Mit,że CRACOVIA=wynik sportowy
Jeśli ktoś nie zakoduje sobie w głowie,że priorytem jest CRACOVIA, a cała reszta jest tylko dodatkiem to szkoda,żeby zaśmiecał ten temat swoimi przemyśleniami.
Śniących o brązowym medalu jest mi najnormalniej, tak po ludzku żal,bo wiem co to za stan.
-
-
Mity, które zabijają Cracovię.
[quote='JanHosek' pid='1434614' dateline='1591974413']
Mit,że CRACOVIA=wynik sportowy
Jeśli ktoś nie zakoduje sobie w głowie,że priorytem jest CRACOVIA, a cała reszta jest tylko dodatkiem to szkoda,żeby zaśmiecał ten temat swoimi przemyśleniami.
Śniących o brązowym medalu jest mi najnormalniej, tak po ludzku żal,bo wiem co to za stan.
[/quote]
Trochę napiszę inaczej.Cracovia=Sukces.Dla Filipiaka oznacza to tylko utrzymanie się w Ekstraklasie i nic więcej bo więcej potrzeba większych nakładów finansowych a to jest już niekonieczne.Dla profesora najważniejszy jest comarch dla Nas CRACOVIA tym się od niego różnimy.
Moim zdaniem Janusz chciałby sukcesu ale w cenie takiej samej co utrzymanie w lidze..
mit = budujemy
wielkie sranie w banie dla zdobycia czasu, uciszenia malkontentow i odwleczenia w czasie rozliczania z wynikow
[quote='zubereg' pid='1434646' dateline='1592040176']
Moim zdaniem Janusz chciałby sukcesu ale w cenie takiej samej co utrzymanie w lidze..
[/quote]
Czyli szanse=zeru.
Więc będzie tylko utrzymanie a jak spadniemy świat się nie zawali...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)