Postkomunistyczny moloch ma niestety atuty liczebne.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Ale minusy historyczno-moralne. Ważne by plus nie przysłonił nam minusów;)))
Mam nigdy nie przysłonoią. Trzeba by już zabiegać ze chuj z ilością taki mecz tylko na Pasach gdzie JP2 kibicował.
Nie ma na to szans, bo musieliby pierdyknąć bilety po dwie stówy.
Otóż to Bart:)
dddarek
Cena biletów jest tu najmniejszym problemem...
To niech u nas zrobią mecz, a w stoczni fan zonę.
gdzie, k.u.rwa, jest szaleniec?
Na hokejowym.
Taki mecz to taka kopanina jak np. aktorzy kontra TVN
Za czym te łzy - chcecie Messiego obaczyć ;)
No nie wiem jakim kluczem bilety były by rozprowadzane ale coś myślę że kibole aut....
Kochany Prezesie - nie wiem czy widzisz to samo co wszyscy widzą ?!
Jeżeli naprawdę chcesz osiągnąć jakiś sukces sportowy z Cracovią to lepszej okazji niż w tym sezonie już nie będzie,
1 miejsce raczej dla Legii ale pozostałe są dla nas jak najbardziej realne tylko trzeba tego chcieć i kupić konkretnych zawodników czyli napastnika i LO.
Trzeba KUPIĆ a nie tylko mówić o tym i obiecywać !!!
Trenera mamy świetnego i mądrego warto mu zaufać.
Łuudubudu....
VelVet Napisał(a):
> Łuudubudu....
Niech nam żyje prezes naszego klubu .:D
Nieeech żyje naaam! Niechaj gwiazdka... ;)
10 dni później
Od kilku miesięcy ktoś sukcesywnie wystawia na Allegro przedwojenne zdjęcia naszej drużyny piłkarskiej. Jest tego bardzo dużo. Może by tak Klub skontaktował się z właścicielem tych zdjęć i kupił całą kolekcję tego co mu jeszcze zostało do naszego muzeum na Kałuży ?
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=cracovia&search_scope=category-3972&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-spo-1-3-0907
Edit: Kilka miesięcy temu, jak właściciel zaczął te zdjęcia wystawiać, były to zdjęcia z pierwszego dziesięciolecia XX wieku, potem z drugiego, teraz z trzeciego, może jednak włodarze Klubowi zakupili coś z tych wcześniejszych zdjęć (osiągane ceny tych zdjęć to było min. 100 zł za sztukę tych mniej atrakcyjnych np. zdjęcia z boiska i min. 150 zł za szt. tych bardziej atrakcyjnych np. zdjęcia całej drużyny), czy też nikomu nie przyszło to głowy ?
może jakaś wspólna akcja na forum, w celu zakupu? chętnie sypnę paroma emeryckimi "groszami":)
Na MKS bym zbytnio nie liczył. Ale croundfunding forumowy powinien dać rade sprawnie uzbierać zadowalająca sprzedawcę sumkę.
Sam coś dorzucę.
Też się dorzucę.
I ja również .
Jestem za :)
Chętnie się dołożę.(tu)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)