Jest taka pieśń pozytywistów z XIXw.
"Musimy siać, choć grunta nasze marne
Chociaż do orki pługów brak i bron
[b]Musimy siać choć wiart porywa ziarna
Choć w ślad za siewcą kroczą stada wron[/b]"
to tak w sprawie tego, że niektóre karnety mogłyby trafić "w niewłaściwe ręce"
-
-
Podsumowanie Twitterowej akcji karnetowej
Oprócz Daniela wyróżniłbym też Sterbego, inicjatora paczki do Urugwaju i Głosu Kibola.
- Edytowany
Tak kolega sterby też kawał dobrej roboty .Głos kibola to hit biały- unikatowy kruk .Te pozyczki i te zdjęcia kibla z wielickiej powalają .Wytłumaczona istota sporu tak że nawet głupi i tępi pies nie mógł interpretować po swojemu .
Ten przełom to ciężka praca sterby i jego pomagierów. Doceniam tu ,,szarą eminencje ''Iana Thorpe z jego ciętymi ripostami :) .Był nie raz tak uperdliwy i dopiekliwy dla wrogów że serce rosło .Oczywiście Daniel zrobił przebudzenie finansowe karnetowe -=ruszył lawinę dobrych kroków .
Odemnie -każdy kto przyczynił się do dobrej pracy dla klubu zasługuje na uznanie i powszechny szacunek .Dobra robota .
Daniel i Sterby powinni decydować o takich akcjach .To jest 2 naturalnych liderów szeroko pojętej piknikowej społeczności klubu .
[i]"[/i][color=#000000][size=small]szeroko pojętej piknikowej społeczności klubu[/size][/color][color=#000000][size=small] " :) :) :) [/size][/color]
- Edytowany
100 zł wysłane. Pasy dla Pasów! Cracovia się budzi :)
Witajcie Bracia Pasiacy.
Jestem tutaj nowy ale stale odwiedzający forum .
Serducho rośnie jak sie patrzy na to jaka zajebista akcja sie wywiązała z tymi karnetami :)
Leci do Daniela 500 zł :)
A będzie więcej a będzie ludzi masa ... TYLKO CRACOVIA
Dowiedziałem się dzisiaj rano, że Potter nie może pomagać przy rozdawaniu gazetki pod stadionem, ponieważ jest bardzo chory, dlatego androny, które wypisuje powyżej muszą być skutkiem silnych środków przeciwgorączkowych.
Wybaczcie mu. :D
Kolego sterby nie ładnie-= oj nie ladnie .Ja cię chwalę a ty co ?Staną ci w gardle te ,,androny ''.Czy będę na meczu to się okaze. Gdyby to było dziś nie było by szans ale jutro kto wie? .Prześlesz mi sterby pozytywne wibracje niczym Kaszpirowski i może pomoże :)
To ja spróbuję
adin....dwa....tri....czietyrie....piat'....szest'.....siem....wosiem....
pomogło?
Fajna akcja, przelew poszedł :)
A poszło.
- Edytowany
Poszło "małe co nieco". ;)
Fajna inicjatywa.
Wielkie brawa dla Daniela.
Serce (biało-czerwone) rośnie!
- Edytowany
Przypominam że jak ktoś wbije za powyżej 5000 złotych to do końca rundy pije na VIP-ie z osobą towarzyszącą na koszt Viceprezesa Tabisza :)
edit: oczywiscie zakladajac ze tyle wystarczy do najwyzszej wplaty, na tę chwilę tak :)
Nie mogę się doczekać informacji ile już zebraliśmy, no i czy karnety zdążą do jutra :)
[quote='19QbEn06' pid='1361937' dateline='1549658566']
Nie mogę się doczekać informacji ile już zebraliśmy, no i czy karnety zdążą do jutra :)
[/quote]
przy kwocie zebranej to trzeba chwile poszukać chętnych na taką ilość karnetów :shy:
Jak już pisałem na TT: karnet VIP od klubu dla Danagorki, nawet jeżeli go ktoś przebije, choć poprzeczkę z tymi swoimi 5 000 zł zwiesił wysoko. Daniel: szacun!
Poszło 100PLN !!! Dawno nie czułem takiej radości
Przelew poszedł.
Stowarzyszenie pewnie dopiero w poniedziałek poda ostateczny wynik finansowy, jak banki zaksięgują wszystkie przelewy. Chociaż, nie wiem co oznacza słowo „wszystkie”, jak przelewy mogą iść nieustannie. Może warto już wcześniej ogłosić jakiś termin zakończenia akcji.
az szkoda ze takiego boom nie bylo z tydzien przed 1-szym meczem. dzisiaj mielibysmy mega duzo ludzi z karnetami! Oby tez Pilkarze zobaczyli co sie dzieje wsrod kibicow by podolali ambicja i walcznoscia na boisku bo dobry wynik jest wielkim magnesem
- Edytowany
[quote='Dorwas' pid='1361951' dateline='1549661997']
Jak już pisałem na TT: karnet VIP od klubu dla Danagorki, nawet jeżeli go ktoś przebije, choć poprzeczkę z tymi swoimi 5 000 zł zwiesił wysoko. Daniel: szacun!
[/quote]
zeby bylo jasne, na te chwilę prowadzenie ex aequo z Twitterowiczem @P_Doll_06 :)
[img]https://i.imgur.com/9GlpRLP.png[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)