Czy ktoś z Gdyni mógłby potwierdzić date meczu ale tak na 1000%.Bo niestety biletów w Locie nie mozna oddać
-
-
Wyjazd do Gdyni
jest jeszcze pociąg koło 1 o ile pamiętam w Krakowie o 11 jeśli ktoś chce po meczu chwilę pomelanżować z Arkowcami...
są nawet dwa:
00.11 (w Krakowie 10.35) i 00.43 (w Krakowie 11.09)
ale jeden z nich to jest chyba hotelowy...
sprawdzę, powiem Ci jutro na hokeju :):)
To nie dla mnie ja chyba zostaję na dłużej...;-)))
0:11 jest hotelowy odpada 0:43 znam i polecam :-)))
O ile pamiętam, to Profesor na czacie Interii " nie wykluczał możliwości zasponsorowania pociągu do Gdyni" :) powaga !!!
Nie ma znaczenia czy PZPN coś wymyśli czy nie.Do nas na Arke i tak wejdziecie! Dodam, że oprócz ważnego meczu ligowego, wielkiego meczu przyjazni, na tym meczu będziemy obchodzić 75-lecie Arki. A więc Cracusy... WSZYSCY NAD MORZE !!! ZAPRASZAMY !!!
pamiętam i licze na niego :-)
ale by był czadzior !!!!
Robert (Gdynia) czy mozecie potwierdzić na 1000% ze mecz jest w sobote??
Robercie z Gdyni! piwo (a nawet dwa :-) ) za podpis
ja już 2 tygodnie tocze wojne domową i uparłem się że w tym roku jaja poświęce w GDYNI, a pozatym 75 lat ma się tylko raz więc pasowało by uczestniczyć w jubileuszu ARECZKI
Mecz na pewno w Sobote, jeżeli oczywiście się nic nie zmieniło.
Jake Blues: Nie, 10 Kwietnia to my stawiamy :>
jeśli nie dojdzie do zmiany terminu to wielka lipa ... :(:(:(
a mecz Lecha z Legla
Craco zadzwon do mnie bo mam info dla ciebie
No to jak tam ??
Kto jedzie ??
Bo mało zainteresowanych chyba jest.
Górek, spoczko, daj mi jeszcze dwa dni
wiecie jak jest sobota to naprawde zly dzien ... ale coz
tak przy okazji to te 120 zl na pociag to dla >>mnie sporo<< zreszta nie tylko dla mnie
gdyby zeczywiscie byl ten pociag sponsorowany to ja sie pisze + 3 os
ja w środe przed meczem powiem mamie,że ide wyrzucic smieci i tym sposobem mój wyjazd do Gdynii stanie się faktem,a na święta z rodziną jeszcze nie raz przyjdzie okazja
A taki np. Ptak załatwił w PZPN zmianę terminu meczu z Polarem we Wrocławiu. Dziś w Szczecinie ogłoszono, że:
[i]Kolejna zmiana terminu rozegrania meczu wyjazdowego zespołu MKS Pogoń. Mecz, który pierwotnie miał odbyć się w Wielką Sobotę - najpierw został przełożony na piątek, a teraz na czwartek 8 kwietnia - godzina pozostaje bez zmian[/i]
Przy okazji, dziś w Szczecinie z inicjatywy Ptaka Pogoń podpisała umowę z telewizją :
[i]Mecze Pogoni w telewizji :
Zarząd MKS Pogoń Szczecin SSA uprzejmie informuje, iż z inicjatywy przewodniczącego rady nadzorczej Antoniego Ptaka, w dniu dzisiejszym podpisał umowę z Telewizją Polską SA Oddział w Szczecinie na relacje telewizyjne z meczów Pogoni Szczecin rozgrywanych w Szczecinie w rundzie wiosennej 2004 r.
MKS Pogoń Szczecin przekazała bezpłatnie TVP 3 Szczecin prawa do pokazywania w/w meczów.
Mamy nadzieję, że te relacje przyczynią się do promocji i dobrego wizerunku naszego Klubu.[/i]
Mecz Jagiellonia - Piast też przeniesiono z Wielkiej Soboty na czwartek.
ehhh chociaż na piątek przenieść to byłoby super !
Odrazu wiele osób sie przekona do wyjazdu !
Ja wole jednak sobote
Craco i jak tam ??
CRACO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ku... jak sie nie bedzie dalo przelozyc meczu na piatek to duuuuzo mniej ludzi przyjedzie :|
NO TO CO JEST QRWA !!!
Czemu my nie możemy przełożyć tego meczu na CZWARTEK!!!
Moim zdaniem byłby to najleprzy termin i dużo kibiców by pojechało.
Co to jakaś dyskryminacja czy nikt nawet z klubu nie stara sie o zmiane terminu ???
Panowie wezcie poprawke ze to jubileusz Arki i co wy chcecie zeby go Arka obchodziła w tygodniu??
NIE ! W WIELKĄ NIEDZIELE !!!
JA TEŻ BYM WOLAŁ PIĄTEK bo z sobotą to strasznie ciężko może być !
myśle że ARKOWCY nas rozumią ?!?
Czy ktoś moze w koncu na 100% potwierdzić date.Najlepiej z Gdyni albo ktoś od nas z klubu.
jaki czwartek jaki piątek -----przecierz ludzie pracują!!!!
czym jedziemy ?????
czy wogóle ktoś organizuje jakiś transport ????
czy ktoś coś wie ????
Wiadomość zmieniona (04-04-04 15:33)
Górek ...
mecz w sobote o 19.00 ...
musze Robercie mieć 1000% pewnosci bo niestety LOT nie przyjmuje zwrotów biletów a lecieć w wielką Sobote oglądnoc polskie morze wyłącznie to ciut za mało
Jak sponsor cos zorganizuje to jade na 100% nie wazne czy w sobote czy w niedziele!
nikt nie ma wiadomosci na temat organizacji tego wyjazdu??
jaka organizacja ludzie mamy dług na pkp za specjala i reczne do wrocka!!! najpierw trzeba spłacic tamten dług a potem myśleć o zorganizowanym transporcie do Gdyni!!!! i jeszcze jedno czy nikt z naszego klubu nie może coś zrobic z terminem tego spotkania? przecierz kluby mogłby sie dogadać a pzpn nie powinien robić problemu bo rozgrywki II-go ligowe jeszcze nie weszły w decydujaca faze.................
przeciez nie musi byc pkp skoro jest taki mecz przyjazni i 75-cio lecie Arki to powinno byc cos zorganizowane, bo jak nie bedzie to duzo ludzi nie pojedzie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)