Procesorze , dość , basta jak ja się cięszę ,że bez twoich pieniędzy , bez galeri Krakowia , bez tego komercyjnego gówna będe mógł przyjść na Kałuży 1 ! Znów w marcu będziesz najbardziej medialnym klubem w Polsce , w kolejnym miesiącu , gratulacje !?
Człowiek który nie potrafi popatrzeć w lustro i powiedzieć sobie prawdy jest po prostu kiepski.
Dawno temu powiedziałeś , że będziesz prezesem klubu który zapisze się w histori , no cóż zapiszesz się jako nieudolny włodarz , pan i władca! .
Już się nie mogę doczekać "biednej" Cracovii ,przez te parę lat nic nie zrozumiałeś , to nie kod 0101010101 , to trochę więcej , bardzo , bardzo dużo więcej . Żegnam
P.S.
Dziękuję za prawie szkota , dobrze ,że nie założył wczoraj kraciastej spódnicy ale i tak się dopasował do reszty panien na boisku.
P.S.
Proponuje jeszcze zatrudnić clowna (nie obrażając clownów) do tego światowego cyrku , jesteś wielki!
P.S.
Nie ma czegoś takiego jak Komarch Cracovia , zrozum to wreszcie , JEST CRACOVIA!
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Trza podliczyć ile przez ostatnie cztery beznadziejne sezony Comarch władował w Krakowie i wymyślić jakiś inteligentny transparencik o forsie wyrzuconej w błoto.
Nie władował, tylko pożyczył.
dostał za to tereny przy 3 Maja. Ja taki układ to pieprze z góry na dół.
dla przedstawicieli comarchu liczą się tylko pieniądze.
wykaraskali Cracovię z III ligi, ale nie bezinteresownie. teraz gdy każdy z Polaków wie co to comarch mają Cracovię w dupie. Bo niby po co...
jest mi cholernie wstyd, ale nie za wczorajszy mecz, ale za to jak ludzie zarządzający klubem traktują Cracovię.
Koszmar!
pluton Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie władował, tylko pożyczył.
Władował. Miałem na myśli kwoty przekazane w ramach co rocznego sponsoringu.
Pożyczone pieniądze są spłacane w ramach dokapitalizowania przez Comarch co nie zmienia faktu, że zostały wyrzucone w błoto.
[quote=Lambadia]
dostał za to tereny przy 3 Maja.
[/quote]
Bzdura. Tereny należą nadal do MKS-u ( jest to nasza własność czy użytkowanie wieczyste od miasta? wiecznie zapominam ) co jednak nie oznacza, że w dalszej przyszłości nie mogą wpaść w ręce Comarchu.
Coś Pan zrobił z naszą Cracovią !!!!??? :(:(:(
Długo, bardzo długo starałem się Pana bronić i szanować za wyciągnięcie z III ligi, ale ten dług wdzięczności Cracovia i liczni kibice już wobec Pana spłacili....
Wszystko ma swoje granice, szczególnie ludzka cierpliwość...
[quote=AWB]
Bzdura. Tereny należą nadal do MKS-u ( jest to nasza własność czy użytkowanie wieczyste od miasta? wiecznie zapominam )
[/quote]
użytkowanie wieczyste
SSA moze sprzedac to prawo razem z naniesieniami,
fakt ze za zgodą Gminy ale co to za problem? z punktu widzenia gminy jest kompletnie obojetne, czy wlascicielem bedzie MKS czy Comarch
Felipe moze sie z kolei wytłumaczyc, ze nie ma kasy z C+ wiec zeby bylo na skórokopów to trzeba coś sprzedać
np SPA i hotel
> dostał za to tereny przy 3 Maja.
>
>
> Bzdura. Tereny należą nadal do MKS-u ( jest to
> nasza własność czy użytkowanie wieczyste od
> miasta? wiecznie zapominam ) co jednak nie
> oznacza, że w dalszej przyszłości nie mogą
> wpaść w ręce Comarchu.
