Niedziela, więc Cracovia na miejscu lidera!:)
-
-
Cracovia -Górnik Zabrze 6 października, 15:00
Ilu ma być żaboli?
Vice już mamy, dziś na lidera czekamy.
Wie ktoś o której otwierają dzisiaj kasy przed stadionem?
Podejrzewam że od 10. Jak możesz najwygodniej kupić bilet przez neta bilety.cracovia.pl
Jestem bardzo ciekawy czy udźwigniemy dzisiaj presję, zwłaszcza, że rywal zdecydowanie do ogrania.
- Edytowany
Czytam i mam wrażenie że część osób ma nierealne oczekiwania co do frekwencji. Póki co to my niczego nie wygraliśmy w ostatnich 15 latach, nawet jak robiliśmy awanse to frekwencja była gorsza niż teraz. A jak udaje nam się ściagnać na mecz więcej ludzi to gramy tak słabo jak z DAC czy Legią.
Dziś jest ten mecz na przełamanie. Trzeba przede wszystkim wygrywać u siebie.
Panowie Piłkarze, powtórka z Poznania mile widziana...
Przejaśnia się.
- Edytowany
Słuchaj Jezu jak Cię błaga lud
Zrób z Cracovii Mistrza Polski, zrób
My czekamy 70 lat a w historii klubu
Korony wciąż brak
[quote='jankes76' pid='1402673' dateline='1570357848']
Słuchaj Jezu jak Cię błaga lud
Zrób z Cracovii Mistrza Polski, zrób
My czekamy [b]80 lat[/b] a w historii klubu
Korony wciąż brak
[/quote]
Dokładnie to 71
- Edytowany
Zgadza się, po imprezie jestem:)
Ostatni raz liderem byliśmy jak podają w dzienniku w 1948. Historia tworzy się na naszych oczach!
Ma ktoś jakąś sprawdzoną stronę ze streamem do meczu? Jestem na uczelni i nie mam jak oglądać...
10 minut do meczu, a przed kasami duże kolejki.
[quote='19Pasiasty06' pid='1402686' dateline='1570364732']
Ma ktoś jakąś sprawdzoną stronę ze streamem do meczu? Jestem na uczelni i nie mam jak oglądać...
[/quote]
Hesgoal.com albo livetv.sx
Jedyna opcja jaką stosują nasi piłkarze to dośrodkowania. Mam nadzieje, że zobaczę jakieś prostopadłe piłki w drugiej połowie.
Dobrze, że odrobili straty.
Na nich.
Brakuje niestety z przodu zawodnika, który byłby prawdziwym zagrożeniem. Typowy,'rasowy' napastnik bardzo by się przydał.
Podoba mi się wysoki pressing Cracovii i mam nadzieje, ze przyniesie to efekt w postaci błędów piłkarzy Górnika. Bez nich, sami nie potrafimy stworzyć rzeczywistej, groźnej sytuacji.
'Gornicy' sporo biegają i mogą mieć problemy wytrzymałościowe w miarę upływu czasu.
Sędzia jest dramatyczny
futbol dzisiaj został brutalnie zgwałcony
a Węgrzyn dostał orgazmu kiedy Złotek odgwizdał spalonego przy golu Dytatieva
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)