Gramy jak z nut #marszżałobny
-
-
(26) Górnik Zabrze - Cracovia 06.03.2020 20:30
[quote='Sir Pablo' pid='1426031' dateline='1583529062']
Ja pije whisky
[/quote]
Podchwyce pomysl
Nie mów hop ...z tą grą nie jesteśmy w stanie meczu wygrać...
Lepiej blanta zapalić bo po alko jeszcze bardziej będziemy wkur
[quote='quentin' pid='1426032' dateline='1583529076']
Faktycznie fajne te "przypadkowe" transfery w lidze. W co drugim zespole dały już jakieś punkty. Tylko w Cracovii nie pykło. Odpalą jak będzie pozamiatane.
[quote='morata' pid='1426030' dateline='1583529045']
Znaczynam się matrwić o górna 8 , tyle Wam powiem ...
[/quote]
Niepotrzebnie. Jakoś doczłapiemy z taką grą na 6-7 miejscu. W rundzie dodatkowej trener będzie miał "spokój" i będzie mógł robić przegląd kadry.
[/quote]
Nie róbmy sobie jaj... Gość jest u nas już blisko 3 lata i ma robić przegląd kadry ?? :D :D :D :D
[quote='Diabel' pid='1426038' dateline='1583529330']
Ja pije whisky
[/quote]
Podchwyce pomysl
[/quote]
Najlepszego
K*rwa co za łby przy tych mikrofonach... koleś podaje udem a Ci sie zastanawiaja czemu łapie bramkarz.
Białe chusteczki na Jagiellonii......... Kur. Mam dosc
- Edytowany
[quote="maczupiczu" pid='1426043' dateline='1583529467']
Nie róbmy sobie jaj... Gość jest u nas już blisko 3 lata i ma robić przegląd kadry ?? :D :D :D :D
[/quote]
Przecież robi to od 3 spotkań. Teraz kolejny młody ma sobie pobiegać na boisku. Kolejne minuty Sebastian dostanie w 36 kolejce by zachować pewną logikę.
Pamiętaj że kadra mu się zmienia non stop to proces ciągły :D.
Trenerze, na ochotnika zgłaszam się do kolejnego składu meczowego. Będziesz mógł znowu namieszać!:)
Idę po białego boćka, nigdy więcej na trzeźwo.
[quote='OSir Pablo' pid='1426044' dateline='1583529490']
[quote='Diabel' pid='1426038' dateline='1583529330']
Ja pije whisky
[/quote]
Podchwyce pomysl
[/quote]
Najlepszego
[/quote]
Ruda zawsze wchodzi. Przynajmniej to dzisiaj smakuje
Probierz pokazał składem, że stracił kontrolę całkowicie nad zespołem. Masakra. Oczywiście kiedy mówiłem przed meczem że jest dramat to słyszałem, że mam iść na Reymonta.
Mógłbyś iść i tam ponarzekać. Kto wie, może by się dzięki temu nowa seria porażek zaczęła na Reymonta?
HAha mówiłem, że mamy wytresowanych 11 koni z klapkami na oczach. 4 zawodników w polu karnym czeka na podanie a ktoś od nas z 30 metra śle piłkę na skrzydło gdzie akurat nikogo nie było :D
A najlepsze jaja będą jak po 4 z rzędu porażce będziemy nadal na 2 miejscu!
Seria porażek trwa. Walczyli, nie powiem, ale umiejętności za mało. "Walczymy o mistrzostwo Panie Probierz ! ", śmiechu warte.
Probierz spalił na długo Rakoczego, czy widział go na treningach jak sam mówi?
Ktoś mi wyjaśni o co ten probierz cały czas szarga mordą, mamy trenera pojeba, geniusza rotacji, jakim składem nie zagra dostanie wpierdol. Połączenie guardioli i murinho
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Po uj było trenerze-prezesie pompować ten balonik??? Wstyd!!!
- Edytowany
[quote='Sir Pablo' pid='1426061' dateline='1583529970']
A najlepsze jaja będą jak po 4 z rzędu porażce będziemy nadal na 2 miejscu!
[/quote]
Nie będziemy, bo Lech zgwałci gts, bo gts jest cienki jak sik pająka, tylko my jesteśmy jeszcze słabsi.
I chętnie sobie ten mecz obejrzę w przeciwieństwie do dzisiejszego widowiska, które tak jak resztę meczów w tym sezonie po zaserwowanym gównie we wtorek, zdecydowałem się odpuścić. Dla mnie sezon Cracovii się już skończył, a na pewno z obecnym trenerem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)