Głupi kibice przyszli w takiej liczbie. Skandal!!!!
-
-
[36] Cracovia vs KH Podhale Nowy Targ | niedziela, 05.01.2020 "Teddy Bear Toss"
Mamy za sponsora firmę informatyczną to i powinni pomyśleć nad jakimś systemem zakupów biletów on-line. Widowisko spoko, ale hala nie czuje w ogóle klimatu, doping mizerny jak na taką frekwencję. Sportowo przemilczę, choć dzięki dla chłopaków za walkę bo ewidentnie chcieli, ta guma już tyle razy muskała słupek, poprzeczkę etc. Znów zawiodła skuteczność, a gra w przewagach to kryminał.
Poki są otwarte codziennie od 10-18 sb-nd10-16 kasy przy lodowisku 1,5 h przed meczem . Ja tobie nie mówię jak masz kupić bilet wystarczy chcieć
[quote='Jakub88' pid='1414174' dateline='1578311602']
Poki są otwarte codziennie od 10-18 sb-nd10-16 kasy przy lodowisku 1,5 h przed meczem . Ja tobie nie mówię jak masz kupić bilet wystarczy chcieć
[/quote]
Widzę, ze żyjesz w innej epoce, czasy kiedy Ford stwierdził, że klienci mogą sobie wybrać kolor samochodu pod warunkiem, że będzie to kolor czarny juz dawno minęły i raczej nie wrócą.
ps. przy obecnej średniej frekwencji na hokeju to raczej Klub powinien chcieć aby ludzie przyszli i wygodnie kupili bilet oraz spędzili czas na lodowisku.
Tak myśle ze klub powinien powiększyć nawet hale dla tych tłumów co tak chętnie przychodzą na mecze rundy zasadniczej i otworzyć 10 kas i zatrudnić więcej ludzi żeby mogli na pasjansie pograć
[quote='Jakub88' pid='1414183' dateline='1578314164']
Tak myśle ze klub powinien powiększyć nawet hale dla tych tłumów co tak chętnie przychodzą na mecze rundy zasadniczej i otworzyć 10 kas i zatrudnić więcej ludzi żeby mogli na pasjansie pograć
[/quote]
"Nie trzeba wytaczać armat żeby strzelić do wróbla", zapewniam Cię, że są dużo prostsze sposoby na to aby przy przewidywanej liczbie osób sprawnie sprzedać bilety spowodować, że 2,5 tyś ludzi kupi bilet i wejdzie na lodowisko w max. 0,5 godziny.
Tak zgoda , również wystarczyłoby żeby bywalcy przychodzili częściej , wtedy można by coś próbować działać dajmy klubowi argument do zakłopotania a nie raz na ruski rok.
Też mieliście wrażenie, że osobnik Grzanka był pod wpływem. Najpierw w czasie licytacji zaczął coś bredzić o zapachach kobiet (bezcenne miny naszych hokejowych kibicek), a na koniec zaapelował do dzieci, aby NIE NADUPCAŁY misiami przed końcowym gwizdkiem.
Z jakimż żalem wspominam naszego dawnego spikera, który w sposób dowcipny i kulturalny potrafił pracować z mikrofonem.
Rok 2020, wystarczy zrobić system online, każdy sobie wydrukuje bilet w domu i po problemie.
[color=#000000][font=sans-serif]Grzanka to zawsze zachowywał się jak by dostał cegłą.[/font][/color]
Czy ktoś wie dlaczego nie grał nasz nowy gracz Tomas Urban??
[quote='Jakub88' pid='1414174' dateline='1578311602']
[/quote]
Jakub88 - ja nie mam czasu na to żeby jeździć po mieście i kupować bilety! Stwierdzam tylko fakt że w ten sposób nie zdobędziemy zaufania kibiców i sorry za stwierdzenie ale będziesz sobie chodził na hokej wraz z garstką 300 zapaleńców.
[quote='Orlean' pid='1414231' dateline='1578328124']
Czy ktoś wie dlaczego nie grał nasz nowy gracz Tomas Urban??
[/quote]
Chory, ma być gotowy dopiero po PK....
Stałem w kolejce pomiędzy grupką z Hiszpanii i jakimiś innymi obcokrajowcami (pierwszy raz na hokeju w Polsce). Najpierw się martwili czy ta hala pomieści tyle ludzi. Tu ich uspokoiłem, że na pewno. Później zaczęli w internecie szukać możliwości zakupu biletów online. Musiałem ich długo przekonywać, że w XXI wieku klub, który ma sponsora firmę informatyczną dopiero niedawno zastąpił metalowe budki normalnymi kasami - nie ma takiej możliwości. Nie uwierzyli i dalej szukali możliwości zakupu online.
Tak jeszcze z ciekawości - te dawne budki to już zabytek, że tak stoją?
[quote='Jakub88' pid='1414203' dateline='1578318154']
Tak zgoda , również wystarczyłoby żeby bywalcy przychodzili częściej , wtedy można by coś próbować działać dajmy klubowi argument do zakłopotania a nie raz na ruski rok.
[/quote]
Argumentem jest to, że przy każdym meczu "z miśkami" od kilku lat jest fakt, że zawsze było ponad 2 tyś. ludzi. Potrzeba czegoś więcej?
Jakub z 88 roku - Ty jesteś jakiś chory psychicznie czy po prostu głupi? Wysyłasz chłopie ludzi z miśkami do poków pod stadionem w tygodniu?! Każesz przychodzić z 3-latkiem godzinę przed meczem? Mógłbyś u Barei drugoplanowe role grać (np. nakładać kaszę w barze mlecznym).
Jak się ściąga przypadkowych ludzi na mecze (bo na tym polega ta akcja) to trzeba za nich myśleć a nie napierdalać, że nie chodzą na ekscytujące pojedynki w sezonie zasadniczym plastikowej ligi.
Też mi się rzuciła w uszy wczoraj duża ilość obcokrajowców. Szkoda, że hokeiści zagrali taką pytę bo można było komara uciąć.
Do Grzanki bym się nie czepiał bo rozruszał publikę. On ma taki styl krakoski i już.
No nie ma co dyskutować, to była wtopa organizacyjna (nigdy nie stoję w takich kolejkach po cokolwiek - zrobiłem pierwszy wyjątek od 30 lat) i niestety antyreklama naszego hokeja, bo dodatkowo zagrali wyjątkowy piach. Szkoda...
[quote="Blizzy" pid='1414216' dateline='1578321174']
Rok 2020, wystarczy zrobić system online, każdy sobie wydrukuje bilet w domu i po problemie.
[/quote]
Niestety u kibiców Cracovii to tak nie działa - jest przecież taka możliwość na mecze piłkarskie a i tak mnóstwo ludzi co mecz przychodzi w ostatniej chwili i stoi w kolejkach do pok-ów... no chyba, że to jest ich jakieś nietypowe hobby i uwielbiają stać w ogonku i wqrwiać się na cały świat ;)
rock przede wszystkim mnie nie obrażaj . Siejesz farmazon i tyle w temacie. Jak nie zrozumiałeś co napisałem to twój problem.
Wrzucenie miśków na taflę:
https://www.youtube.com/watch?v=t_qg9DXRTlE
26 dni później
Czy ktoś wie, dlaczego miśki leżą w kasach, a nie zostały przekazane do Prokocimia???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)