słabiutko ...
-
-
CRACOVIA - ŁKS Łódź - sobota 27 lipca , godz 17:30
[quote='Myroo' pid='1390969' dateline='1564244515']
Niemamy skrzydel. Ten Cecaric to jest jakies nieporozumienie.. juz wole Wdowiaka ktory przynajmniej potrafi dosrodkowac..
[/quote]
Cecaric niezły wg mnie. Dużo gorzej było na lewej, ogólnie zgadzam się - bramkostrzelny skrzydłowy na zaraz potrzebny. Może maszyna ruszy jak będzie 3pkt w 8 meczach.
ŁKS do ogrania, tak jak do ogrania była Streda, tak jak i Lubin. Tylko my nie potrafimy. To mówi o sile zespołu. Raz - ok, notorycznie nie potrafić klepać słabych - sam jesteś słaby.
Jakim sposobem lub cudem ŁKS ma dziesięciu Polaków w składzie? Probierz mówił że Polacy są drodzy i nie do kupienia to jak to jest?
Cecarić akurat nie zagrał najgorzej, robił sporo szumu ale niestety brak mu dokładności, czy jak kto woli umiejętności piłkarskich.
Mieliśmy sporo sytuacji i mamy sporo miejsca, jak ŁKS się nie cofnie to czuję że szybko ukłujemy jakąś bramkę.
PS Do kogo Rapa tak krzyczał, do Pelle? Z ruchu warg wydawało mi się że krzyczał "shut up" jakby chciał uciszyć pretensje kolegi o brak podania.
[quote='KruszynaKSC' pid='1390968' dateline='1564244480']
A jak z tymi rekami ? Byly czy przypadek lub nabita?
[/quote]
Pierwsza nabita, trzymana na brzuchu.
Chyba była druga tak ok. 10 cm od biodra - tu na siłę można by gwizdnąć.
Co do składu - moim zdaniem brak solidnego młodzieżowca. Na tym polu w ekstraklasie to Lech dominuje - wczoraj 4.
Jeśli ma być jakiś transfer, to musi to być solidny młodziak.
:(
[quote='Porucznik' pid='1390976' dateline='1564244800']
Cecarić akurat nie zagrał najgorzej, robił sporo szumu ale niestety brak mu dokładności, czy jak kto woli umiejętności piłkarskich.
Mieliśmy sporo sytuacji i mamy sporo miejsca, jak ŁKS się nie cofnie to czuję że szybko ukłujemy jakąś bramkę.
PS Do kogo Rapa tak krzyczał, do Pelle? Z ruchu warg wydawało mi się że krzyczał "shut up" jakby chciał uciszyć pretensje kolegi o brak podania.
[/quote]
Tak do Pelle, jak dla mnie żałosne zachowanie Rapy, pokazuje jaki team spirit panuje. Gość został na spalonym przy akcji bramkowej, do zmiany.
[quote='KruszynaKSC' pid='1390968' dateline='1564244480']
A jak z tymi rekami ? Byly czy przypadek lub nabita?
[/quote]
Nie należało nam się nic.
Zastanawiam się czy tylko ja czy ktoś jeszcze miał obawy że z Pestki na skrzydle nic nie będzie?
Bo doświadczony trener, poniekąd chyba też taktyk uznał że będzie dobrze...
Jak naciskamy to oni się gubią tylko że my rzadko naciskamy niech wejdzie Hanca i może Rubio byle nie z Lopesa bo bez niego to będzie kiepsko
[quote='CRACOVIAzNH' pid='1390464' dateline='1563895857']
[b]Nie ukrywam, że liczę na pewne 3 punkty i mecz rozstrzygnięty już do przerwy.[/b]
Oczywiście to jest piłka i teoretycznie wszystko może się zdarzyć, ale w praktyce:
1.mamy lepszych zawodników na prawie wszystkich pozycjach
2.jesteśmy na dalszym etapie przygotowań do sezonu
4.ŁKS to beniaminek
3.gramy u siebie
Dlatego nie dziwie się bukmacherom, że stawiają nas w roli zdecydowanego faworyta - trzeba się powoli do tego przyzwyczaić
[/quote]
No to żeś niezle trafił tym wpisem :P
Oceniacie tylko na podstawie wyniku a nie gry.
Wygramy.
Kiełbaski smaczne jak zawsze
U nas tradycyjnie nie ma skuteczności, ale mi brakuje napastnika nawet takiego, który nic nie będzie robił tylko dostawiał nogę, byleby wpadało. Cecarić niestety moim zdaniem jest najwyżej średni, piłkarsko słabo i mam wrażenie, że czasem w ogóle nie myśli.
- Edytowany
Helik... kolejny as
Odchudzaj Probierzu kadrę, chuj z wynikami słupki muszą się zgadzać.
No i pograne, czekam na kolejne lekcje botaniki na konferencjach
Złoty wiecznie młody talent (23 lata) Helik...
Naprawdę widzę przebłyski piłkarskiej jakości, ale to jak ułożył drużynę Probierz woła o pomstę, kolejny mecz to samo. W poprzednim sezonie 2 transfery last minute nas uratowały, dużo szczęścia, bo oba wypaliły. W tym może już tak nie być i będziemy na zimę szukali sprzątacza i ratownika do tego rozkopanego ogródka po Probierzu. Tragicznie to wygląda.
Niestety ale przewidziałem że tak może być , znowu pierwsze kolejki w plecy bo latem musi jak zwykle się coś dziać .
Nie oglądam.
Helik znowu coś odwalił ?
A Datkovic i Dytiatiew na ławie...
Nie wiem jak wam ale mnie szkoda Pestki. W jakim celu był wystawiony na skrzydle? Skoro trzeba było dać tam młodzieżowca to mogli wystawić kogoś kto nominalnie tam gra czyli Pika. A czy Siplak robi taką różnicę że wygrywa rywalizacje na obronie? Dziś jak na ten moment cudów nie pokazuje.
- Edytowany
Nie mam w zwyczaju pisać w trakcie meczu, ale wqrwia mnie, jak przyjeżdża Kazek z gts i pokazuje jak się gra w piłkę. GRA! Nie WY...DALA, tylko GRA!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)