Ktoś wie o której godz startuje sprzedaż?
-
-
Puchar Polski 2019/20 Finał Cracovia-Lechia 24.07.2020.Godz.20.00
Podobno w ogóle nie wystartuje... pisze trójmiejskie GieWu:
https://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,26133734,final-pucharu-polski-lechia-cracovia-kluby-dostaly-w-sumie.html
Odkupie bilet
Na ten sezon moje oczekiwania były proste - pudło oraz finał PP.
Wobec braku pudła tylko zdobycie PP pozwoli mi stwierdzić, że drużyna Probierza wraz z trenerem osiągnęła zadawalający mnie sukces sportowy. Inaczej uznam sezon za spore rozczarowanie, porażkę.
Oglądałem mecz półfinałowy Lechii, to cud, że wygrali w karnych. Nie przyjmuję porażki w finale.
Bylo kilka ważnych meczy me kadencji M.P. wychodziły one niestety mizernie.
Może ktoś inny powinien prowadzić odprawy przedmeczowe ...:)
Wysłałem wiadomość na messengerze do ŁNP z pytaniem czy będą dzisiaj sprzedawane bilety na finał PP zgodnie z harmonogramem tak miało być...
Taką odpowiedz dostałem: "Cześć! Sprzedaż biletów rozpocznie się dzisiaj. Pozdrawiamy, Zespół ŁNP"
Nie podają godziny bo pewnie znajomi i znajomi znajomych z PZPN ją znają i wykupią wszystko
Pojawiło się około 20 biletów o 10
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
juz nic nie ma :)
rzucili jakieś totalne ochłapy żeby nie było że nie ma wolnej sprzedaży. Można gdzieś kupić od "koni" lub jest opcja że w systemie po jakichś zwrotach pojawią się bilety?
Komuś się udało kupić te bilety w wolnej sprzedaży? Czy w ogóle ich nie było?
[quote='ckmis' pid='1439179' dateline='1594975897']
Komuś się udało kupić te bilety w wolnej sprzedaży? Czy w ogóle ich nie było?
[/quote]
Udświeżałem od 5 rano strone co pare min i nic to nie pomogło
- Edytowany
ja tez sprawdzalem i zawsze bylo g
tzn wszedzie sa zajete miejsca :/
Mi się udało kupić jeden bilet na f2
[quote='Nomi86' pid='1439189' dateline='1594979236']
Mi się udało kupić jeden bilet na f2
[/quote]
Gratuluje szczęścia. Ja natomiast jestem ciekaw jaki jest stosunek ilości biletów dostępnych w wolnej sprzedaży do tych, które zostały rozdysponowane dla sponsorów i "dygnitarzy".
Pewnie niewielki. Skądś te 3 mln dla zwycięzcy i kilkaset tysiaków dla reszty wziąć musieli.
Co chwilę pojawiają się pojedyncze bilety jeszcze (a przynajmniej się pojawiały)
[quote='CP 1906' pid='1439195' dateline='1594980734']
Co chwilę pojawiają się pojedyncze bilety jeszcze (a przynajmniej się pojawiały)
[/quote]
DZIĘKUJĘ!!
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/koronawirus-w-polsce-rzad-zmniejszy-obostrzenie-w-tym-dystans-spoleczny/9rhz4cy,79cfc278
Czy ktoś wie czy to może oznaczać dodatkową pulę? Czy raczej już jest za blisko meczu i impreza została zgłoszona na mniej ludzi?
Rząd zapowiada...
"Rozporządzenie wchodzi w życie [b]21 lipca 2020 r., z wyjątkiem niektórych przepisów[/b], które zaczną obowiązywać 4 sierpnia 2020 r."
czyli nie wiemy nic.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)