[quote='bodzio969' pid='1400137' dateline='1569188492']
Może to niepotrzebne "czarnowidztwo" ale taka ciekawostka - od powrotu do ESA czyli sezonu 13/14 derby na gejmonta sędziują nam sami "wybitni" rozjemcy i jeszcze do tego ciągle Ci sami. Przypadek?
13/14 - Marciniak
14/15 - Marciniak
15/16 - Kwiatkowski
16/17 - Kwiatkowski
17/18 - Stefański
18/19 - Kwiatkowski
To co czyżby znowu Kwiatkowski bo gts niebezpiecznie zbliżył się do strefy spadkowej (tylko 3 pkt)?
[/quote]
PZPN wziął sobie do serca Twój post i tym razem dla odmiany dał nam Lasyka ;) .
-
-
gts -Cracovia 29 września, 17:30
[quote='wrobelson' pid='1400754' dateline='1569493979']
[quote='bodzio969' pid='1400137' dateline='1569188492']
Może to niepotrzebne "czarnowidztwo" ale taka ciekawostka - od powrotu do ESA czyli sezonu 13/14 derby na gejmonta sędziują nam sami "wybitni" rozjemcy i jeszcze do tego ciągle Ci sami. Przypadek?
13/14 - Marciniak
14/15 - Marciniak
15/16 - Kwiatkowski
16/17 - Kwiatkowski
17/18 - Stefański
18/19 - Kwiatkowski
To co czyżby znowu Kwiatkowski bo gts niebezpiecznie zbliżył się do strefy spadkowej (tylko 3 pkt)?
[/quote]
PZPN wziął sobie do serca Twój post i tym razem dla odmiany dał nam Lasyka ;) .
[/quote]
No, nie do końca. Nasz ulubiony Stefański na VARze.
Wygrać nie ważne jak ! Pozwoli to nam na zadomowienie się w górnej ósemce a gtsowi w dolnej!
Biorąc pod uwagę kontuzje u onych, to że mieli teraz daleki wyjazd w środę, naszą dobrą formę i to, że po wczorajszym meczu niektórzy kopacze gtsu nie podeszli do płota co pogorszyło stosunki piłkarz-kibice, jakikolwiek inny wynik niż nasza wygraną nie wchodzi w grę. Nawet stronniczy czarny i 30 tys psów nie będzie żadnym usprawiedliwieniem dla remisu/porażki.
Chcę usłyszeć u siebie skowyt dobiegający z azylu! ;)
Nie wiem gdzie to wkleić ale jest dobre! Bardzo dobre!
http://www.sport.pl/pilka/7,65043,25237273,skandal-w-czechach-pijany-arbiter-sedziowal-mecz-juniorow-wideo.html#s=BoxSportImg7
Mimo wszystko nadal to GTS jest faworytem bukmacherów
GTS - Cracovia 2.47 3.29 2.72
Dużo będzie zależało od ichniego reprezentanta. Jeśli zagra, a do tego O brożek, to poziom motywacji będą mić wysoko.
Jeśli emerytów z jajami zabraknie, to szansa nasza wyraźnie wzrasta.
3:15 piękny faul taktyczny, zaczął od środka boiska a wyciął dopiero w polu karnym haha
https://www.youtube.com/watch?v=zjwxM2scIwY
- Edytowany
Pewnie znowu na czarno. Dla mnie to jest niepojęte, Jak to jest, że byli sędziowie, dla których nie było problemu z koszulkami, a pozostali to jakby daltoniści. Pamiętam nie tak dawno ogłądałem jakiś mecz ligowy w Europy zachodniej (nie pamiętam co to było) i grały zespoły, których koszulki w telewizorze właściwie prawie się nie różniły, sędzia dawał radę...
PS
Nie mam telewizora czarno-białego :)
Wbiłem z ciekawości zobaczyć jak nastroje u sąsiadki przed tymi Derbami i wyglądają tak :
[b]1/[/b] "Musimy niestety przygotować sie na wpierydol... ale jak wygramy to sie schlamy"
[b]2/ [/b] " Nie no patrząc się na to jaki poziom aktualnie prezentują to nie ma sie co oszukiwać, oby tylko nas nie przewieźli kompromitującym wynikiem... "
[b]3/[/b] " Jak wygramy to będzie cud nad Wisłą."
