Na VAR mamy Varciniaka zamiast Stefańskiego
-
-
18 kolejka: Stal Mielec - Cracovia, 19 lutego, 18:00
http://darmowa-tv.ws/canalsport-1/
na varze Varciniak dzisiaj...
Dobrze póki co, trzeba szybko wepchnąć.
Może będzie niespodzianka i wygramy ten mecz... :rolleyes:
Stal nie oddala ani jednego strzalu jeszcze wiec to trzeba wygrac..
To co wyprawiają Fiolic i Loshaj, to jest nie do pomyślenia
Nie mamy napastnika :/
Ja odnoszę wrażenie ,że fiolicowi(który początek miał wyśmienity) nie chce się już u nas grać.
To samo dzik (który pluje sobie w brodę,że tatar w Wierzynku wygrał z rozsądkiem )
- Edytowany
[quote='jarkos_' pid='1473853' dateline='1613756055']
To co wyprawiają Fiolic i Loshaj, to jest nie do pomyślenia
[/quote]
Nasi juniorzy mają więcej umiejętności!! PROBIERZ obudź się!
- Edytowany
niech juz sciagnie kwadrata. piłka mu odskakuje na 2 metry
Pik nakrywa czapką ten szrot z zagranicy. Jedyny któremu chce się biegać i walczyć.
Oni grają na zwolnienie Ogrodnika - nie można być tak słabym
Budzika bym chętnie zobaczył zamiast Fiolicia na drugą połowę
Była ręka obrońcy Stali w polu karnym przy blokowaniu Pika?
Niech mi ktoś powie... jaką przewagę nad Pikiem ma Rivaldinho (poza ojcem)? Jak słusznie zauważyli komentatorzy po tylu gównach jakie zagrał owy Brazylijczyk, młody Polak by już był odstawiony na amen.
[quote='Mr.Crowley' pid='1473861' dateline='1613756726']
[/quote]
powinna byc. szymonowiczowi w derbach zagwizdali
[quote='pasy72' pid='1473858' dateline='1613756641']
Pik nakrywa czapką ten szrot z zagranicy. Jedyny któremu chce się biegać i walczyć.
[/quote]
Tylko że Pik zagrał dobrze pierwsze 15 min a później gra jak inni z zespołu.
[quote='Mr.Crowley' pid='1473861' dateline='1613756726']
[/quote]
Nad tym samym się zastanawiałem - w derbach nie za taką rękę odgwizdano karnego?
Fiolic - Zaucha dostał wędkę w poprzednim meczu, Fiolic nie ma prawa wyjść na drugą połowę.
Pik kozak - więcej pojedynków, sprintów i dryblingów niż nasi pozostali skrzydłowi przez resztę rundy.
Rivaldinho - ponoć schodzi na krótki słupek, ale jak już Rapa zagrał po ziemi na krótki, to go nie było. Jego nigdy nie ma (obym musiał cofnąć moje słowa).
Loshaj - aktywny, ale jakościowo słabizna. Sadikovic cholernie ciężki.
Już mam na prawde beke z Was z tego co piszecie w trakcie meczu. Zamiast w piwo zainwestujcie w psychologa, bo czego wy oczekujecie że będa grać jak Barcelona za najlepszych lat? Nie chce im sie biegać i grają na zwolnienie xDDD chłopie nie wąchaj tego bo ma to na ciebie zły wpływ
całe szczęście, że Volksdeutsch trafił w Niemczyckiego, bo pykaniem w poprzek boiska niczego nie ugramy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)