[quote='gusto' pid='1498643' dateline='1627732985']
Jest jakieś źródło?
[/quote]
Moja pierwsza wiadomość na forum, stad możecie mi nie wierzyć, ale niestety to prawda.
Mój przyjaciel jest kuzynem partnerki Thiago. Thiago zerwał więzadła i prawdopodobnie wypada do końca sezonu :( Czekamy na oficjalkę.
-
-
[2] Cracovia - wks 1.08. 2021 Niedziela g. 17:30
Pozyskiwanie informacji od kuzynów ma na tym forum olbrzymią tradycję... ;)
Niestety,to prawda że Tiago kontuzjowany. Nie wiadomo jeszcze jak poważna jest ta kontuzja,bo jest długa kolejka na rezonans magnetyczny. Hanca miał se odpocząć,no to se nie odpocznie.
Hanca będzie jeszcze większą pyte grał.. Trzeba będzie go z trybun pocisnąć bo pieniążki fajnie brać a na klub wyjebane ma.. Zawsze coś się musi u nas dziać. Transfer pomocnika musi być.. Bo Teraz to strasznie hujo.wo wygląda.
To na jasną cholerę jest to centrum medyczne comarchu jak nasi muszą w kolejkach do badań czekać.
Po to, żeby je wynajmować za kaskę, tak jak inne obiekty. A rezonans może se zrobić na NFZ. Termin kwiecień 2023.
To już 500 zł nie ma w tym klubie żeby prywatnie rezonans zrobić?
A co w tym klubie jest? wpada kuzyn cioteczny babki szwagra i ma lepsze info z klubu niż oficjalna daje. To jest klub mem
Panowie, przecież Tiago to mega szrot, sabotaż, maks 2 liga. Przypomnijcie sobie opinie kibiców na jego temat.
póki jakis system pyta mnie czy jetem szcepiony czynie pierdolcie się
[quote='volt' pid='1498726' dateline='1627780612']
póki jakis system pyta mnie czy jetem szcepiony czynie ***** się
[/quote]
???
[quote='pasiak91' pid='1498721' dateline='1627762383']
To już 500 zł nie ma w tym klubie żeby prywatnie rezonans zrobić?
[/quote]
Nie ma wszystko poszło na nawóz w Rącznej
nie mogę kupić biletu online w dniu meczu, filipiak chuj ci w dupę cwelu jebany, jebać comarch, bardzije popierdolonego systemu zakupu biletów nie widziałem, nic nie działa.
opisz swój problem, może Ci pomożemy. Trochę już wymęczyliśmy ten system i wiemy jak go przechytrzyć :D
[quote='VelVet' pid='1498745' dateline='1627809934']
opisz swój problem, może Ci pomożemy. Trochę już wymęczyliśmy ten system i wiemy jak go przechytrzyć :D
[/quote]
Dla siebie bilet dam rady kupić ale dla żony już nie mogę z mojego konta. Jak wpisuje jej pesel to wyskakuje, że ma niby ma kartę kibica i nie mogę kupić przez swoje konto, bo nie znam maila na który ją rejestrowałem :D
Dobra wygrałeś, nie da się tego przejść w tym systemie :D
Dobra już kupiłęm bilety na siebie i na żonę brata, której nie ma w systemie. Co nie zmienia faktu, że bardziej popierdolonego systemu nie widziałęm i straciłem przez to ponad godzinę :)
System zakupu biletów on line jest naprawdę "zajeb£sty“... Brak słów. Szczęśliwiec mam siostrzenice Pasiaczke która pofatygowała się do kas by zakupić mi i mojej rodzinie bilety....
Czyżby dzisiaj komplet na Kałuży?
To byłby prawdziwy cud z tym systemem, myśle ze sporo osób odpuściło mecz przez brak możliwości kupna biletów dla znajomych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)