Już nie ma meczów na eurosporcie?
-
-
(21) Arka - CRACOVIA pt. 07.02, godz.18:00
nie ma, tylko w C+
- Edytowany
Fiolic zagra od pierwszej minuty, czy raczej jeszcze na ławce usiądzie?
Bo z nowych nabytków - Loshaj chyba raczej pewniak do pierwszego składu, a Thiago - ławka.
A może się mylę?
Kurcze jestem na nartach za granicą i niestety przez nc+ go nie mogę oglądać Wyskakuje mi informacja iż za granicą nie można oglądać, shit.
Można jakoś to obejść?
Pewnie jakims vpn'em.
[quote='gaudeamus' pid='1419798' dateline='1580984342']
Kurcze jestem na nartach za granicą i niestety przez nc+ go nie mogę oglądać Wyskakuje mi informacja iż za granicą nie można oglądać, shit.
Można jakoś to obejść?
[/quote]
Możesz wykupić jednorazowo na ekstraklasa.tv, ja niestety będąc w Polsce nie mogę :(
[quote='Rock' pid='1419782' dateline='1580982283']
Już nie ma meczów na eurosporcie?
[/quote]
Już od dłuższego czasu nie ma. Niestety ...
Od początku tego sezonu.
[quote='maciek72' pid='1419803' dateline='1580985600']
Można jakoś to obejść?
[/quote]
Możesz wykupić jednorazowo na ekstraklasa.tv, ja niestety będąc w Polsce nie mogę :(
[/quote]
Kilka razy będąc poza domem z tego korzystałem. Polecam. Jak masz dobrego laptopa to działa bez zarzutu, obraz super. Nic nie tnie. Pojedynczy mecz chyba coś koło 3euro.
Przypuszczalny skład na Arkę
Pesković
Rapa Helik Dytiatjew Pestka
Wdowiak Gol Loshaj Hanka
Amersfoort Lopes
Skład na Arkę to 10 przekotów i 1 kotek młodzieżowiec. Potwierdzone u Probierza. I tak już do końca sezonu.
[img]https://i.imgur.com/eoEC1Iz.png[/img]
:) Koty górą.
Na pohybel psom! :)
[quote='J&B' pid='1419807' dateline='1580986584']
[quote='maciek72' pid='1419803' dateline='1580985600']
Można jakoś to obejść?
[/quote]
[/quote]
Kilka razy będąc poza domem z tego korzystałem. Polecam. Jak masz dobrego laptopa to działa bez zarzutu, obraz super. Nic nie tnie. Pojedynczy mecz chyba coś koło 3euro.
[/quote]
Dzieki
Jutrzejszy meczyk poprowadzi M. Złotek .
za www.90.minut.pl
Jaka wielka szkoda,że tego meczu nie da się przełożyć na termin kiedy prawie wszystko byłoby wiadome :)
wlasnie obstawiam nasz meczyk i jestem troszke zaskoczony tym, ze jestesmy faworytem. w koncu gramy na wyjezdzie, a przeciwnik to tez nie jest jakis slabeusz. 2.38 w Totolotku na 2, mysle, ze za 100 puszcze. dla lepszego ogladania.
Puść za tysiaka,co się będziesz rozdrabniał.
No to czas zacząć marsz w walce o MP. Sporo ciekawych meczów przed Nami, a zaczynamy z Arką, skąd przy całej sympatii musimy wywieźć trzy punkty.
Do Boju PASY! :D
- Edytowany
ale, że Klakier na bramce.. :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)