[quote='Muertes' pid='1509309' dateline='1635531309']
czyli najbardziej ociężały od 10 lat?
[/quote]
Sezon 2016/17: Malarczyk, Polczak, Litauszki
Ależ to było ekipazzo! 14 miejsce w lidze
-
-
Jakub Jugas - witamy w Cracovii!
[quote='tomecki' pid='1509313' dateline='1635531515']
Skąd oni go kuwa wyszperali tym potterowym zakrzywionym hakiem ???
Patrzę na niego i mi się Bobariko ( Babariko) przypomina ściągnięty w latach 90-tych z ruskiego kramu z częściami z niestniejącej już Tandety
[/quote]
Aleksandr miał przynajmniej wytłumaczenie braku finezji - miał jedną nogę krótszą ::)le to był początek lat 90-tych i piłkarze nie przechodzili tak szczegółowych badań...
poza tym jednak wydaje mi się tomecki, że Bobariko był zwinniejszy
Ociężałość to naprawdę nie jest problem, gość rozpierdala skalę cieniarstwa tak po prostu
Taa to taki typ zawodnika co nie lubi jak się do niego podaje, bo od razu kupa w majtkach. Rodin może i wali babole ale piłkarsko jest o niebo lepszy, Polczak
był terrorystą ale czasem miewał przebłyski. Litauszki był podobnej klasy ale jemu szybko podziękowano.
Kolejny mecz i niestety kolejny babol .Dziś były co najmniej dwa .Stoper potrzebny na dziś !
Z wyglądu to mi przypomina Marka Podsiadło, ale ich gry na szczęście nie będę porównywał.
Tak po ludzku, z litości :D
Jak się nie ma konkurencji to gra ten , który jest dostępny , trzeba było zostawić jednego stopera w kadrze .
Było sie pozbywać Olka , panie trenerze ? :(
[quote='hank' pid='1509487' dateline='1635587672']
[/quote]
Datkovicia?
[quote='gargamel9998' pid='1509494' dateline='1635588297']
[/quote]
Datkovicia?
[/quote]
Dytiatiewa , który już z całą pewnością u nas nie zagra !
Jugas-Rodin jak dzieci we mgle.. To jest tylko szczescie ze nie tracimy więcej goli. Rodin strzela czasami - ok, ale to max ławka rezerwowych.. Kudłatego tu wogóle nie powinno być.. Nasz zespół to typowy średniak ligowy bez aspiracji żadnych. Filipiakowi też to niepotrzebne byle Trwać... Ludzie się wkurwiaja a oni i tak maja i w *uju kibiców..
[quote='hank' pid='1509496' dateline='1635588408']
[quote='gargamel9998' pid='1509494' dateline='1635588297']
[/quote]
Datkovicia?
[/quote]
Dytiatiewa , który już z całą pewnością u nas nie zagra !
[/quote]
Wiem, ze chodzilo Ci o Dytjateva. Troche zle to sprecyzowałem.
Moim zdaniem brakuje bardziej Datkovicia ale osobiscie wolalbym by gral zdolny chlopak z juniorow
największy zawód, dużo przeciętności. Taki typowy stoper numer 2, a nie lider jak Olek czy Jabłko. Czasem się zastaniam czy probierz tych 500 meczów w ekstraklasie jako trener i zawodnik nie przespał, tak znać ligę i złożyć srodek obrony z jednego bardzo słabego obrońcy, drugiego który nie potrafi ustabilizować formy, a w zanadrzu jest tylko junior co ma 181 cm i wygląda jakby miał nadwagę. Po prostu mistrz .
Gość jest wolny i kompletnie brakuje mu zwrotności .Nie dziwota, że często jest wkręcany w murawę .Do tego ma duży procent niecelnych podań , nawet tych w niegroźnej sytuacji .Stres, trema czy brak umiejętności ?
tak na spokojnie sobie jeszcze myślę , że może to jednak ujowe przygotowanie do sezonu ?
Może , Jabłko też miał ciężkie wejście , jak pamiętam . Tyle , że jak już zaczął grać to szło mu to coraz lepiej .Natomiast Jugas gra tak jakby cały czas miał pod górę .
7 dni później
wypier.dalaj pajacu
Chłop się nie nadaje.
Dziś to akurat nam starał się pomóc Kwiatkowski.
27 dni później
swietny mecz dzis
Jakub dziś był tym na kogo liczyliśmy. Brawo i trzymaj taka formę dalej!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)