Ta, sprowadzimy ich do poziomu ekstraklasy i pobijemy doświadczeniem
-
-
Liga Europy 2020/21 Malmö FF-Cracovia 27 Sierpień 2020 g.19
Helik nie lubi upałów.
[quote='ancymon' pid='1447460' dateline='1598517364']
Helik nie lubi upałów.
[/quote]
Czyli nie przegrzeje mu styków, pytanie czy jak je zaleje to też coś nie odwali? :huh:
Tak jak ktoś wcześniej napisał to jest jeden mecz. Może zdecydować forma dnia, fuks itp.
Teoretycznie ci Szwedzi są lata świetlne przed nami jak się popatrzy na ich wyniki w Pucharach, ale ... z porównywalnymi drużynami ( co prawda duńskimi) walczyli jak równy z równym i Arka, która odpadła pechowo w bodaj ostatniej akcji meczu i betony, które inna duńska drużyna rozwaliła dopiero w dogrywce.
Różnie może być.
Śniło mi się, że poleciałem na ten mecz z kumplem, ale niestety byliśmy bardzo spóźnieni. Mecz był z kibicami, na trybunach wśród Pasiakow był prof. Filipiak. W drodze na stadion sprawdzałem relacje na flashscore i straciliśmy bramkę w okolicach 75 min. Kolejną niestety w 81 min. Pomyślałem - już za późno, zostało 9 min.. Idziemy w stronę stadionu, jeszcze rzut oka na rezultat i nasi strzelili kontaktowego gola tuż przed końcem meczu. Nie wiem ile doliczył sędzia, mecz się skończył, na stadion ostatecznie nie dotarliśmy. Sprawdzam rezultat - 3:5! Nasi wbili Szwedom w doliczonym czasie 4 bramki! Boję się, że niektórzy Kibice mogliby tego sercowo nie wytrzymać :D
przehcodzimy do fazy opowiadania snow, jest dobrze :)
Mnie sie snilo ze jestem w Malmo. Jestem w hotelu vis a vis stadionu. Ubieram koszulkę w pasy. Ktos puka do drzwi.. Otwieram.. Za drzwiami stoją 2 szwedzkie studentki. Ja sam.. Skończyło się 2 - 1..
Dla Malmo czy dla Pasów ?
[quote='ancymon' pid='1447470' dateline='1598519309']
Mnie sie snilo ze jestem w Malmo. Jestem w hotelu vis a vis stadionu. Ubieram koszulkę w pasy. Ktos puka do drzwi.. Otwieram.. Za drzwiami stoją 2 szwedzkie studentki. Ja sam.. Skończyło się 2 - 1..
[/quote]
Jak wbiłeś dwa gole to chyba 2:0 było ;)
[quote='squier strat' pid='1447473' dateline='1598520118']
[/quote]
Jak wbiłeś dwa gole to chyba 2:0 było ;)
[/quote]
Ze studentkami nigdy nic nie wiadomo. Zwłaszcza w Szwecji.
Może to był samobój he.he.
Tak właśnie myslalem, pierwszy był samobójczy, chyba. ze jeden to był student z lokalnego LGBT
Ciekawa rzecz nie wiem czy wiecie ale w rankingu uefa CRACOVIA jest na 334 miejscu.
Jeśli wygramy mecz przez tydzień będziemy chwaleni w mediach. Oczywiście poza Interia która zaraz rzuci kilka tematów o senacki w GTS czy katarze Kubusia.
Jeśli nie stracimy szybko dwóch bramek i wynik będzie na styku wszystko jest możliwe.
mi się dzisiaj śniło, że wszedłem na boisko przy 0-1 i wygraliśmy 2-1. nie wiem jednak czyje barwy reprezentowałem ale miałem wrażenie, że wielu liczyło, że mogę coś takiego zrobić a jednak było to zaskoczeniem.
co do meczu to mam mieszane uczucia. bo ciągle myślałem, że możemy to zrobić ale jak wczoraj cwelka opadła z Cyprem to się zacząłem zastanawiać. Cwelka teoretycznie lepsza od nas a Malmoe lepsze od Cypru. Ale z drugiej strony my znaliśmy cwelkę nie tak dawno a Cypryjczycy jednak byli mistrzami a te gamonie ze Szwecji nie. Hmm
Najgorsze jest to, że mecz dopiero o 19. Pasowałoby o 17 by człowiek wrócił z roboty i zasiadł a tak to jeszcze trzeba będzie nerwowo po domu pochodzić 2 godziny. Chyba, że se cyganów włączę
@SaNtO i oby tam dogrywki nie było, bo transmisja Piasta najdzie na nasz mecz.
[/quote]
Pozostaje pytanie czy: "niespodziewana dostawa ładunku od tyły" była raz czy dwa razy?
Przepraszam, ale licze na pomoc.
Moze ktos wrzucic jakies linki do streamow, bo te ktore dzialaly kiedy czyli jak bylem w Polsce to niestety nie chu chu...
Sorry, ale nie chce o 3 nad ranem szukac w panice...
0-1 dla nas po golu Wdówki w 75 minucie! Później następuje wybuch euforii na forum gdzie pojawia się nagle ponad 1000 zalogowanych osób ( pierwszy raz od niepamiętnych czasów ) piszących radosne posty , tak to widzę :D :)
[quote='pawcioKSC' pid='1447467' dateline='1598518708']
Śniło mi się, że poleciałem na ten mecz z kumplem, ale niestety byliśmy bardzo spóźnieni. Mecz był z kibicami, na trybunach wśród Pasiakow był prof. Filipiak. W drodze na stadion sprawdzałem relacje na flashscore i straciliśmy bramkę w okolicach 75 min. Kolejną niestety w 81 min. Pomyślałem - już za późno, zostało 9 min.. Idziemy w stronę stadionu, jeszcze rzut oka na rezultat i nasi strzelili kontaktowego gola tuż przed końcem meczu. Nie wiem ile doliczył sędzia, mecz się skończył, na stadion ostatecznie nie dotarliśmy. Sprawdzam rezultat - 3:5! Nasi wbili Szwedom w doliczonym czasie 4 bramki! Boję się, że niektórzy Kibice mogliby tego sercowo nie wytrzymać :D
[/quote]
śmieje się jak głupi z tego co napisałeś :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)