Nie sądzę by tam był jakiś problem.
Dla Zagłębia to ważny mecz, na maila z klubu dostałem jakieś informacje o 1000 meczu w Ekstraklasie i być może mecz będzie miał dodatkową oprawę. Nie wiem na ile to ich zmobilizuje ale mecz będzie ważny pomijając już kwestię uciekających punktów. Zresztą dla Cracovii to również ważny mecz.
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 20 września godzina 15.00
Niemczycki
Szymonowicz, Jablonsky, Rodin
Hanca/Rapa - Dimun, Loshaj - Wdowiak
Fiolic
Pelle, Alvarez
Wiem, że unreal, ale gdyby wszyscy byli zdrowi, to Siplak za Wdówkę, Pestka stoper z lewej, Szymonowicz DP obok Dimun, Loshaj wyżej... Mnóstwo manewrów i łatwo przejść na grę czterema obrońcami... ale pewnie balony bedo.
Mecz będzie w TVP Sport. Przegrali hokeiści, rezerwy, juniorzy oraz juniorzy. Pasowałoby aby ktoś poprawił ten bilans weekendu.
Mieliśmy trudny terminarz z szalenie wymagającymi beniaminkami, teraz będzie z górki.
[quote='Mentny' pid='1451995' dateline='1600544121']
[b]Mecz będzie w TVP Sport.[/b] Przegrali hokeiści, rezerwy, juniorzy oraz juniorzy. Pasowałoby aby ktoś poprawił ten bilans weekendu.
[/quote]
Dlatego bardzo dobrze byloby wygrac, bo ten mecz bedzie ogladala cala Polska... ;) popijajac rosol i zagryzajac kotletem.
Znów będzie.męczyć Vesto na skrzydle?? To już wole Thiago
[quote='wrobelson' pid='1452028' dateline='1600554466']
[quote='Mentny' pid='1451995' dateline='1600544121']
[b]Mecz będzie w TVP Sport.[/b] Przegrali hokeiści, rezerwy, juniorzy oraz juniorzy. Pasowałoby aby ktoś poprawił ten bilans weekendu.
[/quote]
Dlatego bardzo dobrze byloby wygrac, bo ten mecz bedzie ogladala cala Polska... ;) popijajac rosol i zagryzajac kotletem.
[/quote]
Popijając dobrą whisky . ;)
Nie wiem co chce Probierz osiagnac wystawiajac Vestenicky'ego na skrzydle :@
[quote='gargamel9998' pid='1452095' dateline='1600606936']
[/quote]
brak już siły do probierza...
[quote='gargamel9998' pid='1452095' dateline='1600606936']
[/quote]
chce udowodnić Wdowiakowi, że nie jest niezbędny
Ale pyta
- Edytowany
Cisną nas jakbyśmy grali w 3 ligi niżej.
Zero pressingu, cala druzyna na wlasnej pllowie, poza Rivaldinho ktory anie nie potrafi przyjąć, ani nie jest na tyle szybki żeby w ogole dobiec do pilki, co to jest za taktyka??
Czy ja oglądam paraolimpiadę?
Laga do przodu..
Taktyka jak u Rohacka w hokeju .:(
I wybicie piłki przed siebie w niebo
Czy ja oglądam 3 ligę?
Jaki kontrakt ma Rivaldinho? Mam nadzieję że nie wyższy niż średnia krajowa.
Diego to jest takie nie porozumienie
Pamięta ktoś z Was gorszą lewą stronę niż dziś u nas? Diego i Vestenicky to jakieś nieporozumienie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)