Remis 1-1 Nie podam strzelcow juz dla calkowitego zabicia zabawy ;)
-
-
CRACOVIA - Jagiellonia niedziela 24 02 2019 godzina 18:00
Dla mnie też remis , Jaga będzie chciała kontrować , my z kolei nie za bardzo się odkrywamy . Spodziewam się dobrego meczu . Choć po cichu liczę na wygraną , bo Probierz nie wygrał jeszcze ze swoim następcą w Jadze.
Rozum mowi,ze nie wygramy,ale tli sie nadzieja,ze moze jednak pojdziemy dalej jak burza,a przypominam,ze mamy "tylko" 13 punktow straty do lidera:)
- Edytowany
Nie ujmując nic Jagiellonii, ale zwracając uwagę na fakt, w jaki sposób graja po przerwie obie drużyny, spodziewam się pewnego zwycięstwa. Baba Jaga u siebie z Płockiem, który został w 2 połowie meczu u siebie z cwks totalnie zdominowany, nie grała nic specjalnego, a ich wygraną można rozpatrywać jedynie w kategorii farta.
Tylko 3 pkt!
- Edytowany
[quote='craco8878' pid='1364686' dateline='1550763896']
W pokach zdjęć już nie robią ale był kiedyś taki zacny obyczaj forumowy dla nowych uzytkowniczek :)
[/quote]
pokaż cycki?
:)
- Edytowany
Faworytem jest zawsze drużyna wyżej, to logiczne. My nigdy nie jesteśmy faworytami nawet jak jesteśmy wyżej. My liczymy na punkty :)
Ps. Zwyczaj był chyba: pokaż dekolt. :)
5 meczy z rzędu bez zwycięstwa z Jagiellonią u siebie, czas to zmienić. Pauzuje Arsenic za kartki, Imaz kontuzja
Spokojnie Javi pozazdrościł Piątkowi serii i pójdzie w jego ślady nr.19 zobowiązuje i 3punkty dla Cracovii
[quote='KruszynaKSC' pid='1365039' dateline='1550909967']
[/quote]
Znowu Ci się śniło ze jeździsz na rowerze? xD
[quote="Karvin" pid='1365071' dateline='1550915555']
[quote='KruszynaKSC' pid='1365039' dateline='1550909967']
[/quote]
Znowu Ci się śniło ze jeździsz na rowerze? xD
[/quote]
Dokladnie :) tylko tym razem juz blizej mialem :)
Zreszta niech sie moje slowa zas w gooowno zamienia :) Nie mialbym nic przeciwko jesli by znow wygrali jak w wawie :)
Gramy swoje - uważnie i twardo w obronie + szybkie kontry . Wymusić na przeciwniku prowadzenie gry czego nie lubi i pokonać go jego własną bronią .
Nie z każdym Hank tak da się grać.. Oni wbrew pozorom mają trochę innych wykonawców niż 7 . Dodatkowo wysoki i silny Scepocic , Imaz który lubi z nami grać . Nie bagatelizujmy ich , remis biorę w ciemno bo wiem że są teraz mocni i rozpędzeni .
Zaznaczam jednak , że oni będą pod nami w tabeli . Za dużo języków w szatni , poza tym Mamrot ułożył to po swojemu teraz i jest to niewiadowaa .
5 lat temu jak jechałem do Zakopanego z dziewczyna,a było to w dzień meczu z Jagiellonia wyprzedzało nas auto na trasie na białostockich rejestracjach i powiedziałem do niej, ze to jest znak ze wygramy i tak się stało.Wczoraj siedzieliśmy sobie na przerwie w pracy i przychodzi do nas kolega z innego działu pogadać, siada i nagle dzwoni ktoś do niego na telefon.Okazuje się ze to ktoś zBialegostoku jakiś ankieter.Ja w takie przypadki wierze i napewno wygramy!!
- Edytowany
Wtedy było chyba 2:2, ale do przerwy wygrywaliśmy :) Nie ma co wierzyć w zabobony. Tylko Cracovia!
Z Legią też 68 lat nie wygraliśmy na wyjeździe i zostało odczarowane. :) Z Białegostoku mam na czarnej liście. :D
W koncy My jestesmy CRACOVIA!!!! A kim sa oni??
Dokładnie byl to sezon 2013/2014 i wygraliśmy 2-1 na wyzjezdzie
- Edytowany
Tak jest. D.Nowak bramki strzelał wtedy. Narodowcy, a tam bramkę strzelił jakiś obcokrajowiec ;) Mała frekwencja była (ok 5) to się nie będzie zgadzać przepowiednia i tak. :D
- Edytowany
100 i tak postawie,mogą nawet po strzale odbitym przez sędziego strzelić hehe byle by wygrali
2-1 dla nas :)
Hank w formie to i o wynik nalezy być spokojnym :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)