Ekstraklasa.tv kiedyś kupowałem jak byłem na nartach za granicą.
-
-
25 Kolejka: Cracovia - gts wt. 3.03 godzina 20:30
- Edytowany
Oj oby tylko Probierzowi nie wlaczyl sie Gwardiola i nie przecudowal z taktyka ... normalnym skladem mozna isc na wymiane ciosow i jestem pewny ze wygramy !!
WOJNA WOJNA WOJNA CRACOVIA :exclamation: :exclamation: :exclamation:
To już dziś. Pora znów uderzyć w milicyjne serca!
Podobno Ultrasi wisły rozkminili naszą oprawę, która ma zostać zaprezentowana na dzisiejszych Derbach... :rolleyes:
- Edytowany
A jakie to ma znaczenie? Dopisza sobie punkty w excelu "ligi chuliganow". Moze to Cybermarian rozkminil to swoim "silnikiem sztucznej inteligencji".
Jubileuszowy post zostawiam sobie na podziekowania dla Druzyny i Trenera(celowo z duzej litery) po zdemolowaniu przeciwnika. DOOOO BOOOJUUUU CRAAACOVIAA!
- Edytowany
https://youtu.be/l3lKNdZNKUg?t=542
Jechałem Reymonta jakieś pół godzinki temu - parę setek kibiców gts-u się zgromadziło - dziwne......
Harry mówił, że mają wspólne oglądanie w azylu.
zapłacili 123k za wynajęcie stoczni?
Wygajmy dzisiaj zapewniając sobie pierwszą 8-kę utrzymanie w lidze a Psom zaspiewajmy Wisła DZIWKO SPADEK BLISKO !!!
[quote='MakuKSC' pid='1424985' dateline='1583251353']
A jakie to ma znaczenie? Dopisza sobie punkty w excelu "ligi chuliganow". Moze to Cybermarian rozkminil to swoim "silnikiem sztucznej inteligencji".
Jubileuszowy post zostawiam sobie na podziekowania dla Druzyny i Trenera(celowo z duzej litery) po zdemolowaniu przeciwnika. DOOOO BOOOJUUUU CRAAACOVIAA!
[/quote]
666 moja ukochana liczba :D
A ja na Ziemi Świętej od 20 min. Jeszcze nigdy tak wcześnie przed meczem nie byłem.
[quote='TOM76' pid='1425012' dateline='1583257955']
A ja na Ziemi Świętej od 20 min. Jeszcze nigdy tak wcześnie przed meczem nie byłem.
[/quote]
Są kolejki ?
Przed stadionem do POK nie ma kolejek. Ale z parkowaniem myślę że z każdą minutą będzie gorzej. Wiara powoli wchodzi na trybuny
Jakiś sensowny pomysł na zobaczenie meczu zza granicy ze średniego neta? HELP!!!
Ale kłamoe ta faja z C+ że myśmy ich nie wpiścili.
[quote='razdwatrzy123' pid='1425015' dateline='1583262373']
Jakiś sensowny pomysł na zobaczenie meczu zza granicy ze średniego neta? HELP!!!
[/quote]
Strims.world
Masz zawsze 3 rodzaje transmisji (chodzi o jakość). Wybierz sd i powinno śmigać
[quote='rozrabiaka' pid='1425017' dateline='1583262872']
[/quote]
Strims.world
[/quote]
dzięki wielkie :D
[quote='rozrabiaka' pid='1425017' dateline='1583262872']
[/quote]
Strims.world
[/quote]
U mnie nie otwiera meczu. Jakies inne opcje? Probuje ogladac na [url=http://assia.tv/]http://assia.tv/[/url] ale jakosc jest taka ze pilki nie widac.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)