[quote='Endriusza' pid='1388036' dateline='1562827237']
To zwolni się trochę biletów...
[/quote]
Większość wyłapanych to miejscowi... Więc nie powinno być tak źle ;)
-
-
LE: DAC 1904 Dunajská Streda 1-1 Cracovia (11.07 - godz. 20:30)
W sumie to awantura jak co weekend na Szewskiej, kilka ratanowych krzeseł polatało, nie ma co drążyć :D
- Edytowany
[quote='wiLLu' pid='1388038' dateline='1562827969']
[quote='Endriusza' pid='1388036' dateline='1562827237']
To zwolni się trochę biletów...
[/quote]
Większość wyłapanych to miejscowi... Więc nie powinno być tak źle ;)
[/quote]
41 Polakow 15 Holendrow :)
Wg mediow
A w sumie ponad 100 osob
Cracovia,dokonała zmian na liście zgłoszeń w UEFA do I rundy eliminacyjnej Ligi Europy.
Na liście B Cracovii pojawili się Sylwester Lusiusz, który będzie grał z numerem 6, oraz Sebastian Strózik, który będzie grał z numerem 77.
za http://www.90minut.pl/news/297/news2972680-eLE-Cracovia-Legia-i-FC-DAC-1904-zglosily-nowych-zawodnikow.html
W internecie widzialem duzo wpisów spod znaku gts'u, gdzie wypisywali "mam nadzieje, ze zydy odpadna w 1 rundzie" itd. i zapewne duzo zomowców bedzie ogladalo nasz mecz w tv. dlatego mam nadzieje, ze My jako Cracovia pokazemy sie z jak najlepszej strony, a im niech gul skoczy ;)
HEJ HEJ CRACOVIA :exclamation: :exclamation:
Ciekawe czy skoro Diego w pierwszym to czy wygryzł Rape czy gra na lewej kosztem Pestki
- Edytowany
Bydlo pod kasami straszne... miazga...
Mój chłopiec piłkę kopie.. https://www.youtube.com/watch?v=Xk6ogw0N29w Oby nasi chłopcy tamtym dokopali... I żeby nie było wstydu, mocno trzymamy kciuki, Pasy gol.
[quote='SaNtO' pid='1388152' dateline='1562861371']
Ciekawe czy skoro Diego w pierwszym to czy wygryzł Rape czy gra na lewej kosztem Pestki
[/quote]
skąd to info?
ale jeżeli to prawda, to Diego będzie lepszy na tę tikisrakę DAC-u
https://mobile.twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1149369406692216833
Skład
JEDZIEMY Z NIMI !!
Miało być defensywnie a widzę że jest ofensywnie. I dobrze, jedziemy,
Ciekawe czy z Jablonskim bardzo źle, że nawet nie ma go na ławce?
Z nowych Lopes i Pelle, jakby Probieżini chciał dać sygnał "szybko zapomnijcie o Javim i Airamie"... Oby!
- Edytowany
[quote='DSS' pid='1388177' dateline='1562866661']
Z nowych Lopes i Pelle, jakby Probieżini chciał dać sygnał "szybko zapomnijcie o Javim i Airamie"... Oby!
[/quote]
Myślę, że to nie jest żaden sygnał, bo po prostu kto niby miałby za nich grać? Przyszli i po prostu wskoczyli na miejsce Javiego i Airama. Niestety, ale dokonaliśmy tylko uzupełnień w miejsce tych co odeszli, kadra za bardzo nie została wzmocniona (po odejściach Hiszpanów), więc gramy tym co mamy do dyspozycji i tyle.
- Edytowany
[quote='Matthias89' pid='1388179' dateline='1562866968']
[quote='DSS' pid='1388177' dateline='1562866661']
[/quote]
Myślę, że to nie jest żaden sygnał, bo po prostu kto niby miałby za nich grać? Przyszli i po prostu wskoczyli na miejsce Javiego i Airama. Niestety, ale dokonaliśmy tylko uzupełnień w miejsce tych co odeszli, kadra za bardzo nie została wzmocniona (po odejściach Hiszpanów), więc gramy tym co mamy do dyspozycji i tyle.
[/quote]
Defetysta :)
Za rok o tej porze, jak już będziemy po pierwszym meczu eliminacji do LM, nie będziesz pamiętał który latino to który.
[quote='DSS' pid='1388180' dateline='1562867039']
Defetysta :)
Za rok o tej porze, jak już będziemy po pierwszym meczu eliminacji do LM, nie będziesz pamiętał który latino to który.
[/quote]
Z natury nie jestem optymistą, ale wiele bym dał by te słowa o eliminacjach do LM za rok się sprawdziły ::)
A na razie pozostaje mieć nadzieję, że dzisiaj zagramy dobry mecz i za tydzień będzie walka o awans do kolejne rundy LE, może to zmobilizowałoby władze do kolejnego transferu.
Hej gola, Cracovia gola, Cracovia raz dwa trzy!!!
No i nie ma Diego w pierwszym składzie
- Edytowany
[quote='KruszynaKSC' pid='1388157' dateline='1562862130']
Bydlo pod kasami straszne... miazga...
[/quote]
A co się dzieje?
Studio przed meczem Cracovii w pucharach. Mila i Żewłakow ekspertami. Co tu się dzieje :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)