[quote]#post1572940 Zostawić Graborenkę, Nemca, Kasperlika, a wyrzucić Rohaczka?
No jest frustracja, ale padło sporo niepotrzebnych, nieeleganckich słów. Prawie jak na forum piłkarskim🙄 [/quote]
Wszystkich ich ściągnał RR więc...😅
-
-
Rudolf Roháček
[quote]#post1572882 Garbata dola przyszła i do sekcji hokejowej ehhh...
RR na kolejny sezon(o zgrozo sezony) i znów te same blendy...[/quote]
Zawsze jest nadzieja, że jednak nauczył się coś na tych błędach.😃
Czlowiek w końcu uczy się całe życie!😉
- Edytowany
[quote]#post1572940 Zostawić Graborenkę, Nemca, Kasperlika, a wyrzucić Rohaczka?
No jest frustracja, ale padło sporo niepotrzebnych, nieeleganckich słów. Prawie jak na forum piłkarskim🙄 [/quote]
Myślałem, że drużyna hokejowa składa się z większej ilości zawodników niż trzech. 🤔
Wywalić RR, a po przekazaniu drużyny nowemu trenerowi niech robi sobie czystki po swojemu.
Punkt pierwszy już nieaktualny , punkt drugi już tak, jak zwykle po nieudanym sezonie nastąpi u nas wielka fluktuacja kadr . :(
284 dni później
Hop! Temat wraca jak bumerang.
Myślę, że po sezonie temat do zamknięcia
- Edytowany
[quote]#post1602784 Myślę, że po sezonie temat do zamknięcia[/quote]
😉 😉 😉 Myslisz ze zrobi medal z tym materialem zi zamknie usta malkontentom?? 😉 😉 😉
Ostatnie lata to kompromitowanie klubu, tego nie mogę znieść. Za Migacza, Pawlika było może biednie ale nie brakowało walki, nawet niepowodzenia były zrozumiałe.
[quote]#post1602787 ... Ostatnie lata to kompromitowanie klubu,...[/quote]
Hmmm nie bronie nikogo ale dwa lata temu zdobyl Puchar Kontynentlny
I poza podium w PHL. Ale, teraz nam zdobywać medalu nie kazano, więc jest stabilnie. Tylko tej passy z Podhalem szkoda.
Dziękuję za głos rozsądku przypominający że 2 lata temu zespół prowadzony przez tego Tremera zdobył Continental Cup i choć udział trenera w takim sukcesie to jest 25-35% to jednak jest znaczący, chyba że zespół jest grupą fachmanów i nie potrzebuje trenera i trener ma tylko nie przeszkadzać. To a propos erozji warsztatu trenera Rohacka. Jeśli chodzi o atmosferę i pożegnanie Radziszewskiego i Słabonia to przypomnę że nie podali ręki Rohackowi a ściskali się z Jakubem Tabiszem, który powszechnie był uważany za szkodnika w klubie, więc wg mnie to dobrze świadczyło o Rohacku a bardzo źle o byłych graczach. Generalnie uważam, że Rohacka nie należy zwalniać, bo to nie on odpowiada za fiasko ubiegłego sezonu i za kompromitację z Sanokiem i Podhalem. Uważam, że to przede wszystkim zawodnicy w ostatnim meczu z Gieksą nie chcieli wygrać, podobnie to zawodnicy chcieli przegrać z Sanokiem i Podhalem a Rohacek nie miał na to żadnego wpływu, jest zakładnikiem zawodników bo co ma zrobić, odsunąć najsłabszą pierwszą piątkę ? To kto będzie grał ? Generalnie nie znoszę jak zawodnicy rządzą Klubem i taką filozofię miał Profesor co dało nam od 2006 roku 7 tytułów mistrzoswskich i Continental Cup. GKS Tychy jest Klubem w którym zawodnicy zmieniają trenerów i ten Klub co roku z budżetem 6-7 milionów zlotych od 2006 roku zdobył 3 tytuły mistrzowskie mówi wam to coś drodzy forumowicze? Tak, tak wiem zdobywali Puchary Polski ale to takie puchar pocieszenia aby przykryć wizerunkową kompromitacje bo Miasto Tychy daje kilka milionów złotych co roku na hokej. Ostatnio zawodnicy zwolnili trenera Sidorenkę i tak co roku, co dwa lata Tychy szukają swojego Rohacka ! I tytułów które by im pomógł zdobyć
7 tytułów dała nam stała i zgrana ekipa niezmieniena w 90 procentach co roku. Ktoś ją kiedyś zbudował i nie był to Rohacek. Powodzenia w oglądaniu kolejnych Rohackowych drużyn przez kolejne lata. Ją już tego Rudolf Circus nie oglądam parę dobrych lat.
