[quote='CHT' pid='1449179' dateline='1599150396']
Dramat! :(
[/quote]
miazga, to jakby juniorzy grali z pierwsza druzyna... masa bledow... niecelnych podan, od bidy strzaly na bramke... troche czuje sie oszukany tymi ambicjami na "miszcza".... taki hokej mi sie nie podoba Panie Profesorze...
-
-
Sparingi hokejowe przed sezonem 2020/21
- Edytowany
Już jest 5:0.!
przepraszam,
już jest 6:0!
wiedząc ze trenerem dalej Rohaczek to wynik i gra (fatalna) za bardzo mnie nie dziwi,ale wiadomo ze w swiat pójdzie ze to wina zawodników :D
[quote='*REVENATOR*' pid='1449183' dateline='1599151739']
wiedząc ze trenerem dalej Rohaczek to wynik i gra (fatalna) za bardzo mnie nie dziwi,ale wiadomo ze w swiat pójdzie ze to wina zawodników :D
[/quote]
Bynajmniej nie czuje sie woli wlodarzy zbudowania mistrzowskiej drużyny, wiem ze trudne czasy dla biznesu - ni ma kasy na hokej... chyba wolabym Miasto sponsorujace klub niz wirtuozerie ekonomiczna managerow comarchu .... juniorzy graja w zasadniczym sezonie, a na play offy bieremy super hokejarzy i wygrywamy w cuglach... nie da sie tego ogladac jak piniadz rzadzi .... brak charakteru , takie oczywiscie moje skromne zdanie
No i 1:7 w pałę, nie do wiary. Co się tam działo ?
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
Czasy słabszych rywali w lidze ,plus brak w drużynie naprawdę robiących różnicę (Radzik,LL,Fojtic,Valcak,Chmielewski,Kostuch) się skończyły .Wiadomo że to sparingi ale patrząc na wyniki remis i porażka z juniorami z Sanoka plus łomot od Unii to widzimy iż z tej mąki chleba nie będzie tym bardziej że trener dalej nie bardzo ma pomysł na prowadzenie zespołu.
JEDNO PEWNE
to co pokazuje trener i jego drużyna aktualnie , po fatalnym ubiegłym sezonie odstraszy resztki kibiców!!
dobrze ze w PLH są drużyny z Sosnowca czy Gdańska ,bo będziemy mieli z kim powalczyć ,by nie być na samym dole tabeli
Spokojnie, jesteśmy po serii ciężkich treningów. ;)
Ciężkie treningi? Przecież zaraz pierwszy mecz! I pewnie Vahowec nam wpie... parę bramek na dzień dobry! A my dalej po ciężkich treningach.
My jesteśmy po czeskich treningach od 2017 roku.
Ku.....a nie do wiary!
Rudolf Gang :D
Mam nadzieję, że w tym roku nie będziemy oglądali nowego sezonu serialu "Jak się rozmienia legendę na drobne".
[quote='torreador' pid='1449205' dateline='1599156339']
Ku.....a nie do wiary!
[/quote]
E tam, od razu nie do wiary.... :D
Trzeba spytać L.L. jak to możliwe, powinien wiedzieć.
[quote='Blizzy' pid='1449212' dateline='1599158026']
Rudolf Gang :D
[/quote]
chyba Rudolf bang
Unia od jakiegoś czasu nam wyjątkowo leży :huh:
- Edytowany
Sparing sparingiem i wynik nieważny, ale też coś nam mówi. Musi być poprawa, bo to jednak jest przełożenie jaki jest stan drużyny.
Jak są przeciążeni treningami to niech odpczywają zamiast grać. Można przegrać ale nie w takim rozmiarze. Coś jest źle. :(
przeciez Rohacek mowil, ze druzyna jest dopiero budowana i musi to potrwac. co ciekawe, w zeszle sezony budujac team na 5 minut przez PO nie przeszkadzalo mu to.
Byle nie zbudował jak nie przymierzając wieżę Babel .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)