[quote='Rock' pid='1513316' dateline='1637786254']
Raczej sam spierdzieli gdy się zacznie sprawdzanie na co faktycznie idzie kasa.
[/quote]
Planowany remanent w klubie ? ;)
-
-
Rubén López Huesca - witamy w Cracovii!
- Edytowany
[quote='J&B' pid='1513306' dateline='1637780339']
Już któryś raz tu na forum czytam odnoszenie się do słów tego całego Fortuny i nie bardzo rozumiem ten fenomen.
Przecież ten chłop nieraz takie farmazony pisał, że głowa boli. Ciekawe, czy jakby napisał że idą "tłuste lata", to byłby cytowany równie często?
A poza tym, na mój gust, żeby przyszły lata chude, to najpierw powinniśmy doświadczyć tych tłustych. Jak na razie nie stwierdzono. Dlatego większych zmian się nie spodziewam, zapewne w dalszym ciągu będzie nam serwowany shit filipczaka.
Udo się, albo się nie udo.
[/quote]
Czy nie przyszlo Ci czasem do glowy,ze te zapowiadane "chude lata" moga byc grubo chudsze od tego co nam dotychczas serwowano?
Ja osobiscie nie obawiam sie spadku nawet do 3 ligi, to bylaby taka sentymentalna podroz do poczatkow kibicowania.
Szkoda by bylo tylko,ze ten spadek nie zostal poprzedzony mistrzostwem tak jak to wielu "upadlym" ekipom sie udalo.
[quote='MakuKSC' pid='1513422' dateline='1637858749']
Już któryś raz tu na forum czytam odnoszenie się do słów tego całego Fortuny i nie bardzo rozumiem ten fenomen.
Przecież ten chłop nieraz takie farmazony pisał, że głowa boli. Ciekawe, czy jakby napisał że idą "tłuste lata", to byłby cytowany równie często?
A poza tym, na mój gust, żeby przyszły lata chude, to najpierw powinniśmy doświadczyć tych tłustych. Jak na razie nie stwierdzono. Dlatego większych zmian się nie spodziewam, zapewne w dalszym ciągu będzie nam serwowany shit filipczaka.
[/quote]
Czy nie przyszlo Ci czasem do glowy,ze te zapowiadane "chude lata" moga byc grubo chudsze od tego co nam dotychczas serwowano?
Ja osobiscie nie obawiam sie spadku nawet do 3 ligi, to bylaby taka sentymentalna podroz do poczatkow kibicowania.
Szkoda by bylo tylko,ze ten spadek nie zostal poprzedzony mistrzostwem tak jak to wielu "upadlym" ekipom sie uda
[/quote]
Z jakiej wypowiedzi / wywiadu mówi się o chudych latach tutaj?
[quote='Kajak' pid='1513370' dateline='1637837058']
A zgaduj zgadula.No dobra
Mniej pieniędzy na alkohol ?
[/quote]
nie ale jak to się mówi cieplej (choć raczej mniej zimno ;;)
[quote='MakuKSC' pid='1513422' dateline='1637858749']
[/quote]
Szkoda by bylo tylko,ze ten spadek nie zostal poprzedzony mistrzostwem tak jak to wielu "upadlym" ekipom sie udalo.
[/quote]
[size=small]Nie. Nie przyszło mi to do głowy. [/size]
[size=small]Ale ok. Mogę sobie wyobrazić, że dziadowskie balansowanie na granicy spadku i 14stego miejsca może się źle kiedyś skończyć.[/size]
[size=small]Tylko że to jest cały czas na tej samej zasadzie; patrz ostatni wers w moim poprzednim wpisie. [/size]
Zastanawiam się natomiast skąd w ogóle przesłanki i czym te chude lata mają być spowodowane? Biedak się obraził i już nie mamy milionów na transfery czy co? Nie będzie "dawał" tych 6ciu milionów tylko ile? 2,5 tyle ile byle jaki bukmacher płaci za reklamę na koszulkach?
Moze da 6 baniek, ale trzeba zbilansowac inwestycje w infrastrukture, wiec grajki beda graly za pensje sredniego programisty. Taka wizja.
No chyba że tak i filipczak faktycznie stwierdził, że jesteśmy już potęgą bo Rączna stanęła, tereny przejęte i biznesy hulają, więc możemy wrócić tam gdzie byliśmy kiedyś i grać juniorami w III lidze.
Karvinowi chyba chodziło o to, że skończy się przewalanie ton zagranicznego badziewia, byle tylko dużo i często mieszać w składzie, przy okazji pobierając %, a zacznie się granie w oparciu o własnych, wielokrotnie tańszych wychowanków, ew. doszlifowanych u nas grojków.
Na przykładzie jednej z gierek treningowych przeszła mi przez głowę myśl takiego sparingu Polacy vs obcokrajowcy. Koszt pensji polskiej jedenastki lekko licząc byłby pewnie 5 x niższy, a wynik? No cóż, w obecnej formie obstawiałbym za naszymi.
[quote='kludi' pid='1513453' dateline='1637878591']
Karvinowi chyba chodziło o to, że skończy się przewalanie ton zagranicznego badziewia, byle tylko dużo i często mieszać w składzie, przy okazji pobierając %, a zacznie się granie w oparciu o własnych, wielokrotnie tańszych wychowanków, ew. doszlifowanych u nas grojków.
Na przykładzie jednej z gierek treningowych przeszła mi przez głowę myśl takiego sparingu Polacy vs obcokrajowcy. Koszt pensji polskiej jedenastki lekko licząc byłby pewnie 5 x niższy, a wynik? No cóż, w obecnej formie obstawiałbym za naszymi.
[/quote]
Nie na darmo byliśmy razem na drugiej półkuli - to i rozumiesz mój tok rozumowania ::) pzdr
Ciekawa propozycja - bardzo chętnie taki mecz bym oglądnął . :)
ok, pomyłka
Rubio podobno po przygodzie z Cracovią kończy przygodę z zawodowym futbolem.
po przebytej boreliozie nie jest w stanie dojść do pełnej sprawności
90 dni później
Yyy ale skąd taka złość?
- Edytowany
No właśnie , sam nie przyszedł tylko ktoś go ściągnął , prawda .Ktoś , kto miał zakichany obowiązek oglądnąć zawodnika jak gra , sprawdzić jego umiejętności .
Ktoś , kogo na szczęście w Pasach już nie ma .
A Rubio - dziękuję i życzę powodzenia .
Ostro zwalniają. Czyżby mieli zatrudniać?
- Edytowany
Uff kolejne kilogramy drewna poszly w pizdz..c. ...
Jeszcze sporo dziadostwa czeka na utylizacje...mam nadzieje ze pojdzie to dosc szybko z kolejnymi odpadami...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)