Tylko 3 punkty!
-
-
[5] Podhale Nowy Targ vs Cracovia | piątek, 27.09.2019, godz. 18:00
Ciekawe jak sie Podhale zaprezentuje i my na ich tle, pora zaczac zdobywac punkty :)
Podhale dotychczas wygrało ze słabeuszami Naprzodem Janów i Kadrą PZHL U-23, a przegrało z Zagłębiem Sosnowiec i GKS Tychy. Powinniśmy wygrać bez większych problemów :)
A mnie zawsze specjalnie smakuje zwycięstwo nad Podhalem, a zwłaszcza w Nowym Targu.
Będzie ciekawie. Mam nadzieję że damy radę i wygramy. Jak wyżej - zwycięstwa w Nowym Targu maja swój smak.
Dla mnie sa jak przysłowiowa wisienka na torcie , dające najwięcej radości i satysfakcji . :)
Pejperwiu jakby kogos interesowalo i chcial wplacic po 4 zl dla kazdego z klubow ;)
https://nowytarg.polskihokej.tv
brak dziś Kruczka i Bárty
Kurwa ile ten Barski ma do powiedzenia...jak z Baca chce pogadac to niech sie na wieczor umowia
Jencik z Podhala, to chyba ten co kiedyś u nas grał?
Tak, ten sam, Richard
W Poprzednim sezonie gral chyba w Koszycach?
W Żylinie. Kawał grojka, ale odcina już kupony.
5-0 dobra przystawka przed derbami
Vachovec to jeszcze gra? Bo umknal mi w drugiej tercji i chyba Bryniczka za niego gral
Póki co Podhale cienkie, ale nasza gra w końcówce to skandal.
Podhale chce pozyskać pieniądze od swoich fanów poprzez serwis Patronite (serwis gdzie ogłaszają się poszukujący wsparcia materialnego od innych osób doceniających ich działalność), ale aktualnie uzyskuje ... 0 zł (w przeszłości łącznie uzyskało 3200 zł):
https://patronite.pl/MMKS_Podhale
Bynajmniej mnie to nie śmieszy, taki utytułowany klub z tradycjami powinien sobie zapewnić solidne wsparcie od swoich fanów i uzyskać potrzebny zastrzyk gotówki (sam wpłacam co miesiąc pieniądze w serwisie Patronite na jeden z blogów, który przy ok. 50 osobach wpłacających daje zysk autorowi ok. 650 zł miesięcznie). Naprawdę szkoda, że ludziom w Nowym Targu żal przekazywać po np. 20 zł miesięcznie na swój klub.
Za to podnieśli im bilety na 17 zł i da się słyszeć głosy miejscowych, że to skandal. :D
Młodzi się mieli u nas marnować grzejąc ławę, a tu niespodzianka ... Sebastian otworzył wynik spotkania.
Teraz jest zmiana ze stanowiska "Cracovia nie ma młodzieży" na "noi co z tego, że mają młodych jak na play off kupią 10 obcokrajowców" zawsze będzie źle.
[quote='marczek' pid='1400962' dateline='1569601785']
***** ile ten Barski ma do powiedzenia...jak z Baca chce pogadac to niech sie na wieczor umowia
[/quote]
To Baca jest inicjatorem tych zjebanych dyskusji, niby taki profesjonalista tłumaczy wykładnię przepisów, które zastosował w tej konkretnej sytuacji... #tylkoBacaznaprzepisy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)