Dumny jesteś z siebie????
Napisze ci wyp.....j
Nawet jakbyś posłuchał
to na pewno ot tak sobie nas nie opuścisz
ty musisz zarobić .
I zostaniemy bez Cichego Kącika.
Bo o to ci chodziło człowieku w debilnych czapkach.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Ian - piszesz powaznie ?! Nie znalem Cie z tej strony przyjacielu.....Ja pisalem , tonowalem wypowiedzi ,bo jestem przygotowany na "godzine zero ". jak cos to Pw.
Gdyby Pan czesc z tych pieniedzy wyrzuconych na bezsensowne transfery przeznaczyl na zatrudnienie (pelnoetatowe) paru ludzi znajacych sport i przede wszystkim pilke, a bedacych sercem z klubem, ktorzy by pokierowali dzialalnoscia, Cracovia gralaby spokojnie co najmniej w srodku tabeli i miala szanse na wyzsze miejsce.
Mialem nadzieje, ze dozyje osiagniecia przez Cracovie rekordowego okresu pobytu w najwyzszej lidze rozgrywkowej. W tym sezonie wyrownalismy przedwojenny rekord 8-miu sezonow z rzedu, ale wszystko wskazuje na to, ze tego dziewiatego juz nie bedzie.
Jesli sie Panu wydaje, ze po spadku szybko wrocimy do ligi, to jest Pan w bledzie. Przy takiej polityce i takim zarzadzaniu bedzie Cracovia miec z tym spory problem przez kilka dobrych lat.
Nie jest Pan przyzwyczajony do porazek w tym co Pan robi wiec bedzie to dla Pana spore doswiadczenie. Ciekawe, jak sie Pan w tym znajdzie...
procesorze, dość tej MĘKI na PREZESA, żeś za Cienki!!!!!!
procesorze, dość tej MĘKI na PREZESA, żeś za Cienki!!!!!!
taka stara prymitywna piosnka była(jest?).......Janusz weż sznur....itd
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
No, no. Mimo dzisiejszej arcyfrustracji, która zmusiła mnie po raz pierwszy w życiu do opuszczenia stadionu Craocvii po 45 minutach meczu, jestem zbudowany postawą forumowiczów.
Chyba we wszystkich nas coś definitywnie pękło i po prostu nie możemy już nie tylko patrzeć na buraka w czapce i jego korporacyjnych przydupasów, ale także, a może przede wszystkim, tonować nastrojów na forum i okłamywać samych siebie, że pod skrzydłami (tfu) Komarchu nasz klub czeka cokolwiek innego niż dalsza wegetacja i degrengolada...
Cichy Kącik mamy no to na pierwszą ligę czekamy.I przecież o to chodziło.
Panie Filipiak ja się zapytam gdzie ta wielka Cracovia którą obiecywałeś kibicom ?
Nie masz za grosz honoru i ambicji .To dla ciebie są puste słowa.Masz cichy kącik my mamy łzy i 1 ligę .
Co nam teraz powiesz teraz na kogo zwalisz winę za ten stan ?Winien był Orest bo nie dał wpychać do drużyny twoich brudnych łap i Tele Tabissza.Zwalniając go mówiłeś wiele ryzykuje ale chce popchnąć Cracovię ostro do przodu.
Mamy wyniki twojej ,,pracy''
Czy może winni są piłkarze bo nie potrafili pojąć genialnych myśli trenerskich następców?
Teraz znów znalazłeś kozła ofiarnego -idealnie będzie pasował Radek.Tabisz też znajdzie kilku piłkarzy idealnie pasujących do tej roli.
Jak ci nie wstyd profesorze?
http://www.weszlo.com/news/9909-Profesorze_prosze_sie_nie_lamac_Jeszcze_bedzie_LM
W ramach rekompensaty za utracone zdrowie podczas oglądania meczów naszych piłkarzy w sezonie 2011/2012, wszyscy kibice, którzy posiadali karnet przez cały sezon, powinni w przyszłym sezonie na 1 ligę mieć karnet za darmo :)
Poza tym wnioskuję o stworzenie skautingu z prawdziwego zdarzenia, oraz o załozenie wreszcie porządniej szkółki piłkarskiej.
Inny wniosek to rozgonienie po sezonie całego towarzystwa na cztery strony, i zaczęcie budowy nowej drużyny, w głównej mierze składającej się z Polaków.
Kolejna sprawa to zmiany w sposobie zarządzania klubem, i zmiany na najwyższych stanowiskach.
Heh, fajnie sobie popisać takie wnioski, wiedząc że i tak z tego nic nie będzie :)
odejdź. Mam dość Pana i Pana pieniędzy i buractwa które się z Panem wiąże i syfu do którego Pan doprowadził i Krakowi. Zgaś światło i odejdź.
Matthias89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W ramach rekompensaty za utracone zdrowie podczas
> oglądania meczów naszych piłkarzy w sezonie
> 2011/2012, wszyscy kibice, którzy posiadali
> karnet przez cały sezon, powinni w przyszłym
> sezonie na 1 ligę mieć karnet za darmo :)
Hah, no właśnie. Tylko, nie zapomnij że tym samym wbijesz gwóźdź do trumny (kolejny).
