Trochę jak Mateja trenerem kadry skoczków, Powodzenia Marcin
-
-
Marcin Cabaj - witamy w pierwszym zespole Cracovii!
Dziś wszyscy mu pamiętają 'cabajady', ale to był przez pewne okresy naprawdę bardzo dobry bramkarz, zresztą powołania do kadry same z kosmosu nie spadły.
Powodzenia!
tego zdrowia co straciłem z nerwów przez niego to mi nikt nie zwróci ...
co strzał w światło bramki było drżenie może złapie? może jakoś odbije?
i niestety ilość sytuacji beznadziejnych które nam obronił jest odwrotnie proporcjonalna do szmat jakie wpuścił na korzyść tych ostatnich ...
oczywiście życzę mu powodzenia w pracy z naszymi bramkarzami może jako trener mnie przekona do swojej sportowej wartości ...
Asów faktycznie przed sobą miał niezłych - pytanie jak te asy by się zachowywały gdyby za sobą nie miały elektrycznego węgorza.
Powodzenia ! Jak dla mnie jeden z bramkarzy który miał wszystko żeby być topem ,niestety czasem zawodziła głowa . A wyciągał piłki które mało kto by wyciągnął .
"Diabeł" jest ok. Kojarzy mi się z Cracovią.....swoją, jeszcze taką naszą, z nazwiskami z naszego rejonu.
Był elektryczny, ale jakie nieraz sytuacje bronił, to głowa boli. Oczywiście, pamiętam też gola z bardzo daleka za kołnierz, ale też gola w Nowym Sączu.
Poza tym, jest rekordzistą w noszeniu najpiękniejszej koszulki w Ekstraklasie.
Bez przesady, Ian. Akurat Cabaj nigdy najpiękniejsze koszulki w Ekstraklasie nie nosił (chyba, że na treningu noworocznym) :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)