Długie pięć miesięcy przyszło nam czekać na tą chwilę, ale wreszcie nadeszła.
Już w najbliższy czwartek, o godzinie 17:00, w Pałacu Lodowym przy ul. Siedleckiego 7, Cracovia zainauguruje nowy sezon rozgrywek Najlepszej Hokejowej Ligi, a rywalem biało-czerwonych gladiatorów będzie przyszłość polskiego hokeja, skupiona w jednostce zwanej Szkołą Mistrzostwa Sportowego.
Namawiać nikogo nie trzeba.
Tylko 3 punkty!
-
-
[1] Cracovia vs SMS | czwartek, 12.09.2019, godzina 17:00
Nareszcie! :D
Mile widziana dwucyfrówka. to byłby fajny początek sezonu! :)
Żadna dwócyfrówka. Hebda na budę, kontraktowani wychowankowie i reszta z juniorów.
[quote="CHT" pid='1398049' dateline='1568029454']
Żadna dwócyfrówka. Hebda na budę, kontraktowani wychowankowie i reszta z juniorów.
[/quote]
Fajnie byłoby w ten sposób zagrać, a tylko gdyby groziła przegrana po 2 tercjach, to na 3-cią wpuszczamy "stare wilki" i byłoby po sprawie :)
Ale po co? Raz, że trzeba uwierzyć w chłopaków, a dwa, że nie ma co płakać nad każdym punktem. W zeszłym sezonie kilka wtop w zasadniczym, a sezon zakończony na podium. Jak mieć młodzież to nie tylko jako argument w przepychankach komentarzowych na pewnym portalu, ale dawać im szansę rozwoju.
- Edytowany
Trener Rohacek po wysokim zwycięstwie (między innymi narzeka na lód na hali podczas dzisiejszego meczu i dziękuje za doping):
https://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/rudolf_rohacek_jestesmy_zadowoleni_z_pierwszego_meczu
Nie mogłem być na meczu, ale oglądałem mecz na youtube, gdzie dopingu prawie w ogóle nie było słychać :) może kwestia ustawienia mikrofonu :)
Doping byl,nie ciagly ale momentami nawet glosny, jak na pore, przeciwnika i ilosc osob to naprawde nie ma co narzekac :)
Nie wiem na czym polega ta kadra U23 ale goście jadą w środę do Gdańska gdzie dostają 9:1 po czym jadą przez całą Polskę do Krakowa żeby na drugi dzień dostać 7:1. To ma uzdrowić polski hokej? Terminarz dobrany z zegarmistrzowską precyzją!
- Edytowany
Uczą się przegrywać. Jak już się nauczą porządnie to będą wygrywać. ;)
No fakt. Od czegoś trzeba zacząć.
Ja też oglądałem i doping był dobrze słyszalny.
Dokładnie naszła mnie ta sama refleksja co Sir Pablo. Jaki sens dla tych chlopaków ma rozegranie meczu w Gdańsku i jazda przez całą Polskę do Krakowa na drugi dzień? Nie dało się im załatwić 2 kolejki np w Toruniu? Co do meczu to straszna nonszalancja i nieskuteczność. Z Kadry U-23 wyróżniłbym bramkarza, parę krążków wyciągnął.
Skrót z wczorajszego meczu:
https://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/comarch_cracovia__kadra_pzhl_u23_skrot
Brameczki strzelone po fajnych akcjach , zobaczymy jak to będzie wyglądało z mocniejszymi rywalami .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)