A po co mają wpadać? Comarch będzie sobie użytkował wieczyście, a zyski z tych terenów (plany Comarchu zakładają przecież wykorzystanie komercyjne) będą szły do kasy MKS czy kasy Comarchu? A jeśli do obu, to w jakim procencie?
Pytanie raczej retoryczne.
Nie retoryczne tylko głupie. Użytkowała będzie Cracovia nie Comarch a po drugie zyski ( o ile jakieś będą ) będą szły do MKS-u. No chyba, że jakimś cudem Cracovia będzie miała zysk i wypłaci dywidendę akcjonariuszom.
Prezesie, nie dałeś rady!!!
Twoja polityka zawiodła za wyjątkiem budowania infrastruktury Cracovii. Tutaj przyznam, w ciągu ostatnich lat zrobiliśmy dużo.
Nie znasz realiów sportowych, a jak nie znasz to albo zajmij się tylko sponsorowaniem Cracovii, albo idź stąd i daj innym działać, może pora na przekazania pałeczki. Wegetacja nas, ani Ciebie w dłuższej perspektywie nie powinna interesować.
Chcesz złapać cały czas dwie wrony naraz ( Comarch, Cracovia) i tak naprawdę na razie łapiesz tylko Comarch, a Cracovia bez przerwy Tobie ucieka.
Obudź się, i jak myślisz, że w historii po latach o Tobie będą pisać: "Ten, który chciał zbudować Cracovię, włożył mnóstwo pieniędzy, ale swoimi nieudolnymi decyzjami spuścił ją z ekstraklasy."
Obudź się! Bądź rozsądny!
AWB
Filipak kasy nie ładował w błoto tylko w reklamę-osiągnął swój cel.....Cracovia przeciwnie od czterech lat jesteśmy pośmiewiskiem dzięki prezesowi. dodaj do tego miliony któtre tracimy corocznie z powodu fatalnego zarządzania (kasa z C+) oraz odstraszanie sponsorów i ja uwazam że straty są duuużo większe niz wkład poniesiony przez niego.....
.. a jeszcze jedno Pani Prezesie, odrzucając Misiora i Kibicodziałaczy po awansie do ekstraklasy odrzuciłeś Nasze lekarstwo na Wielką Sportowo Cracovię. No bo cóż sportowo osiągnęła Cracovia za Twojej prezesury pod względem sportowym???? Żadnego sukcesu sportowego! Nawet rachunek prawdopodobieństwa mówi, ze przypadkiem w ciągu tych lat w ekstraklasie coś nam się powinno fajnego przydarzyć, a tu klapa, zero, NIC!
Czas zacząć profesjonalizację klubu, czyli wrócić do czasów sprzed dymisji Misiora. Bo od czasu zajęcia stołka przez szacowne profesorskie pośladki, wbrew intencjom nastąpiła dyletantyzacja. Tak nieudolnego prezesa nie pamiętam od czasów przesławnego narzędzia ogrodniczo-budowlanego. Nie trzeba się na to obrażać, tylko zaakceptować ten fakt, wyciągnąć właściwe wnioski i oddać kierowanie klubem osobie kompetentnej.
Filipiak zastanów się kmiocie jeden nad samobójstwem najlepiej jakimś efektownym bo Bóg ( Stalin , Lenin) ci może wybaczy ale Cracovia nigdy!
Ja zdechnę w ubóstwie ty w milionach ale to jak nas potraktowałeś nigdy ci nie zostanie zapomniane.
Kajak -wplywasz na brudna wode.....Trzymajmy jakis poziom.
Oj puszczają nerwy ,puszczają ale jak można sie temu dziwić -tak nieudolnego zarządzania Klubem nikt się z nas nie spodziewał.
Pewnie i tak zlewasz to co tu KIBICE pisza ale tez doleje swoje zale!!!!
Chodze na mecze od 1994roku.Od dziecka bylem,jestem i bede kibicowal Cracovii bo to moje zycie.
Pamietne czasy 500 osob na stadionie byly w porownaniu z tym co teraz mamy piekne dla mnie.BO to byla CRACOVIA!Ludzie byli jak rodzina!!!
