1:0 to jest mało, suka wturla farfocla i tyle będzie.
-
-
2018/19 Pozostałe mecze kolejki nr 35
[quote='Jaf' pid='1378186' dateline='1557765430']
[/quote]
To zes kur.. wykrakal, no do chu.. pana
- Edytowany
Japierrr ... gts nie oddycha na boisku i nagle po rzucie roznym zdobywaja gola z "du*y" ... :sleepy:
Pięknie przyładował młody. Nie ma go co obrażać pisząc że wturlał farfocla :D
czemu Arka gra dzisiaj a nie jutro ?
[quote='MakuKSC' pid='1378188' dateline='1557765611']
[quote='Jaf' pid='1378186' dateline='1557765430']
[/quote]
To zes kur.. wykrakal, no do chu.. pana
[/quote]
Tu nic nie ma do krakania. Po prostu jak się ktośkz leszczami bawi i strzela w bramkarza albo 10m dalej total się dzieje. Przy 3:0 ok, ale nie prowadząc jedna bramką. Mam nadzieję że w przerwie się Arka ogarnie.
Jak Arka tego meczu nie wygra to nie mam pytan, gts cienki jak du*a weza - grzech z nimi przegrac :sleepy:
LosVatosLocos bomusza zdac stadion FIFA przed mistrzostwami malolatow...
Takie moje spostrzeżenie czemu tutaj piszemy o meczu Arki jak to juz mecz 36 kolejki :)
No i Jacek Zieliński utrzymał Arkę w lidze!!! Super
[quote='Mr.Crowley' pid='1378181' dateline='1557764248']
Arka musi wygrać żeby z maliniakami grać o nic,psy obstukają Miedź i bez względu na jutrzejszy wynik leci Cyganka.
Tak to wygląda na ta chwilę
[/quote]
Jak Arka i Slask wygraja to zapewnia sobie utrzymanie i leci ktos z dwojki- Plock, miedz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)