Nasz bramkarz jest mniejszym problemem niż wolni obrońcy. Jakoś ociężale gramy, choć bez oszczędzania sił. W ataku ciężko, bo strzelanie z każdej pozycji byle strzelić to nie na tego bramkarza, a próby rozegrania większą liczba zawodników likwidują ich obrońcy. Na razie remis ze wskazaniem... nie na nas, niestety. Ale póki krążek w grze, to nic nie znaczy.
-
-
Play - Off 2021 - Walczymy o trzynaste Mistrzostwo Polski!
Niestety ale tak to zawsze w meczach z JKH wyglądało. Oni swoim sposobem gry sprawiają, że jest im ciężko coś strzelić i wygląda to na wielki chaos o czym pisałem wczoraj ;)
Ale wyglada to troche lepiej niz wczoraj. Oby dopisalo odrobine szczescie :)
Ale w ataku grają dokładnie to co Tychy, te same schematy, a mimo to nasi obrońcy często jakby zaskoczeni szybkim dośrodkowaniem czy przerzutem na drugie skrzydło. A w sumie to byłby sposób na tamtych.
Ten ich bramkarz oprócz umiejętności ma sporo szczęścia. Mam nadzieję że zaraz go opuści.
Spokojnie, jest lepiej niż wczoraj póki co.
Jakie wymiary ma ten blaszak w jastrzebiu? Nie jest mniejszy płac?
Goool
No to jest na dobry początek
Mówiłem że szczęście go opuści
Przepiękna bramka Sołowiowa po kapitalnym zagraniu Kapicy! :)
Musimy liczyć na geniusz Kapicy :)
KAPICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ależ błąd Kowalówki...
Za darmo...
Kurcze, głupio stracona bramka, no ale gramy dalej,
No i to już jest ten duży "blend" Roberta. Jego bramka.
Niestety, ale ten gol obciąża Kowalówkę :(
Jak można tak tracić bramkę ? Trójka w pobliżu a gość objeżdża bramkę i strzela .Frajerstwo !
Teraz Kowal naprawił
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)