Ten należy wygrać! Mam nadzieję że pierwsze celne uderzenia będą w sieci.
-
-
[6 kolejka] Bruk-Bet Termalica Nieciecza-Cracovia,28 sierpnia, sobota, 12:30
Strzałów nie ma, ale akcji sporo. Między 10 a 21 minutą Nieciecza nie mogła wyjść ze swojej połowy, potem mecz się wyrównał, a słoniki groźnie strzelały.
- Edytowany
Dziwnym trafem pan sędzia u Cracovii widzi pod lasem a u naszych rywali nie widzi nawet pod nosem .
Jak na razie wygląda to nieźle ale strzelca brak .
pierwsze ostrzeżenie, za drugim razem tyle szczęścia już nie będzie
Brawo Pestka brawo Pelle
Ładna brameczka van Amersfoorta :)
piękna centra, piękny strzał
BRAWO
Cracovia jest lepsza i prowadzi 1-0.Byle tego nie spierdzielili jakimś farfoclem w 95 minucie.
Maszyna ruszyła, kto wpadnie pod koła ten uciec nie zdoła....CRACOVIA !!!!! ;)
Nie ma w bramce ręcznika to jest szansa że dowiozą
Hrosso - kartka , gdzie kartki dla Grzybka i Gergela ?
no, szacunek za tego wolnego,
brawo Pelle
Gol uznany - bardzo słusznie, nawet bez powtórek było widać, że piłka przekroczyła linię bramkową całym obwodem :) akcja kapitalna :)
Dorzucić na 3:0 i piękny weekend
Kurwa !!
wtsk i strata gola. :D
W sumie może być 2:1 bo tak w typera stawiałem ?
Odczarowana twierdza Nieciecza :)
Miałem rację , że czary potrzebne .;)
- Edytowany
[quote="KruszynaKSC" pid='1502310' dateline='1629894955']
[quote="VelVet" pid='1502307' dateline='1629893103']
Hola hola, nikt tu nie wierzy w zwycięstwo na wyjeździe z termalica!
[/quote]
Rozniesiemy ich 1-2!!! pojda wiora z kaczanow az do Tarnowa wiatr doniesie te wiora!!
[/quote]
Nie chcialem Wam zdradzac kto strzeli i w ktorej minucie zeby nie zepsuc meczu do konca ;)
Ogladalem z przerwami ale wygladalo to calkiem ok... jak na nasza kopanine ...wazne ze 3 punkty...grac musza coraz lepiej...
Aha... zajefajne asysty Pestki i Knapa... bardzo lubie takie pily wrzucane.... Rapa musi sic do chlopakow na prywatne lekcje :) ;)
Wazne ze mecz bez drzazgi ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)