No dobra, ale była ta ciepła woda w kranach?
-
-
30 kolejka Cracovia - Warta Poznań 16 maja, 17:30
Rak, rak filipiak. wypier.dalaj biedaku
Probierz gra dla wisły,... hejt za 3 .. 2...1... :D
Nie chce mi się nawet odnosić do tego meczu
Byly cos krzyczane z trybun na zarzad czy zakaz byl od niby kibicow przydupasow zarzadu ??
[quote='Jake Blues' pid='1489405' dateline='1621187431']
No dobra, ale była ta ciepła woda w kranach?
[/quote]
Ja myłem w zimnej, ale może dało się przełączyć ;)
Słabo to wyglądało, choć może dobrze, ze nie ma mylnego wrażenia, sezon fatalny, a najgorsza gra , brak wizji, brak zgrania , brak pomysłu - ogląda się to jak praktycznie każdy mecz w tym sezonie, poza paroma połowami, które wyglądały lepiej.
Najgorsze, że bez wymiany kilku zawodników + zmiany taktyki diametralnie to za sezon powtórka.
[quote='Diabel' pid='1489376' dateline='1621184642']
Myślałem, że chodzi o wygrywanie
[/quote]
Niektórym tak, ale to nie jest nasz model.
Było krzyczane tabisz cwel. Ale gorzej bo kiełba była z opiekacza czy czegoś w tym guście. A miałem smak na grilla
- Edytowany
[quote="KruszynaKSC" pid='1489414' dateline='1621188078']
Byly cos krzyczane z trybun na zarzad czy zakaz byl od niby kibicow przydupasow zarzadu ??
[/quote]
Tylko z pięć razy tabisz! co? ty qrwo! i tabisz c.w.e.l. Filipek nic nie usłyszał i supertrener też został oszczędzony...
Tabisz c.w.e.l. bo wygwiazdkowało
No, czyli wszystko zgodnie z planem. Nikt nie zmącił biedakowi fetowania udanego sezonu, a Kuba dostanie podwyżkę.
Wróciłem do domu z tego k.urwa czegoś. Podczas całej powrotnej drogi aż do teraz nurtowało mnie jedno pytanie.
Czy ja kiedyś k.urwa zmądrzeję...?
- Edytowany
Wybrałem się na mecz stęskniony Cracovii..
Ale Szybko zawodnicy wybili mi z głowy radość :D
Przegląd wojsk jaki urządził nam probierz
Może doprowadzić kibica do rozpaczy :D
Wnioski są takie, nie dało się na to patrzeć,
Oczy bolały, zęby bolały i do tego rozbolała mnie głowa..
I co k...a dalej z tym cyrkiem.
Z treserem i jego małpami?
Probierz biega koło Lini drze mordę żeby grali do przodu a oni nie potrafią wyjść że swojej połowy.
Przecież on ich trenuje od 4 lat, czego on ich nauczył przez ten czas?
A teraz przegląd złych wiadomości:
Zła wiadomość dla kibiców ciepłej wody - woda w kranach jest zimna.
Kiełbasa podgrzewana elektrycznie jest nieco cieplejsza od wody w kranie.
Ok. 30 minuty z jednego ze skyboxów wysłano sms-a na młyn, "a teraz macie 20 sekund na ciupanie Jakubowi." Polecenie wykonano.
Mam jeszcze kilka złych wiadomości odnośnie naszych transferów "out", ale nie chcę być odpowiedzialny za serię samobójstw, więc na razie zachowam to dla siebie.
[quote='KruszynaKSC' pid='1489414' dateline='1621188078']
[/quote]
Race, race, dym o g....
[quote='sterby' pid='1489427' dateline='1621190316']
Mam jeszcze kilka złych wiadomości odnośnie naszych transferów "out", ale nie chcę być odpowiedzialny za serię samobójstw, więc na razie zachowam to dla siebie.
[/quote]
No tu to akurat się można łatwo domyśleć, że na pewno Pelle odejdzie, Siplak i jeszcze ktoś kto był jednooki wśród tej trupy ślepców.
A zostaną tylko tacy co nie umieją grać w piłkę bo są tani i pasują do modelu klubu prowadzonego minimalistycznie bez jakichkolwiek szans na sukces sportowy.
Na pewno odchodzą Diego,Fiolic,Szymonowicz i Vestenicky.(to że słów ogrodnika na konferencji).
Ja podejrzewam,że kolejka chętnych jest po Pelle i Niemczyckiego a co do reszty to nie wiem kto by musiał odejść,żebym padł na serce....no chyba,że ze szczęścia jak odejdzie syn ojca,dimun,lusiusz czy loshaj
- Edytowany
Ostatni mecz koniecznie trzeba było przegrać standardowo. Dobrze, że nie 3:0 jak to zwykło bywać. Przepraszam za brzydkie słowa, ale tak się mówi grzecznie często: C i p a Janusz jest z tego projektu. :)
Link do konfy,
https://youtu.be/p7vVIet-Vh4
Na rodzinnym, raz doleciało wtsk z bluzgowych rzeczy. Coś było ciupane? Może, pewnie samo D, bo wsparcia to jakoś nie mieli. Tylko oni są antyzarząd chyba. Więcej bluzgów z sektora gości było. Tylko czemu na Naszych? hahahah
Oprawa miodzio. Brawo chłopaki. Prosto i świetliście :D
Kufa mać, mecz którego wystarczyło nie przegrać. Ale na co liczyć w sumie przy tych melepetach.
kufa mać. czas zapić i zapomnieć o tym sezonie i znów obudzić w sobie wiarę że będzie lepiej w nowym.
Tego sobie i wam życzę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)