł w Cracovii.
[/quote]
Spokojnie spokojnie.... Leczna glowny kandydat do spadku a u nas lubia grzebac w spadkowiczach.... takze od przyszlego sezonu moze podtrzymamy tradycje ;)
Rasssmusen tez byl ze spadkowicza.... tylko nie ekstrakasowego wiec tradycje podtrzymal :)
Ale ta "tortilla" słabo z gtsem piach
Lepsi sa od Gts, juz ich powinni puknąć.
No I ch*j.....
[quote='wrzo.ksc' pid='1507699' dateline='1634402580']
No I ch*j.....
[/quote]
mają szmaciarze szczęście :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)