Owszem zalewalem sie lzami radosci na meczach Twojej prezesury czy jeszcze tylko jako sponsor podczas pieknych chwil awansow i walki o puchary ale to bylo wszystko z "rozpedu" i dzieki ludziom(czytaj kibicom) ktorzy zaszczepili w grupie pilkarzy to"cos" ze chcieli i walczyli za ten KLUB mimo ze pilkarskiego abecadla uczyli sie w szkolkach ladacznicy.Byla sielanka i nie brakowali ptasiego mleczka ale ty chciales kawioru a mamy zgnilizne ktora juz robaki wpierdalaja!!!Przez twoja nieudolnosc i bezmyslnosc i "pawiowanie" ze jestes wszystko wiedzacym i wszystko mogacym bogaczem teraz moje serce krwawi.Wczoraj od 1994 roku pierwszy raz sie odwrocilem od klubu i wylaczylem transmisje!!!Wolalem to zrobic bo szkoda laptopa mi bylo bo raczej by wyswietlacz nie dotrwal do konca!!!!Ale rano pomyslalem ze zrobilem glupote.Bo co mi takiego CRACOVIA zrobila zeby sie od niej odwrocic??NIC!!! bo to wszystko wina "glowy"bo zawsze sie ryba od niej psuje!!!Mimo pieknych chwil,pieknego stadionu,bogatego w twoje pieniadze klubu wkurwienie moje siegnelo zenitu w stosunku do twojej osoby i naplul bym ci w twarz bo jestes nieudacznikiem zarzadzajacym czyms na czym sie nie zna(nie wliczam Comarchu bo zrobiles tam kawal roboty i za to gratulacje).W wywiadach pierd.olisz kocopoly jak to jest swietnie a wszyscy sie smieja z ciebie a ty myslisz ze sie ciesza ze dobrze prawisz.Nikt cie juz w Cracovii nie ma za powaznego prezesa tylko za glupka majacego zawsze racje!!!Jestes nieudacznikiem w kierowaniu klubu i zrob ten krok i odejdz lub zostan jak cinkciarz zza blon "nad prezesem"niewpierdalajacym sie w zarzadzanie klubem innym ludziom chcym dla tego klubu jak najlepiej!!!Nie bedzie ci pasowac to ich zwolnisz ale sie nie wpierdalaj w zarzadzanie bo czego sie nie dotkniesz w tym klubie to jest trup.Odsun giermka kubusia i zacznijmy nowe prawdziwie godne "zycie" klubu na nowo.Bo teraz twoja Krakowia osiagnela dno. Nawet jest pod tym dnem bo nad nia jest jeszcze 3 metry mulu ktory ktos musi teraz pozbierac by klub CRACOVIA mogl zaczerpnac swiezego powietrza i zyc nowym bogatym w tradycje i kibicow zyciem a nie farmazonem jak od kilku dobrych lat.
Dziekuje
Przez tyle lat nic nie zrobić, nawet podstaw,fundamenty,NIC!!! to trzeba być Filipiakiem.Idź w pizdu bo mi serce pęka jak patrze na ten burdel.
Ciekawe jak to będzie wyglądać w pierwszej lidze.Co roku nadzieje, rok w rok to samo.Jestem ciekawy co będzie miał do powiedzenia Radomir jak już spadniemy-co tam naprawdę się dzieje.
weź sznur i powieś się od CRACOVII odpierdol się
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> AWB
> Filipak kasy nie ładował w błoto tylko w
> reklamę-osiągnął swój cel.....Cracovia
> przeciwnie od czterech lat jesteśmy
> pośmiewiskiem dzięki prezesowi. dodaj do tego
> miliony któtre tracimy corocznie z powodu
> fatalnego zarządzania (kasa z C+) oraz
> odstraszanie sponsorów i ja uwazam że straty są
> duuużo większe niz wkład poniesiony przez
> niego.....
No nie wiem czy w końcowym efekcie coś osiągnął. Z jednej strony przeciętny kibic piłki nożnej poznał nazwę Comarch a z drugiej pozostanie smrodek, że klub mimo dość mocnego sponsora jak na polskie warunki spadł z ligi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)