[b]4/[/b] "Racjonalne argumenty przemawiają za Cracovią. I niestety to oni są faworytem tego meczu. Jedyne co nam daje nadzieję to atut własnego boiska i doping 33k kibiców."
[b]5/[/b] " Dawno Pasiaki nie były aż tak wyraźnym faworytem, lepszej okazji trudno szukać. My bez Brożka, Kuby, Sadloka i Niepsuja, z Burym po antybiotykach. Tylko logika Ekstraklapy jest dla nas szansą"
[b]6/[/b] " Niestety ale derby trafiły się w najgorszym możliwym momencie. Urazy to jedno, dwa to porażka w PP morale nie podniosła a w drugą stronę rywal odprawia Jagiellonie i jedzie w dobrych nastrojach. Ten mecz na logikę jest nie do wygrania umiejętnościami - zostaje serducho i zapieprzanie przez 90 minut.
itd. itd. Dlatego przegrana w tym meczu jest nie do zaakceptowania :rolleyes:
- Edytowany
Z tym pompowaniem balonika i ogonym nastrojem pozytywnych oczekiwan wobego meczu mam takie male deja vu, gdzies w glowie majacza poprzednie sezony. Jeszcze po derbach gramy z Gornikiem.
- Edytowany
No wrobelson, to dla caloksztaltu powinieneś dodać to co jakiś burek napisał, że nie potrafimy grać pod presją, dobre dla ochłody i uniknięcia deja vu
Ps. Dziś rano zajrzałem, wątek derbowy a wpisów kilkanaście, że świecą szukać piszących psów, co w sumie nie dziwi ;)
Psy jeżdżą koleją, ale umiejętności pisarskiej jeszcze nie posiadły ;)
Panowie jakiekolwiek założenie ,że gracze z Czarnej Wsi nie wyjdą na derby z przysłowiową "pianą na pyskach"
jest zaklinaniem rzeczywistości.
Podobnie jak bardzo mało prawdopodobne jest to aby do 1ej żółtej kartki taki Wasilewski czy Sadlok nie będą mogli wykonać z 5ć takich fauli
za które Pestka czy Ditiatjew wylecieliby z 2xżółta z boiska.
Na szczęście sędzia jest w porzadku. Ja jestem spokojny o wynik i nie przegramy tego meczu. Ubecka po nas ma ciężkie mecze i jest szansa że na dłużej wylądują w drugiej polowce. Żeby tylko nasi się nie obsrali na początku albo nie wpadła jakaś przypadkowa bramka.
czytali oświadczenie Ultra GTS?
jest dobrze, kibice rzeki są niezadowoleni z postawy piłkarzyków, mają kosę z Boguskim, bo nie chciał po wczorajszym meczu wysłuchać mowy motywacyjnej jednego z donosicieli.
i oczywiście tekst, że sukces sportowy im się po prostu należy :D
[quote='wrobelson' pid='1400739' dateline='1569490298']
Jedyny plus gts'u w tym meczu jest taki, że grają u siebie i będzie kibicować im 30k ludzi :rolleyes: ... dlatego musimy strzelić w miarę szybko 2 bramki, aby trybuny wyciszyć do minimum.
W ostatnich Derbach gts po 20 min. prowadził 2:0, bardzo dobrze by było, gdyby teraz taki wynik powtórzyła Cracovia ...
[/quote]
Nie wiem dlaczego, ale miałem nagłe przeczucie jak czytałem o naszym prowadzeniu 2:0 po 20 minutach, że jest to bardzo realne :rolleyes:
Ja tylko przymnę że wygrywamy u nich tylko gdy nas nie wpuszczają;)
[quote='zubereg' pid='1400823' dateline='1569521935']
Ja tylko przymnę że wygrywamy u nich tylko gdy nas nie wpuszczają;)
[/quote]
I tego się trzymajmy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)