Dramat po raz kolejny dramat bez pomysłu szybkości woli walki
-
-
CRACOVIA - ŁKS Łódź - sobota 27 lipca , godz 17:30
Brawo, brawo!
Przegramy z ŁKS-em to trenerze/prezesie-vice
ENCE-PENCE O KOGO SIĘ TYM RAZEM ODCHUDZIMY NAPRĘDCE?!?!?!
Czy w ramach nowych przepisów ręka którą zawodnik podpiera się podczas upadku i dotknie piłki nie powinna być traktowana jako brak zagrania ręką?
Czy ma to zastosowanie tylko w ramach upadku zawodnika a wślizg nie jest traktowany jako upadek?
Klepie nas beniaminek. Oglądanie tego męczenia buły jest naprawdę nieprzyjemne. po raz kolejny zamiast drużyny wychodzi na boisko jedenastu kolesi którzy nie wiedzą co ze sobą zrobić. Pan Michał to naprawdę topowy trener, czy tylko za takiego uchodzi? Będzie to samo co rok temu.
[quote='tomasz1963' pid='1390994' dateline='1564246708']
Brawo, brawo!
[/quote]
Nie odchudzanie kadry jest problemem, tylko jej jakość.
Ten ŁKS jest przeciętny ale my jesteśmy znów żenujący. Jeżeli Cecaric był słaby to Wdowiak jest faktycznie ..........
[b]ŁKS od 15 kolejek nie przegrał meczu,[/b] dlatego taki wynik meczu mnie jakoś bardzo nie dziwi (niestety) :sleepy:
Problemem jest słup, który nie potrafi wprowadzić namiastki jakiegoś stylu grania. ŁKS potrafi wymienić kilka podań, wyjść z linii obrony do ataku podaniami po ziemi a nie wyjebaniem piłki na aferę. Klepią nas jak dzieci, aż mi smaka zrobili na drugą kiełbaskę
A kto powiedział że Probierz to topowy trener. Sami to sobie wmówiliście. Po raz kolejny pytam co on osiągnął poza Białymstokiem??????
[quote='ALRS' pid='1390998' dateline='1564247119']
[quote='tomasz1963' pid='1390994' dateline='1564246708']
Brawo, brawo!
[/quote]
Nie odchudzanie kadry jest problemem, tylko jej jakość.
[/quote]
Ja wiem o tym, Ty wiesz o tym! Powiem, że co najmniej połowa tego forum jest tego świadoma
Szkoda, że tej świadomości nie mają decydenci!.
[quote='Endriusza' pid='1391001' dateline='1564247449']
Problemem jest słup, który nie potrafi wprowadzić namiastki jakiegoś stylu grania. ŁKS potrafi wymienić kilka podań, wyjść z linii obrony do ataku podaniami po ziemi a nie wyjebaniem piłki na aferę. Klepią nas jak dzieci, aż mi smaka zrobili na drugą kiełbaskę
[/quote]
Tylko tych Słupów, Dyzmów Wuefistów itp... mieliśmy już wielu i zawsze wracamy do punktu wyjścia i zapewniam cię że kolejny nie zrobi nic więcej
m.youtube.com/watch?v=4ll4Wu9Bj4s
Lusiuszowi trzeba napomknąć, że są przyjęcia na kasę w biedronce.
Od kilkunastu lat zawsze winni trenerzy , piłkarze ale ja sie nie dziwię że tak piszecie . Gość by nasrał na talerzyk dał wam go mówiąc że to dobre ciastko i byście wpierolili mówiąc mu że wam smakowało.
Jak ja go nienawidzę.
To nie trener, to psychopata. Co mecz to inny skład. Rozumiem że cały tydzień trenował ustawienie Pestki na skrzydle a później zrobił mu wędkę w 30 min
Diego w Bedronce trzeba zapier... dalać. Awaria obaj wiemy że nie leży sama wina w trenerce. Ale osiągnięcia Michała - proszę podawaj. A ciastka nie wszystkie są smaczne, a jak jesz za dużo to się przejedzą.
[quote='dzelo' pid='1391009' dateline='1564247958']
Diego w Bedronce trzeba zapier... dalać. Awaria obaj wiemy że nie leży sama wina w trenerce. [b]Ale osiągnięcia Michała - proszę podawaj[/b]. A ciastka nie wszystkie są smaczne, a jak jesz za dużo to się przejedzą.
[/quote]
Smutna prawda jest taka, że takiego z lepszymi osiągnięciami nie było, byli równi jak Majewski i Zieliński, za to takich z gorszymi było sporo. Mówię oczywiście o erze Filipiaka.
ŁKS przebiegł 5 km więcej od nas - dziękuje, dobranoc.
Cracovia strzeliła gola.
ALRS a czy Zieliński nie ma mistrza polski w CV ?? Ma.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)