Was tu w większości cechuje postawa [b]maksymalnie roszczeniowa[/b]. Wszystko mi się należy, ba należy mi się to - [b]za darmo[/b]. Mamy najtańsze bilety w lidze - w niektórych przypadkach [b]tańsze niż Garbarnia[/b]. Nie pomyśleliście o tym, że tutaj ma zastosowanie prosty algorytm. Płacisz mało = dostajesz produkt marnej jakości - sprawdza się to właściwie w każdym przypadku i tu jak widać też. Wy do tow. Filipiaka podchodzicie na zasadzie, daj, daj, daj, daj. Nie tędy droga. Legia ma bilety na poziomie, to i grę na poziomie to jasne. Kibice też powinni być jednym z filarów finansowych klubu.
[b]Bo nie chcę nawet myśleć co będzie jak się tow.Filipiakowi odwidzi.[/b] Wtedy dopiero nie będzie wesoło.
huc1906 Napisał(a):
> Matthias89 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > W ramach rekompensaty za utracone zdrowie
> podczas
> > oglądania meczów naszych piłkarzy w sezonie
> > 2011/2012, wszyscy kibice, którzy posiadali
> > karnet przez cały sezon, powinni w przyszłym
> > sezonie na 1 ligę mieć karnet za darmo :)
>
> Hah, no właśnie. Tylko, nie zapomnij że tym
> samym wbijesz gwóźdź do trumny (kolejny).
>
> Was tu w większości cechuje postawa maksymalnie
> roszczeniowa. Wszystko mi się należy, ba należy
> mi się to - za darmo. Mamy najtańsze bilety w
> lidze - w niektórych przypadkach tańsze niż
> Garbarnia. Nie pomyśleliście o tym, że tutaj ma
> zastosowanie prosty algorytm. Płacisz mało =
> dostajesz produkt marnej jakości - sprawdza się
> to właściwie w każdym przypadku i tu jak widać
> też. Wy do tow. Filipiaka podchodzicie na
> zasadzie, daj, daj, daj, daj. Nie tędy droga.
> Legia ma bilety na poziomie, to i grę na poziomie
> to jasne. Kibice też powinni być jednym z
> filarów finansowych klubu.
>
> Bo nie chcę nawet myśleć co będzie jak się
> tow.Filipiakowi odwidzi. Wtedy dopiero nie będzie
> wesoło.
Płacę tyle ile się wymaga. Jak Profesor, po 'pamiętnym meczu' podnosił cenę biletów to nie protestowałem. Ile chce tyle zapłacę. Moim zdaniem przełożenie jest takie, że jak zespół walczy o wysokie cele i jest popyt na bilety to cena ich wzrasta. Jak idziesz do Teatru starego to płacisz za aktorów którzy tam grają, a jak idziesz na amatorskie jasełka w kościele to dajesz na tacę.
Mam być zadowolony bo są tanie bilety i mogę mecz obejrzeć? Jak by mecz był dobry to nie myślał bym o cenie biletów. Nie jestem zadowolony bo od pięciu lat nabija się mnie w butelkę.
Zaraz się dowiem że inwestowanie w Cracovię to dla Pana w czapkach jakaś akcja wspierania biedoty i księguje to sobie w rubryce dobroczynność. Pewnie powinienem zachować się jak na WOŚP - dać na serduszko i nie krytykować koncertu.
"profesorze" jakim cudem zbudowałeś swoje informatyczne imperium? a może Ty jestes tylko tam figurantem jakiejś ważniejszej persony ? Ponoć wszystkie grajki jak spadniemy mogą odejść ? dobrze to odejdź i TY .Weź się obraź jak po meczu we mgle z Koroną i sprzedaj komuś klub, przecież nie wypada takiej wielkiej osobie jak TY być prezesem lecącej z ligi Krakowi . Łapy kładziesz na Cichym Kąciku to wiedz , ba na pewno to wiesz ze w naszym uroczym miescie znajdzie sie tysiace powodów zeby ci to skutecznie upierdolić .
http://www.weszlo.com/news/9909-Profesorze_prosze_sie_nie_lamac_Jeszcze_bedzie_LM]Dobry tekst, choć nie lubię weszło
jak dlugo jeszcze prezes nieudacznik, moze czas odejsc i dac ta robote komus kompetentnemu?
dario1981 Napisał(a):
> http://www.weszlo.com/news/9909-Profesorze_prosze_
> sie_nie_lamac_Jeszcze_bedzie_LM]Dobry tekst, choć
> nie lubię weszło
zobacz pare postów wyżej
IDZ pAN W CHUJ !!!!!!!!!!!!!!!!
Wniosek mam taki, żeby jednak profesor dał sobie spokój. Sprzedał udziały i odszedł raz na zawsze z Cracovii. I szczerze w tej sytuacji i miejscu w jakim jest dziś Cracovia myślę, że spokojnie znalazł by się jakiś inny sponsor/inwestor. Nawet jeśli nie bogatszy niż dr hab. Filipiak to na pewno bardziej rozumny. Mam też jeszcze marzenie by ktoś wykupił większościowy pakiet akcji Comarchu i swoimi działaniami doprowadził tą firmę do bankructwa.
Po chuj nam skauting? Przecież mamy ambitnych piłkarzy z południa, którzy zrobią wszystko, żeby wybić się na zachód...
To jak Profesorze? Wina Radomira, czy trenera? Może sędziów? Może jednak od 4 lat mamy pecha?
Profesorze... w klubie zmieniło się niemal wszystko z wyjątkiem dwóch osób, ale to nie może być to...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)