[quote]#post1602819 Dziękuję za głos rozsądku przypominający że 2 lata temu zespół prowadzony przez tego Tremera zdobył Continental Cup i choć udział trenera w takim sukcesie to jest 25-35% to jednak jest znaczący, chyba że zespół jest grupą fachmanów i nie potrzebuje trenera i trener ma tylko nie przeszkadzać. To a propos erozji warsztatu trenera Rohacka. Jeśli chodzi o atmosferę i pożegnanie Radziszewskiego i Słabonia to przypomnę że nie podali ręki Rohackowi a ściskali się z Jakubem Tabiszem, który powszechnie był uważany za szkodnika w klubie, więc wg mnie to dobrze świadczyło o Rohacku a bardzo źle o byłych graczach. Generalnie uważam, że Rohacka nie należy zwalniać, bo to nie on odpowiada za fiasko ubiegłego sezonu i za kompromitację z Sanokiem i Podhalem. Uważam, że to przede wszystkim zawodnicy w ostatnim meczu z Gieksą nie chcieli wygrać, podobnie to zawodnicy chcieli przegrać z Sanokiem i Podhalem a Rohacek nie miał na to żadnego wpływu, jest zakładnikiem zawodników bo co ma zrobić, odsunąć najsłabszą pierwszą piątkę ? To kto będzie grał ? Generalnie nie znoszę jak zawodnicy rządzą Klubem i taką filozofię miał Profesor co dało nam od 2006 roku 7 tytułów mistrzoswskich i Continental Cup. GKS Tychy jest Klubem w którym zawodnicy zmieniają trenerów i ten Klub co roku z budżetem 6-7 milionów zlotych od 2006 roku zdobył 3 tytuły mistrzowskie mówi wam to coś drodzy forumowicze? Tak, tak wiem zdobywali Puchary Polski ale to takie puchar pocieszenia aby przykryć wizerunkową kompromitacje bo Miasto Tychy daje kilka milionów złotych co roku na hokej. Ostatnio zawodnicy zwolnili trenera Sidorenkę i tak co roku, co dwa lata Tychy szukają swojego Rohacka ! I tytułów które by im pomógł zdobyć[/quote]
Odstaw twarde narkotyki
Rafał Radziszewski to główny architekt 7 mistrzostw (nie umniejszając ich zasług Leszka ale on brał udział w 5) i sam Trener sam przyznawał (to on powienien mieć pomnik przed lodowiskiem - to cytat) to raz
Dwa jeśli wymieniamy od 6 lat całą drużynę i nadal nie ma MP to znaczy że coś innego należy zmienić - z całym szacunkiem i uznaniem zasług Trenera ale być może to już czas jest żeby dać komuś innemu szansę - skoro od takiego czasu nie idzie - zeszły sezon nie można powiedzieć że nie było składu na MP, w 2021 roku na własne życzenie przegrany finał z JKH no po prostu coś się zacięło i trzeba nowego impulsu, a jako że tylko jeden element układanki jest niezmienny to trudno się dziwić że jego wymiana jest postulowana
Ja rozumiem sentymenty ale jest jakiś moment w którym trzeba też podjąć trudne decyzje
Zawsze będę żywił głęboki szacunek dla trenera Rohacka ale mam wrazenie ze układ się trochę wypala i nie można cały czas jak mantrę powtarzać zawodnicy winni, sędziowie, doping u przeciwników, bukmacherka - tylko spojrzeć na siebie
Zmiana trenera to najmniejszy problem bo wtedy trzeba zmienić wszystko w klubie. Stworzyć wszystko od nowa. Kiedy jak nie teraz? Lepszego momentu nie będzie.
Dobry tekst Żółtej Kaczki, tylko to nie Latał temu winien tylko Czechoslowacki trener. Któremu ktoś zostawił we władanie całą sekcję, a której to sekcji losy są dla Czechoslowaka ważne tylko w tych elementach, w których dotyczą jego pozycji i kariery. Było Karwin nie przypominać tych płacz Rohackowych o wszystko (w celach wytłumaczenia przed Filipiakiem porażki zapewne) bo aż mnie trzepie ze złości jak sobie przypomniałem.
- Edytowany
Kolejny sprzedany mecz dziadu? Czy grajki już Cie mają w dupie? Dość ..
Won czeski cyganie
Trzeba wypieprzyć wszystkich hokeistow i niech Czechoslowak montuje nową ekipę na następny sezon, to musi się udać.
- Edytowany
Dzisiaj następny sukces
[b]Edycja z 28.01.2024 o godz. 19:17 (scalono posty)[/b]
Kolejkę temu ile dostały Pierniki od Jastrzębia ?
10-0!!!!!
I teraz w łeb od nich - to prawdziwa sztuka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)