No ale zastanówcie się chwilę: jeżeli udałoby się wygrać kolejne mistrzostwo, PO CO nowy trener? Sprawa stała się dość prosta: kupujesz lepszych zawodników = masz lepszy medal. Dyskutować można po sezonie, kiedy się okaże, cośmy ugrali. Jeżeli kolejne mistrzostwo... to nie ma dyskusji.
Gdyby nie udało się zdobyć mistrzostwa - właściciel może wtedy sprawę postawić tak : X miał o 20% niższy budżet od nas, a potrafił zbudować lepszą drużynę, czyli jest lepszym trenerem.
-
-
Play - Off 2021 - Walczymy o trzynaste Mistrzostwo Polski!
Na chwilę obecną nie mam zamiaru zwalniać trenera. Dla mnie to on może pracować następne 16 lat.
Wiadomo że jak ma lepszych zawodników to i wyniki lepsze. Jak właściciel zakręci kurek z kasą to przekłada się na wyniki.
[quote='kaleb' pid='1475126' dateline='1614340570']
Czyli nie ma że boli, trzeba wygrać wszystko. Mistrzostwo byłoby fajnym ukoronowaniem pobytu trenera w Krakowie i dobrym pożegnaniem. Tak czy inaczej, liczę na nowego trenera w kolejnym sezonie.
[/quote]
To wieloletni przykład naszej drużyny piłkarskiej działa tak demoralizująco: ten wygra z tamtym, bezpośredni rywal nie wygra, a my może zremisujemy, to może się uda nie spaść, itp. itd.
Nie - tak jak mówi kaleb, trzeba wygrać wszystko. Po prostu, jak się chce być mistrzem, trzeba wygrać wszystko.
Nie ma co się oglądać na innych , tylko samemu patrzyć do przodu . Wygrać co jest do wygrania i dołożyć tytuł do kolekcji .
- Edytowany
[quote="Muertes" pid='1475107' dateline='1614328783']
Pierwszy raz w historii zagramy wg takiej zachcianki prezes Zawadzkiej? Czy już kiedyś obowiązywała tak przypadkowa formuła?
Dużo krajów tak w ogóle gra takim dzuwbym systemem?
[/quote]
System nie jest dziwny i nie jest to przypadkowa formuła. Tak się gra prawie wszędzie na świecie a na pewno we wszystkich "poważnych" ligach. Chodzi tylko o to, żeby regulamin był jasny i zapisany przed sezonem a nie żeby ktoś musiał coś uszczegóławiać w trakcie rozgrywek.
Co do tego z kim chce grac Rohacek to on zawsze miał na to wywalone. Raczej wolał z teoretycznie lepszymi grać wcześniej niż później.
- Edytowany
Do boju Cracovia! Bądźcie jak Piotr Żyła.
Skąd się wziął taki bramkarz u nas Jacek Szczepanik?
i już 1-1 :)
ps: Skoro wszystkim wolno nap...ć to ja też.
Kiepskie te czerwone koszulki bardzo :P
[quote='sterby' pid='1475299' dateline='1614446582']
[/quote]
Chyba wychowanek od juniora
[quote='sterby' pid='1475299' dateline='1614446582']
[/quote]
To nasz bramkarz z juniorów.
Co za bramka Csamango! :) 2:1 :)
Sędziowie pomagają Toruniowi jak mogą...
Ależ Stefek to pięknie strzelił.
Gdyby nie te pasy na owijaczach to można by pomyśleć, że rzeka reaktywowała sekcję hokeja.
Fajny mecz i komentator nie rani nam uszów Comarch Cracovią.
[quote="Khalid" pid='1475303' dateline='1614447589']
[/quote]
Czerwone bluzy są bardzo ładne, proste jak w NHL a nie jak w Europie oblepione reklamami jak słup ogłoszeniowy.
Z każdą minutą coraz bardziej przyciskamy Toruń do tafli.
Piękny strzał - 3-1
Oksanen :) 3:1 :)
Komentator mówił, że te koszulki z okazji jubileuszu. Mi osobiście nie podobają się.
Najładniejsze były z koziołkami
Czyżby Toruń zaczynał puchnąć?
- Edytowany
[quote='MSC' pid='1475314' dateline='1614450226']
[quote='Khalid' pid='1475303' dateline='1614447589']
[/quote]
Czerwone bluzy są bardzo ładne, proste jak w NHL a nie jak w Europie oblepione reklamami jak słup ogłoszeniowy.
[/quote]
NIE O TO CHODZI :) - parafrazując Kmicica mówiącego do Kiemlicza ;)
:P
[edit] chyba znowu kogoś nowego przyjeli i FUNDAMENTALNYCH TEMATÓW NIE ZNA :( ]
3 na 5 wytrzymane już 4-5
..i bijatyka w obronie naszego bramkarza.
Podoba mi się Gula. Tak się w hokeja reaguje jak "wróg" ;) atakuje bramkarza
- Edytowany
I Nemec 4-1 .
Chyba Zuberegu sędziowie dziś nie dadzą rady pomóc TKH
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)